Haluatko franchising-yrittäjäksi?

Hyppää mukaan RekryDiilin kelkkaan! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi menestystarinaamme.

Franchising-yrittäjänä et ole koskaan yksin. Työskentelemme yhtenä joukkueena ja autamme toisiamme tulemaan paremmiksi. Pääkonttorissamme autamme sinua aina yrityksen pyörittämiseen liittyvissä asioissa.

RekryDiilin tarina

2016
Yrityksen on perustanut Heidi Saarijärvi vuonna 2016. Perusajatuksena oli palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme eri toimialoilla mahdollisimman hyvin ja ammattitaitoisesti.

2017–2018
Perusajatuksena asiakkaiden ja työntekijöidemme palveleminen entistä laadukkaammin ja ammattitaitoisemmin. Yritys kasvaa ja laajenee jatkuvasti.

2019
Yrityksen toiminnan kasvaessa ja laajentuessa voimakkaasti toimipisteemme siirtyy Tampereen keskustaan sekä muuttaa nimensä RekryDiili Oy:ksi. Päätämme myös laajentaa toimintaamme muille paikkakunnille ja käynnistämme franchisise-toiminnan. Ensimmäisenä franchising-yrittäjänä meillä aloitti Varsinais-Suomessa Hanna Takala.

2020
Toiminta kasvaa ja laajenee. Franchising-toiminta on alkanut myös Varsinais-Suomen alueella, Satakunnassa, Uudellamaalla, Keski-Suomessa, Pohjanmaalla ja Pohjois-Savossa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Tilaa infopaketti

Ole hyvä ja tilaa infopaketti täyttämällä oheinen lomakkeen. Infopaketti antaa lisätietoja yrittäjyydestä ja RekryDiilistä.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse:

Heidi Saarijärvi
Toimitusjohtaja, asiakkuuksien hoito
heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi
044 337 4707