Valitse mihin haluat kirjautua

Tontuille töitä!

Yritykset hakevat nyt kausiapulaisia lievittämään suurimpia joulukiireitä! Miltä tuntuisi, jos oma ammattinimikkeesi olisikin asiakaspalvelutonttu?

 

Joulusesongin alkaessa monet yritykset alkavat etsimään osaavia työntekijöitä määräaikaisiin työtehtäviin välttääkseen kaaoksen synnyn pyhien aikaan. Kausiapulaisia haetaan erityisesti kaupan alalle, erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin sekä logistiikka-alalle. Päivittäistavarakaupat, posti sekä ravintola- ja matkailuala työllistävät monta tonttua joulun alla vuodesta toiseen.

 

Tuntuuko sinustakin, että joulu saapuu aina aikaisemmin? Se johtuu yksinomaan siitä, että se on totta. Ihmiset aloittavat jouluvalmistelut hyvissä ajoin – osa jo reippaasti syksyn puolella. Lahjat ja koristeet suunnitellaan ajoissa, ja moni ei malta odottaa tuotteiden saapumista kauppoihin. Koska jouluun varautuminen on aikaistunut, myös kausityöntekijöitä rekrytoidaan entistä aiemmin. Yritykset saattavat etsiä lisäkäsiä jo syys-lokakuun aikana, sillä perehdytys aloitetaan useimmiten marraskuun aikana. Osa kuitenkin palkkaa kausityöntekijöitä vasta lähempänä joulua.

 

Olemme aiemminkin puhuneet siitä, kuinka hyvin hoidettu työ poikii uusia ja innostavia mahdollisuuksia urallesi – sama viisaus pätee myös jouluapulaisen pestiin. Määräaikainen työsuhde voi parhaimmillaan synnyttää pitkäaikaisiakin työsuhteita, joten pieneltä rupeamalta tuntuva työjakso kannattaa hoitaa kunnialla alusta loppuun. Joulupyhien aikaan yritykset odottavat kausityöntekijöiltä hyvää asiakaspalvelutaitoa, tekemisen meininkiä ja aitoa joulumieltä.

 

Millaisiin töihin kausiapulaisia yleisimmin palkataan?

• Postitoimiston tehtävät

• Lahjapaketoija tavarataloon tai ostoskeskukseen

• Myyjä kaupan alalle

• Erilaiset asiakaspalvelutehtävät

• Hoitoalan työt

• Ravintola-alan tehtävät

• Varastotyö

• Matkailualan tehtävät

 

Tutustu RekryDiilin avoimiin työpaikkoihin ja anna itsellesi aikainen joululahja uuden työn muodossa!