Soveltuvuusarvioinnit

RekryDiilin tarjoamat kattavat arviointipalvelut ovat oivallinen tapa lisätä luotettavuutta oikean valinnan tekemisessä. Hyödynnämme työpersoonallisuuden ja motivaatio- ja kompetenssirakenteen selvittämisessä Aon Assesmentin (entinen Cut-e) soveltuvuusarviointitestejä. Näiden arviointimenetelmien avulla teemme asiakkaillemme parempia ja tietoisempia ehdotuksia sopivimmista hakijoista.

Tarvittaessa kuljemme mukana päätöksentekoprosessin loppuun saakka. Toteutamme soveltuvuusarvioinnit jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla. Prosessin alussa selvitämme laadukkaasti sen, millaista osaamista ja persoonaa asiakkaamme kulloinkin tarvitsee.

Soveltuvuusarviointien toteutus tapahtuu verkkoalustalla, jota hallinnoi Aon Assessment. Kyky- ja taitotestit suoritetaan aikarajoitetusti, mutta työpersoonallisuus- ja motivaatiotestit tehdään ilman aikarajoja omaan tahtiin. Toimimme apuna tehtävän kannalta olennaisten kykyjen selvittämisessä sekä oikeanlaisten testipakettien valinnassa.

Palveluihimme kuuluu laaja valikoima erityyppisiä testejä, joista voit valita juuri itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Soveltuvuusarviointien hinta on 350€ +alv. / arviointi

Lisätietoja soveltuvuusarvioinneista voit kysyä rekrytointikonsultiltamme Heidi Saarijärveltä p. 044 337 4707 tai heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi