fbpx

Tehdään yhdessä huippudiili!

Välitämme työntekijöitä ja välitämme työntekijöistä.

Etsitkö töitä? Tai työntekijää? Me autamme.

Miksi valita meidät

Olemme aktiivinen ja energinen toimija ja kanssamme toimiminen on vaivatonta ja helppoa. Meiltä löytyy helposti työntekijäehdokkaita ja kerromme rehellisesti, mikäli meillä ei ole tarjolla tekijää vaadittuun tehtävänkuvaan. Palvelualttiit asiakaspalvelijamme ja rekrytointikonsulttimme auttavat asiakasyrityksiämme sekä työntekijöitämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Suurennuslasi

RekryDiilin avoimia työpaikkoja

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista puuseppää ja kalustemaalaria Tampereelle!
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Rakennusala
Katso työpaikan tiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajia valtakunnallisesti ympäri Suomen!
Sijainti
Ahvenanmaa sekä 19 muuta sijaintia
Ala
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Katso työpaikan tiedot
Sijainti
Pirkanmaa sekä 2 muuta sijaintia
Ala
Teollisuus/tuotanto
Katso työpaikan tiedot

Meidän blogi

Urapolkuni – oppisopimuksen kautta työelämään

Urapolkuni – oppisopimuksen kautta työelämään

Syksyllä 2019 aloitin liiketoiminnan perustutkinnon opiskelun. Ensimmäisten kurssien joukossa oli “Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta” -kurssi, jota opetti Heidi Saarijärvi. Muistan Heidin esitelleen kurssin alussa itsensä ja oman yrityksensä, joka kantoi nimeä...

lue lisää

Palautteet

“Olemme rakennusalalla ja tarvitsemme mm. ammattitaitoisia elementtiasentajia. RekryDiilin kautta on löytynyt hyviä tekijöitä, kun RekryDiililn rekrytointikonsultti on ollut rakennusalan ammattilainen itse. Henkilökohtainen nopea palvelu, tavoitettavuus sekä ammattiaitoisuus. Yhteistyö on sujunut hyvin ja voin suositella RekryDiiliä muillekin.”

Nostopalvelu T. Mårtensson Oy

“Homma on toiminut RekryDiilin puolesta mainiosti ja aina olen saanut selvät ohjeet jos johokin tarvinut neuvoa/apua. Muutenkin kaikki pelaa mainiosti. Työvaatteita saa kun pyytää. Henkilökunta on mukavaa ja nuorekasta. Eipä voi muuta sanoa kun yksi parhaista työnantajista”

Kari (maanrakennusalan työntekijä)

“RekryDiilillä pidetään huolta työntekijöistä. Töitä saa juuri niin paljon kun haluaa, saa aina nopeasti vastauksen kysymyksiin ja kaikki sujuu. RekryDiilin porukka on mahtava!”

Piia (keikkaileva lähihoitaja)

“Kiitos! Hämeenlinnan yksikkön kautta löytyi puolen vuoden työpaikka. Ystävällistä palvelua, helppo asiointi.”

Iia

“Olen tykännyt RekryDiilin kautta tehdä töitä. Asiointi on aina ollut helppoa ja joustavaa ja asiat on hoidettu niin kuin pitää. Koko RekryDiilin henkilökunta on ollut aina minulle ystävällisiä. Olen valmis tekemään vaikka eläkeikään asti töitä teidän kauttanne!”

Anne (keikkaileva varastotyöntekijä)

“Olen erittäin tyytyväinen RekryDiiliin. Työllistyin nopeasti hyvään asiakasyritykseen. Lisää työtunteja odotellessa”

Jaana (siivousalan työntekijä)

“Olemme henkilövaltaisella toimialalla, jossa rekrytointitarpeet muuttuvat nopeasti eri syistä. Hyvien työntekijöiden löytäminen nopeasti on haaste johon RekryDiili on pystynyt vastaamaan hyvin. Henkilökohtainen nopea palvelu, tavoitettavuus sekä palvelun ja tuotteiden laatu kilpailukykyiseen hintaan. Yhteistyö on sujunut hyvin ja voin suositella RekryDiiliä.”

PirkkaClean Oy

“Olen ollut erittäin tyytyväinen RekryDiilin toimintaan ja kommunikointi henkilökunnan kanssa on sujunut aina hyvin”

Siivousalan työntekijä

“Kiitos erinomaisesta toiminnasta. Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta rekryfirmoista, mutta kaikki mitä olin kuullut oli negatiivista rekryfirmasta riippumatta. Sattumalta halusin hakea yhteen paikkaan, joka oli kuitenkin teidän kautta. Kun hain, odotukset oli alhaiset enkä odottanut mitään yhteydenottoa. Toisin kävi. Otitte minuun yhteyttä, olitte todella mukavia ja asiallisia, ja näiden lisäksi vielä puhelimenkin kautta välittyi, että te haluatte aidosti auttaa. Olin positiivisesti yllättynyt jo siinä alkuvaiheessa, mutta jatkoitte tätä hyvää toimintaa itse ehdottamalla minulle muitakin sopivia paikkoja ja kannustitte tuomaan tiettyjä osaamisalueita esille. Järjestitte todella hyvin haastatteluita ja muutenkin yhteydenotto ja kommunikointi oli vaivatonta ja mukavan rentoa, kun tekstiviestillä ja puheluilla hoidettiin kaikki tarvittavat asiat. En voi moittia mitään. Yleensä jotain kehityskohteita löydän, mutta te olette vaan niin erinomaisia! Kiitos tästä. Oli todella hyvä kokemus ja olen myös suositellut teitä muille, jotka etsii töitä.”

Nasu

“Välillä vähän saattaa kestää työpaikan saamisessa, mutta rekrytoijat ovat hyviä, välittäviä sekä auttaa kaikessa. Palkat ovat aina ajoissa sekä viesteihin vastataan nopeasti.”

Jere

“Olen ollut RekryDiilillä töissä kohta vuoden ja olen tyytyväinen. Minulle on tärkeää, että töitä on tarjolla kun edellinen työmaa loppuu, ettei tarvitse odottaa pitkään uutta työmaata. RekryDiilillä on tosi ihana henkilökunta. On kiva tehdä teidän kanssanne töitä.”

Inga (maalari)

Haluamme aina parantaa toimintatapojamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta.

Korkea asiakaspalvelun laatu

Korkea asiakaspalvelun laatu

Haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme ystävällisesti empaattisella ja välittävällä otteella, sillä jokainen asiakas niin työntekijäpuolella kuin asiakasyrityspuolella on meillä tärkeä. Halumme onnistua rekrytoinneissa ja asiakaspalvelussa ovat asioita, jotka vievät meitä eteenpäin ja motivoivat meitä.

Asiakaspalvelun laatukriteereihin kuuluu myös tehokkuus ja nopea reagointikyky nopeisiinkin rekrytointitarpeisiin.

Luotettavuus

Luotettavuus

Henkilöstötalona olemme luotettava: välitämme asiakasyrityksistämme sekä työntekijöistämme vastuullisesti ja toimimme asiakkaidemme kanssa luottamuksellisesti.

Vastuullisena työnantajana huolehdimme kaikista työntekijän työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten palkanmaksusta, työterveydenhuollosta, lomakorvauksista sekä mahdollisista sairaslomakorvauksista.

Avoimuus

Avoimuus

Arvostamme välitöntä ja reilua työilmapiiriä sekä positiivista ja avointa johtamistyyliä. Viestimme asiakasyrityksillemme ja työntekijöillemme rohkeasti ja aktiivisesti. Haluamme toimia mahdollisimman selkeästi ja oikeudenmukaisesti niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Dynaamisuus

Dynaamisuus

Ketteränä henkilöstötalona pyrimme täyttämään asiakkaidemme työntekijätarpeen myös äkillisissä ja yllättävissäkin tilanteissa joustavasti sekä ammattitaitoisesti hyödyntäen verkostojamme sekä laajoja hakukanaviamme.

Tarina

RekryDiilin tarina

2016
Yrityksen on perustanut Heidi Saarijärvi vuonna 2016. Perusajatuksena oli palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme eri toimialoilla mahdollisimman hyvin ja ammattitaitoisesti.

2017–2018
Perusajatuksena asiakkaiden ja työntekijöidemme palveleminen entistä laadukkaammin ja ammattitaitoisemmin. Yritys kasvaa ja laajenee jatkuvasti.

2019
Yrityksen toiminnan kasvaessa ja laajentuessa voimakkaasti toimipisteemme siirtyy Tampereen keskustaan sekä muuttaa nimensä RekryDiili Oy:ksi. Päätämme myös laajentaa toimintaamme muille paikkakunnille ja käynnistämme franchising-toiminnan.

2020
RekryDiilin toiminta kasvaa ja laajenee dynaamisesti. Franchising-toiminta on alkanut myös Satakunnassa, Uudellamaalla ja Pohjois-Savossa. Olemme avanneet myös Tampereen sivutoimipisteen Turkuun. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

2021
Palvelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme laadukkaasti ympäri Suomen. Toimintamme on laajentunut alkuvuodesta myös Etelä- ja Pohjois-Karjalaan. Olemme avanneet myös Tampereelle toisen toimipisteen Hämeenkadulle. Laajennamme palvelutarjontaamme koulutuspalveluihin.

Suomen Yrittäjät Jäsenyritys 2020
Luotettava Kumppani
Vastuu Group

Yhteistyössä RekryDiilin kanssa

Shadeshares | Suomen Neuroliitto | Pensas Racing Team | Tappara | PiPo-lentopallojoukkue

Tehdään yhdessä huippudiili!

We also serve In English
Vi serverar också på svenska
Мы работаем с русскоязычными клиентами
Hablamos español
Wir sprechen Deutsch
Nous parlons français