fbpx

Suorahaku eli headhunting

Suorahaku on oivallinen tapa löytää huippuosaaja ja tarjota hänelle uusia työelämän haasteita! Rekrydiili on suorahakua tarjoava yritys, esimerkiksi johdon suorahaku kuuluu palveluihimme.

Suorahaku on rekrytoinnin keino, jolla etsitään ehdokkaita avoimeen työtehtävään ilman julkista ilmoitushakua. Suorahakua hyödynnetään tavallisesti silloin, kun halutaan toimia luottamuksellisesti tai erityisen matalalla profiililla. Suorahaku on perinteisesti kohdistunut yrityksen ylimmän johdon rekrytointeihin, mutta nykyisin suorahakupalvelua hyödynnetään kaikilla organisaatiotasoilla. Useimmiten suorahakutoimeksiannot kuitenkin kohdistuvat asiantuntijatason tehtäviin sekä vaikeasti löydettäviin ammattiosaajiin esimerkiksi tietotekniikka-alalla.

Etuna suorahauissa on, että hakuprosessiin valikoituu heti alusta alkaen ehdokkaita, jotka osaamisensa perusteella ovat sopivia tekijöitä avoimiin työtehtäviin. Tämä osaltaan vähentää virherekrytointien riskiä. Suorahaun avulla voidaan tavoittaa myös sellaisia taitajia, jotka eivät ole aktiivisesti etsimässä uusia mahdollisuuksia työelämäänsä.

Lisätietoja suorahausta voit kysyä Heidi Saarijärveltä (p. 044 337 4707 tai heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi).

Rekrytointi
Aloitus

Aloitus

Selvitämme asiakkaan kanssa yhdessä haettavalta henkilöltä vaadittavat tiedot, taidot ja koulutustason sekä määrittelemme tehtävänkuvauksen ja siihen liittyvät avainkompetenssit. Sen avulla löydämme kyseiseen tehtävään aidosti parhaiten sopivia ehdokkaita.

Sen jälkeen käymme yhdessä läpi yrityksen strategiset tavoitteet ja merkittävimmät johtamiskulttuurin piirteet sekä muut tiedot, kuten palkkausmallit ja bonukset sekä muut elementit, kuten urakehitysmahdollisuudet. Tavoitteemme on luoda suorahakukonsulteillemme syvä ymmärrys siitä, millaiseen organisaatioon etsimme oikeanlaista osaajaa.

Ehdokaskartoitus

Suorahakutoimeksiannoissa käymme läpi omat osaajaverkostomme ja hyödynnämme kattavasti alan työkaluja. Käytämme suorahaun tukena sosiaalista mediaa ja verkkopalveluita. Panostamme erityisesti onnistuneeseen ja positiiviseen hakijakokemukseen, jotta hakijoille jää hyvä mieli yhteydenotostamme. Toimimme ehdottoman luottamuksellisesti emmekä paljasta asiakasyrityksen nimeä ehdokkaille.

Ehdokaskartoitus
Sopivimpien hakijoiden valinta

Sopivimpien hakijoiden valinta

Haastattelemme suorahakutoimilla löytämämme potentiaaliset ehdokkaat ja raportoimme tulokset asiakasyrityksellemme. Haastattelut toteutetaan asiakkaamme toiveiden mukaisesti. Kaikkiin suorahakuihin on mahdollista yhdistää myös psykologinen soveltuvuusarviointi ja testaus sopivimpien hakijoiden valitsemiseksi ja perehdytyksen suunnittelemiseksi.

Olemme tarvittaessa mukana lopullista valintaa tehtäessä ja annamme ehdotuksemme tehtävään parhaiten sopivasta hakijasta.

Asiakastilaus

Jätä tästä asiakastilaus. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Asiakastilaukset myös asiakaspalvelunumerostamme p. 040 722 0710 klo 8.00–16.00.
Asiakastilaukset klo 16.00 jälkeen ja viikonloppuisin p. 044 337 4707.

    Minua kiinnostaa