fbpx

Kotisiivoojia Kuopioon

Sijainti
Pohjois-Savo, Keitele, Kuopio, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Siilinjärvi, Tuusniemi, Varpaisjärvi, Vesanto
Paikkoja
5
Työsuhde
Vakituinen
Ala
Kiinteistöala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Tule tekemään merkityksellistä kotisiivoojan työtä kotimaiseen yritykseen.
Haemme nyt asiakasyrityksellemme:


KOTISIIVOOJIA

Haemme nyt useita siivooja kotisiivoojiksi Kuopioon, joten laita hakemus pian! Työllistyt suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Kotisiivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan myös aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouskeikan jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien.  

Iälläsi, sukupuolellasi, koulutuksellasi tai sillä mistä olet kotoisin ei ole merkitystä. Vaan jos seuraavat ominaisuudet kuulostavat siltä, että ovat osa sinua laita rohkeasti hakemusta tulemaan:

Tämän työn tekijältä odotetaan: palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. 
Koska työ tehdään asiakkaidemme luona heidän kotioloissaan, on välttämättömänä vaatimuksenamme se, että omaat hyvät käytöstavat ja toisten ihmisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen ovat sinulle itsestään selvyys, niin silloin saatat olla juuri etsimämme henkilö. Lisäksi suomen kielen taito ja b-ajokortti on välttämätön.

Työtä tehdään päiväaikaan kiireettä, asiakas ja hyvä työnjälki keskiössä.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tehdä työtä, jolla on valtaisa merkitys toisen elämään, laita hakemusta tulemaan pian, sillä työpaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Laita hakemuksesi osoitteessa: www.rekrydiili.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini // matti.marttiini@rekrydiili.fi // 040 829 1525

Haku päättyy
28.01.2022
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme sähköasentajaa ja Espooseen vakituiseen työsuhteeseen! Asiakasyrityksemme tarjoaa laadukkaita talotekniikan palveluja pientaloihin ja kiinteistöihin vankalla kokemuksella.
Sijainti
Espoo
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme asbestinpurkajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan!
Sijainti
Kymenlaakso sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt Tampereelle kokenutta lukkoseppää! Sinulla tulisi olla myös sähköalan tuntemusta sekä hyvät kädentaidot mm. metallitöissä. Valittavalta henkilöltä edellytämme myös hyviä it-taitoja, oma-aloitteisuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Ajokortti välttämätön.
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Asennus/huolto
Katso työpaikan tiedot