Valitse mihin haluat kirjautua

Suosittele!

Etsiikö kaverisi töitä? Tunnetko jonkun, joka olisi huipputyöntekijä? Suosittelemalla kaveriasi meille, voit tienata itsellesi 100 euroa ylimääräistä rahaa!
Kaikki osaajat ovat tervetulleita
Etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia eri toimialoilta liittymään osaksi RekryDiiliä. Olemme luoneet työntekijöillemme mahdollisuuden tienata työsuhteisiin johtavista osaajavinkeistä. Olipa kyseessä henkilö, joka etsii töitä tai harkitsee alanvaihtoa, me pyrimme löytämään jokaiselle sopivan työpaikan.
Vinkkaa ystävällesi työpaikasta RekryDiilillä
Mitä enemmän osaajia saamme RekryDiilin kautta palkattua, sen parempi. Työntekijänä pystyt kerryttämään itsellesi ylimääräistä rahaa, kun saat järjestettyä ystäväsi töihin RekryDiilin kautta. Kun kuukauden työsuhde tulee täyteen, tienaat omaan taskuusi 100 euroa. Onnistuneesta suosittelusta hyötyy jokainen osapuoli: kaverisi saa uuden työpaikan, me loistavan työntekijän ja sinä palkkion kaverisi suosittelemisesta!
Kuinka voin suositella kaveriani töihin?
Työntekijän suositteleminen on nyt helpompaa kuin koskaan! Voit suositella kaveriasi töihin alta löytyvän lomakkeen kautta. Ainoa ehto suositteluun on, että suosittelijalla itsellään on oltava voimassa oleva työsuhde RekryDiilin kanssa. Mikäli sinulla ei vielä ole työsuhdetta meidän kanssamme, voit vilkaista avoimet työpaikkamme ja tehdä hakemuksen.
Nappaa kaveri kainaloon ja täyttäkää suosittelulomake - tehdään yhdessä huippudiili!
Suosittelija
Suositeltava
Olen lukenut ja hyväksyn Tietosuojaselosteen.*
Suositeltava osapuoli on antanut minulle suostumuksensa antaa suostumus hänen tietojensa käsittelyyn.*