fbpx

Rekrytointi

RekryDiili etsii oikeat osaajat organisaation kaikille tasoille laadukkaasti ja tehokkaasti. Me erotumme joukosta, koska meillä on todellinen halu auttaa ja välitämme aidosti. Tavoitteemme on, että rekrytointiemme avulla yhdistämme asiakasyrityksemme oikeanlaisen osaamisen kanssa ja luomme pitkäaikaisia ja sitoutuneita kumppanuuksia työpaikoille.

Rekrytointi

Me hoidamme koko rekrytointiprosessin alusta loppuun asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Aloitamme rekrytointiprosessit aina tarkalla ja huolellisella tehtävänkuvan määrittelyllä, jotta todella ymmärrämme, millaista osaajaa asiakasyrityksemme on vailla. Tarvittaessa toimimme asiakkaidemme kumppanina jo osaamisprofiilin ja työvoimatarpeen selvittämisessä.

Laajat verkostomme ja ketterät hakukanavamme auttavat meitä löytämään haettuun tehtävään sopivimmat ja osaavimmat tekijät. Rekrytointiprosesseissa meillä on kyky kysyä ja kuunnella sekä löytää rivien väleihinkin piilotettu osaaminen ja sanoittaa se.

Rekrytointien tukena voimme hyödyntää myös soveltuvuusarvioititestejä. Soveltuvuusarvioinnit tukevat haastatteluista saatavaa tietoa kertoen hakijoiden työkäyttäytymismalleista, motivaatiotekijöistä sekä kyvyistä ja taidoista.

Rekrytoinnit ovat yrityksen tärkeimpiä päätöksiä ja asiakkaidemme kumppanina haluammekin onnistua niissä parhaalla mahdollisella tavalla, jotta asiakasyrityksemme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Olemme asiakkaidemme kompassi työelämän menestystarinoissa.

Asiakastilaus

Jätä tästä asiakastilaus. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Asiakastilaukset myös asiakaspalvelunumerostamme p. 040 722 0710 klo 8.00–16.00.
Asiakastilaukset klo 16.00 jälkeen ja viikonloppuisin p. 044 337 4707.

    Minua kiinnostaa