fbpx

Arvot, missio ja ydinviestit

Kompassi

”Kompassi työelämän menestystarinoissa”

Ydinviestimme

Suunnannäyttäjä

Toimialan suunnannäyttäjä

Luomme henkilöstöalalle uudenlaista, ihmisistä välittävää tekemisen mallia. Meitä ohjaa aito halu auttaa sen sijaan, että tavoittelisimme mitä tahansa lopputulosta euron kuvat silmissä. Murramme vanhoja ajatusmalleja vuokratyövoiman käytöstä sekä kaavoja, joilla isot toimijat tekevät rekrytointia. Tavoitteemme on luoda jotain sellaista, mistä muut ottavat mallia.

Tunnistus

Taito tunnistaa piilevä osaaminen

Meillä on kyky kysyä ja kuunnella, löytää rivien väliin piilotettu osaaminen ja sanoittaa se. Emme usko ristikuulusteluihin, vaan hyvässä hengessä tapahtuvaan keskusteluun, jonka aikana löydämme piilevänkin potentiaalin ja autamme kirkastamaan sen timantiksi. Vain siten saamme työpaikat ja työntekijät kohtaamaan.

Silta

Silta yrityksen ja työnhakijan välillä

Aina työn ja tekijän kohtaaminen ei suju niin helposti kuin sen toivoisi. Meidän tehtävämme on auttaa toisiaan etsivät työnantajat ja työntekijät löytämään toisensa. Jos yritys haluaa lopulta palkata työntekijän omille listoilleen, se ei meitä harmita. Päinvastoin – silloin työmme on onnistunut täydellisesti.

Vuorovaikutus

Kaikki lähtee vuorovaikutuksesta

Teemme töitä ihmiseltä ihmiselle. Se tarkoittaa sitä, että kohtaamme asiakkaat kasvotusten ja haluamme tuntea heidät pintaa syvemmältä. Kun aidosti tiedämme keitä he ovat, löydämme aina parhaan ratkaisun – emme vain sitä, joka sattuu olemaan seuraavana jonossa.

Innostaja

Eteenpäin vievä innostaja

Me pidämme työstämme ja innostumme siitä aina vain uudestaan. Uskomme, että innostus mahdollistaa oppimisen, tien raivaamisen ja luovuuden, joten pyrimme parhaamme mukaan myös jakamaan sitä. Rohkaisemme ottamaan sen seuraavan askeleen – kulkemaan kohti uusia mahdollisuuksia.

Aina avoinna

Ovet aina avoinna

Ovemme ovat aina auki niille, jotka ovat työelämän muutosten edessä. Meidät tavoittaa kasvotusten toimistollamme pelkkien kylmien sähköpostien tai lomakkeiden sijaan. Niin uutta etsivät työnhakijat kuin työvoiman löytämiseen apua tarvitsevat työnantajat otamme vastaan lämmöllä ja iloisesti tervehtien. Juodaan yhdessä kuppi kahvia, vaihdetaan kuulumisia ja löydetään samalla paras ratkaisu.

Korkea asiakaspalvelun laatu

Korkea asiakaspalvelun laatu

Haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme ystävällisesti empaattisella ja välittävällä otteella, sillä jokainen asiakas niin työntekijäpuolella kuin asiakasyrityspuolella on meillä tärkeä. Halumme onnistua rekrytoinneissa ja asiakaspalvelussa ovat asioita, jotka vievät meitä eteenpäin ja motivoivat meitä.

Asiakaspalvelun laatukriteereihin kuuluu myös tehokkuus ja nopea reagointikyky nopeisiinkin rekrytointitarpeisiin.

Luotettavuus

Luotettavuus

Olemme luotettava henkilöstötalo: välitämme asiakasyrityksistämme sekä työntekijöistämme vastuullisesti ja toimimme asiakkaidemme kanssa luottamuksellisesti.

Vastuullisena työnantajana ja henkilöstötalona huolehdimme kaikista työntekijän työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten palkanmaksusta, työterveydenhuollosta, lomakorvauksista sekä mahdollisista sairaslomakorvauksista.

Avoimuus

Avoimuus

Arvostamme välitöntä ja reilua työilmapiiriä sekä positiivista ja avointa johtamistyyliä. Viestimme asiakasyrityksillemme ja työntekijöillemme rohkeasti ja aktiivisesti. Haluamme toimia mahdollisimman selkeästi ja oikeudenmukaisesti niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Dynaamisuus

Dynaamisuus

Pyrimme täyttämään asiakkaidemme työntekijätarpeen myös äkillisissä ja yllättävissäkin tilanteissa joustavasti sekä ammattitaitoisesti hyödyntäen verkostojamme sekä laajoja hakukanaviamme.