Sosiaalityöntekijä

Sijainti
Pirkanmaa, Valkeakoski
Paikkoja
3
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Haemme nyt Valkeakosken kaupungille lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä vakituiseen virkasuhteeseen 10.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lastensuojelun tiimissä on tarvetta juuri sinulle sosiaalityön ammattilainen!

Lupaamme sinulle ideoivan ja tukea tarjoavan esihenkilön ja työyhteisön, jossa antamallesi osaamiselle ja työlle annetaan arvoa. Meillä on mahdollisuus etätyöpäiviin, saldovapaisiin, työnohjaukseen ja lakimiehen konsultointipalveluun. Työntekijöiden ammatilliseen täydennyskoulutukseen panostaminen on meille kunnia-asia.

Odotamme sinulta:
- Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §, 7 § ja 32 §:n mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä.
- Avoimuutta, joustavuutta ja rohkeutta ideoimiseen ja oman työn kehittämiseen.
- Lastensuojelun osaamista ja myös halua kehittyä ammattilaisena.
- Lapsen oikeuksien sekä empaattisen ja dialogisen kohtaamisen arvostamista.
- Halua tehdä työtä yhdessä perheiden kanssa myös haastavissa tilanteissa.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu avohuollon, sijaishuollon ja jälkihuollon asiakkaita. Lisäksi osallistut virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen. Käytämme systeemisen lastensuojelun mallia. Arvostamme yhdessä tekemistä ja toimimme mahdollisimman paljon työpareina unohtamatta koko tiiminä toimimista.

Tiimiisi kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, seitsemän (7) sosiaalityöntekijää ja neljä (4) sosiaaliohjaajaa. Vakanssien täytyessä sosiaalityöntekijäkohtainen asiakasmäärä on 30-35 henkilöä.

Sinulla on mahdollisuus tavata tulevan tiimisi jäseniä ja esihenkilöitä iltatapahtumassa 2.12.2021 klo 17-20 osoitteessa Kirkkotie 8, Valkeakoski. Tapahtumasta tietoa löytyy osoitteesta https://api.jobilla.com/careers/undefined/valkeakosken-kaupunki-KZnim. Tapahtuman jälkeen samalla verkkosivulle tulee videotallenne tapahtumasta.

Työaika on 37,75 h/vko ja palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaan (3 850 e/kk). Rekrytointilisänä maksetaan 250 e/kk 31.12.2022 asti. Lisäetuna tarjoamme mahdollisuutta saada palkallista vapaata vuosilomakertymäsi mukaisesti työsuhteen alusta alkaen. Avustamme tarvittaessa asunnon etsinnässä.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä Valkeakosken kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi myös rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Virassa on 6 kk:n koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakuaika päättyy to 16.12.2021 klo 15.00. Siihen mennessä ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava Valkeakosken kaupungille joko suoraan työnhakijan toimesta tai RekryDiilin kautta. 

Lisätietoja työpaikasta:
- Katri Ylönen
- p. 040 128 7151
- katri.ylonen@rekrydiili.fi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.

Haku päättyy
16.12.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme saliesimiestä ravintolaan Tampereelle.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Hotelli- ja ravintola-ala
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Uusimaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme PK-seudulle sähköasentajaa. Asiakkaamme asentaa aurinkojärjestelmiä ja latauspistokkeita.
Sijainti
Uusimaa sekä 4 muuta sijaintia
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot