fbpx

Lähihoitaja / sairaanhoitaja / sosionomi

Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa, Muhos
Paikkoja
2
Työsuhde
Määräaikainen
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala

Haemme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, fysioterapeutteja, geronomeja tai alan opiskelijoita Muhokselle hengityshalvaustiimeihin! 

Tämä monipuolinen lähihoitajan työ pitää sisällään: 

- asiakkaan päivittäisissä toimissa avustamista

- lääkehoitoa

- hengityslaitteen ja hengityksen toimivuuden seuranta asiakkaan kotona

Edellytämme:

-lähihoitajan tutkintoa sekä

-mahdollista alan aiempaa työkokemusta

Odotamme sinulta: 

- reipasta ja iloista palveluasennetta

- vastuullista työskentelyotetta 

- kykyä työskennellä yksin

- lämmintä sydäntä ja aitoa halua auttaa 

Toivomme myös, että sinulla on suoja koronaa vastaan esim. rokotusten kautta. Tartuntatautilain pykälän 48 a mukaan 1.2. lähtien sote-alan työntekijöillä, jotka työskentelevät koronan riskiryhmään kuuluvien parissa, voi olla vain erityisen painavasta syystä puutteellinen suoja koronaa vastaan.

Työajat:

Hengityshalvauspotilas tarvitsee ympärivuorokautista tukea, joten työvuoroja on aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Yhden vuoron aikana työ tapahtuu yhden asiakkaan kotona. Aamuvuorot ovat n. klo 7-14/15, iltavuorot n. klo 13/14-21.15 ja yövuorot klo 21-07.

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ennen töiden alkua.

Palkkaus:

Yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukaan 

Lisätietoja tehtävästä: 

Elina Lähteenmäki 

elina.lahteenmaki@rekrydiili.fi 

040 152 5114 

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarviointitestit sekä headhunting. Kiinnostuitko? Pääset hakemaan tätä työtä osoitteessa www.rekrydiili.fi

Haku päättyy
10.02.2022
Työ alkaa
heti sopivan henkilön löydyttyä

Kiinostaisiko myös nämä työpaikat?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme OuluunENERGISTÄ JA AKTIIVISTA MYYJÄÄAsiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa myyntitiimi tarvitsee vahvistusta!Kyseessä on suomalainen työntekijöitään arvostava yritys, joka tarjoaa laadukkaita sänkytuotteita niin koteihin kuin yrityskäyttöön. Tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa turvallisista ja haitta-aineettomista materiaaleista. Asiakasyrityksen arvoihin kuuluukin erityisesti puhtaat materiaalit, ihmisten hyvinvointi ja suomalaisuus. Tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan makuuhuoneisiin taatakseen laadukkaan ja hyvän unen. Aidosti laadukasta tuotetta on helppo myydä, joten jos koet intohimoa myynnillisiä tehtäviä kohtaan, tämä saattaa olla paikka juuri sinulle! 
Sijainti
Oulu
Ala
Myyntitehtävät
Katso työpaikan tiedot
Etsimme asiakasyrityksellemme kunnon asennetta omaavaa asbestipurkajaa.
Sijainti
Varsinais-Suomi sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Haluaisitko työskennellä vanhustyön parissa lämminhenkisessä ja pienehkössä organisaatiossa? Haluaisitko kartuttaa työkokemusta hoitotyön parista? Jos vastasit kyllä, jatkathan lukemista. Asiakasyrityksemme tarjoaa ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella tarjoten valoisat ja viihtyisät tilat asukkailleen. 
Sijainti
Uusimaa sekä 6 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot