Tarjouslaskija/laskentapäällikkö

Sijainti
Uusimaa, Hyvinkää
Paikkoja
1
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Toimistotyö

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista tarjouslaskijaa / laskentapäällikköä Hyvinkäälle.

Asiakasyrityksemme on vaikuttava tekijä, joka palvelee maanrakennus/rakennusalalla kaiken kattavasti. Se tekee pohjarakennustyöt mittavissa kohteissa kokonaisurakointeina. Asiakasyrityksellämme on historiaa kymmeniä vuosia, eli kokemusta projektijohtamisesta löytyy.

Työkohteita ovat mm.:

Voimalaitokset, laitokset, isot tehtaat, sähkö- ja kaasuasemat uudispuolella. Saneerauspuolella myös kaiken kattavasti (isot kohteet).

Edellytämme hakijalta:

Tarjouslaskijaa/laskentapäällikköä etsitään, jolla olisi jo vuosien kokemus infrapuolen tarjouslaskennasta sekä rakennuspuolen tarjouslaskennasta. Tuntemus rajapinnoista, kokouskokemus, epäkohtien tunnistaminen, resurssien hallinta, aikataulutus ja eri osa-alueiden kokonaishallinta ovat asioita jotka tässä työssä kummittelevat.

Ota yhteyttä:

Jukka Saarijärvi

p. 040 143 8507

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset.

Haku päättyy
15.12.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokkeja Lappiin. Revontulia ja lunta. Iloisia ihmisiä, tunnelmallisia iltoja ja leppoisaa vilskettä Suomen talven tunnetuimmissa lomakohteissa. Kuulostaako unelmaympäristöltä olla töissä? Asiakasyrityksemme on maineikas alan arvostettu yritys, joka arvostaa työntekijöitään siinä missä asiakkaitaankin. Tästä esimerkkinä käytössäsi on hyvät henkilökuntaedut ja iso työyhteisö sekä ravintola-alan verkosto.
Sijainti
Lappi sekä 3 muuta sijaintia
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Työtehtäviin kuuluu mm. asiakastapaamisten buukkausta ja kuntosalijäsenyyksien myyntiä.
Sijainti
Kymenlaakso sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen keskustaan 2 kokkia Aasialaiseen ravintolaan. Asiakasyrityksemme on tasokas ja erittäin tyylikäs ravintola, joka tarjoaa asiakkailleen elämyksiä aasialaisen ruuan parissa. 
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot