fbpx

Henkilöstövuokrauksella tekijät kaikenlaisiin työsuhteisiin

Näkemyksemme on, että yrityksen menestys perustuu oikeanlaisiin osaajiin ja innovatiivisiin henkilöstöratkaisuihin. Kun yritys kilpailee parhaista tekijöistä ja etsii sopivia ratkaisuja henkilöstötarpeisiin, olemme valmiita palvelukseen.

Tarjoamme vuokratyöpalveluita kaikilla toimialoilla valtakunnallisesti lähes koko Suomen alueella. Henkilöstönvuokraus on yrityksille hyödyllinen tapa hankkia oikeanlaista työvoimaa kaikenlaisiin työsuhteisiin kaikilla toimialoilla. Henkilöstönvuokraus palvelee parhaiten silloin, kun yrityksen työntarve vaihtelee aikakausittain. Tavoitteemme on, että kauttamme löytyvät eri alan osaajat aina oikeaan aikaan.

Henkilöstönvuokraus

Vuokratyövoiman ehdoton etu on sen kustannustehokkuus, riskittömyys ja vaivattomuus. Yritykselle vuokratyö tarjoaa mahdollisuuden hankkia työvoimaa juuri sille ajanjaksolle, kun todellinen tarve on. Se poistaa yritykseltä rekrytointikustannukset ja muut rekrytointeihin liittyvät riskit. Me huolehdimme niistä. Lisäksi me vastaamme kaikista työntekijöihin liittyvistä velvoitteista, kuten palkanmaksusta, työntekijän palkan sivukuluista, työajanlyhennyspäivistä, mahdollisista sairaspoissaoloista sekä työterveyshuollosta.

Hakijakantamme on laaja ja ketterät hakukanavamme auttavat meitä löytämään parhaat osaajat niin pitkäaikaisiin kuin keikkaluontoisiinkin töihin.

Me hoidamme koko rekrytointiprosessin alusta loppuun asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Aloitamme rekrytointiprosessit aina tarkalla ja huolellisella tehtävänkuvan määrittelyllä, jotta todella ymmärrämme, millaista osaajaa asiakasyrityksemme on vailla. Tarvittaessa toimimme asiakkaidemme kumppanina jo osaamisprofiilin ja työvoimatarpeen selvittämisessä.

Vuokratyövoiman käyttöön liittyen tarjoamme myös tyytyväisyystakuun. Mikäli et olekaan tyytyväinen sinulle tarjottuun osaamiseen, etsimme työhön toisen tekijän veloituksetta. Meille on ehdottoman tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Yhtä tärkeänä pidämme sitä, että työntekijämme viihtyvät töissään.

Asiakastilaus

Jätä tästä asiakastilaus. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Asiakastilaukset myös asiakaspalvelunumerostamme p. 040 722 0710 klo 8.00–16.00.
Asiakastilaukset klo 16.00 jälkeen ja viikonloppuisin p. 044 337 4707.

    Minua kiinnostaa