fbpx

Kilpailusäännöt

Osallistuminen
Kilpailuun/arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun/arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan kilpailun/arvonnan sääntöjä.

Osallistumisaika
Kilpailu- tai arvonta-aika ilmoitetaan Facebook-, Instagram- ja LinkedIn -sivulla kilpailun/arvonnan yhteydessä.

Kilpailun/arvonnan voittajan valinta
Kilpailun/arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi Facebook-, Instagram- ja LinkedIn -sivulla kilpailun/arvonnan yhteydessä tai ilmoittaa henkilökohtaisesti Facebook-, Instagram ja LinkedIn-sivulla olevan kilpailu/arvontajulkaisun yhteystietojen kautta.

Palkinto
Palkinto ilmoitetaan Facebook-, Instagram- ja LinkedIn -sivulla kilpailun/arvonnan yhteydessä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Palkintoa ei korvata, mikäli osallistujaa ei tavoiteta.

Muuta
RekryDiili noudattaa kaikissa kilpailuissaan/arvonnoissaan Suomen lakia. Kilpailun/arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta menevän arpajaisveron. Järjestäjällä on oikeus muuttaa sääntöjä kilpailun/arvonnan aikana ilmoittamalla muutoksesta Facebook-, Instagram- ja LinkedIn -sivulla kilpailun/arvonnan yhteydessä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailut/arvonnat ei ole Facebookin, Instagramin tai LinkedInin sponsoroima, suosittelemia tai hallinnoimia millään tavalla, eikä ne liity millään tavalla järjestäjän Facebookin, Instagramin tai LinkedInin tileihin.

Kilpailun järjestäjäY-tunnusSähköposti
Rekrydiili Oy
Helsinki
Tampere
Turku
Hämeenkatu 28,
33200 Tampere
2890042-2info@rekrydiili.fi
Rekrydiili Pohjois-Savomatti.marttiini@rekrydiili.fi