Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksella tekijät lyhyisiin ja pitkiin vuokratyösuhteisiin

Menestys syntyy oikeanlaisista ihmisistä ja innovatiivisista henkilöstöratkaisuista. Kun yrityksesi kilpailee parhaista työntekijöistä ja etsii sopivia ratkaisuja henkiköstötarpeisiin, olemme palveluksessasi.
 

Tarjoamme vuokratyövoimapalveluita kaikilla toimialoilla valtakunnallisesti koko Suomen alueella.  Henkilöstövuokraus sopii lähes kaikille toimialoille.

Onpa tarve lyhyt- tai pitkäaikaisille työntekijoille, kauttamme löydät käyttöösi eri alan osaajia oikeaan aikaan. 

Vuokratyövoiman käyttö on kustannustehokasta. riskitöntä ja vaivatonta. Saat juuri oikeat työntekijät juuri siihen ajanjaksoon, kun sinulla on työntekijätarvetta. 

Henkilöstövuokraus on hyvä keino kartoittaa työntekijöiden sopivuus kyseiseen tehtävään sekä myös sopii hyvin kausivaihteluiden tasapainottamiseen. Kauttamme löydät työntekijät myös jatkuviin työsuhteisiin. Autamme myös kiireellisissä toimeksiannoissa.

 

Henkilöstövuokraus mahdollistaa sen, että voit keskittyä ydinliiketoimintaasi 

Hoidamme rekrytoinnin helposti ja siihen liittyvät oheistoiminnot ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja vaivattomasti niin, että sinä voit keskittyä siihen tärkeimpään, omaan ydintoimintaasi.

 Nykypäivän työelämä vaatii nopeaa reagointikykyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Vuokratyövoiman käyttö on kustannustehokasta, joustavaa sekä parantaa yrityksesi  kilpailukykyä.

Henkilöstövuokraus on nopea, vaivaton ja riskitön tapa hoitaa rekrytointi, sillä me vastaamme kaikista työntekijöihin liittyvistä velvoitteista kuten  palkan maksusta, työntekijän sivukuluista, työajanlyhennyspäivistä, mahdollisista sairaspoissaoloista sekä työterveyshuollosta. 

Meillä on laaja hakijakanta. Haastattelemme ja rekrytoimme päivittäin useita päteviä ammattilaisia sekä keikkatyöntekijöitä.

Alkukartoituksessa perehdymme asiakasyrtiyksemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin ja kattavasti, jotta voimme valita parhaat mahdolllset työntekijät avoinna oleviin työpaikkoihin. Sen jälkeen määrittelemme tehtäväprofiilin ja kartoitamme työnhakijoiden joukosta tehtävään sopivimmat ehdokkaat, jonka jälkeen esittelemme heidät asiakkaallemme.

Meillä on myös tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen työntekijään, etsimme työhön toisen työntekijän veloituksetta. On erittäin tärkeää, että asiakas on tyytyväinen saamaansa  palveluun.  Myös työntekijöiden viihtyvyys työssä on meille  tärkeää.