Asbestinpurkaja

Sijainti
Varsinais-Suomi, Lieto
Paikkoja
1
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Rakennusala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun 

ASBESTIPURKAJAA 

Työnkuva: Saneerauspuolella toimiva asiakas etsii asbestiluvilla varustettua purkutyöntekijää. Kokemus saneerauspuolelta olisi suotavaa ja myös uuden tekemisestä väliseinät, lattiatyöt jne.

Asiakkaalla tämä työmaa kestää noin kuukauden, mutta työt ei lopu tähän jos hyvä ja huumorintajuinen kaveri löytyy. Työkokemusta olisi hyvä olla, mutta tärkeintä on reipas ja kunnon asenne!

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä. 

Palkkaus sovittavissa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/. Lisätietoja työstä ja työtehtävistä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Haku päättyy
24.12.2021
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisesti erilaisia hoivapalveluita ja kotipalveluita (mm. asiointi- ja avustuspalvelut, siivoustyöt) asiakkaan eri elämäntilanteisiin. Asiakkaiden ikähaitari on vauvasta vaariin. Asiakasyrityksemme arvoja ovat asiakaslähtöisyys ja luotettavuus. Heidän perusajatuksena onkin se, että hoito- ja hoivatyötä tehdään kiireettömästi ja asiakkaan toiveita kuunnellen. 
Sijainti
Pirkanmaa sekä 4 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Akaaseen hitsaajaa! Toivomme että sinulla olisi kokemusta hitsaajan työstä 2-5 vuotta ja osaat käyttää MIG/ MAG hitsausmenetelmiä.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä Hämeenlinnaan.
Sijainti
Kanta-Häme sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot