fbpx

Vastuullisuus

Kompassi työelämän menestystarinoissa

Päämäärämme on yhdistää työtä vailla olevat työntekijät sekä työntekijöitä tarvitsevat yritykset. Työmme on yhteiskunnallisesti tärkeässä roolissa, sillä mahdollistamme avoimia työpaikkoja ja täten työllistämme ihmisiä vuokratyösuhteisiin sekä suorarekrytointeina suoraan asiakkaan kirjoille.

Työntekijöidemme työelämässä vaadittava osaaminen ja koulutus on meille erittäin tärkeää, joten järjestämme heille jatkuvasti erilaisia koulutuksia ja urapalveluita.

Palvelemme valtakunnallisesti Suomessa useissa eri maakunnissa, kuten Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Satakunnassa, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Varsinais-Suomessa. Toimintamme laajenee jatkuvasti myös muualle Suomeen.

Tärkeitä arvoja meille ovat korkea asiakaspalvelun laatu, vastuullisuus, luotettavuus, avoimuus ja dynaamisuus kaikessa toiminnassamme.

Pystymme täyttämään asiakkaidemme työntekijätarpeen myös äkillisissä ja yllättävissäkin tilanteissa joustavasti sekä ammattitaitoisesti, hyödyntäen verkostojamme sekä laajoja hakukanaviamme.

Vastuullisuus

Henkilöstöpalvelualan toiminta- ja vastuullisuusperiaatteet

Hoidamme rekrytointimme vastuuntuntoisesti noudattaen hyvää henkilöstöpolitiikkaa. Kohtelemme työntekijöitämme tasavertaisesti.

RekryDiili Oy on henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstöpalvelualojen liittoon voit tutustua tarkemmin tästä.

Vastuullinen työnantaja

Meille työntekijöidemme tasavertaisuus on hyvin tärkeää. Kuulumme Oikotien Vastuullinen työnantaja-kampanjaan, joten meille tärkeitä arvoja ovat syrjimättömyys, työelämän tasapaino ja hyvinvointi, esihenkilötyöhön panostaminen, työn merkitys ja työssä kehittyminen, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus.

Lisää Oikotien Vastuullinen työnantaja-kampanjasta voit lukea tästä.

Takaamme turvalliset työolot

Huolehdimme jokaiselle työntekijälle ohjeistuksen, miten toimia työtapaturman sattuessa. Ohjeistamme työntekijöitämme myös perehtymään kunkin työmaan työturvallisuuskäytäntöihin ja noudattamaan niitä.

Työntekijöidemme työterveyshuolto on järjestetty Pihlajalinnassa. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja tarjoamme työntekijöillemme myös vapaa-ajan työtapaturmavakuutuksen.

Yhdenvertaisuus

Emme hyväksy minkäänlaista syrjimistä kohdistuen työntekijöihimme tai työnhakijoihimme, vaan korostamme yhdenvertaisuutta kaikessa tekemässämme työssä. Teemme työtämme kaikkia sidosryhmiämme kunnioittaen ja painottaen oikeudenmukaisuutta.

Kohtelemme kaikkia työntekijöitämme tasavertaisesti riippumatta sukupuolesta, iästä, taustasta, uskonnosta, kansalaisuudesta ym.

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme kaikkien työntekijöidemme, työnhakijoidemme ja asiakkaidemme tiedot luottamuksella. Noudatamme tiukkaa vaitiolokäytäntöä emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman asianomistajan suostumusta.

Tietoja kerätään ja käytetään vain lain sallimiin käyttötarkoituksiin. Säilytämme työnhakijoidemme ja työntekijöidemme tietoja järjestelmässämme kahden vuoden ajan, kunnes ne poistetaan. Työntekijät/työnhakijat voivat myös itse halutessaan pyytää, että henkilötiedot poistetaan järjestelmästämme

Ympäristöystävällisyys

Teemme yhteistyötä puisia aurinkolaseja tuottavan Shadesharesin kanssa. Kaikki aurinkolasit valmistetaan laadukkaana käsityönä suomalaisesta koivuviilusta. Shadeshares työllistää monia työntekijöitä Keniassa tarjoten heille erinomaiset työntekijäedut, verraten maan yleiseen tasoon. Jokaisia myytyjä aurinkolaseja kohden Shadeshares istuttaa yhden puun. Me RekryDiilillä olemme ylpeitä saadessamme tukea Shadesharesin kaltaista toimintaa. Lisää Shadesharesin koskettavasta tarinasta voit lukea tästä.

Shadeshares