Avoimet työpaikat

AVOIN HAKEMUS RAVINTOLA-ALAN TYÖTEHTÄVIIN, UUSIMAA
1 kpl
Helsinki

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

AVOIN HAKEMUS RAVINTOLA-ALAN TYÖTEHTÄVIIN UUSIMAA

Elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja tällä hetkellä koko Suomessa ja se koskettaa meitä kaikkia.
Poikkeustilanteesta huolimatta katseemme on luottavaisesti eteenpäin ja haluamme löytää juuri sinulle merkityksellistä työtä.

Sinä, joka mietit työmahdollisuuksia poikkeusolojen jälkeen ravintola-alalla, jätä meille jo nyt yhteystietosi ja kerro osaamisestasi sekä minkälaista työtä haluat tehdä.

Odotamme innolla hakemustasi ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Edellytämme sinulta

Hyviä vuorovaikutustaitoja
Ammattiylpeyttä ja kiinnostusta alaa kohtaa
Valmiutta laittaa oma persoona peliin

Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työllistymismahdollisuudet kun ravintola-ala alkaa taas kukoistaa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sivuillemme CV:si kera tai soita Mika Tilli 040 7013 005


Tulemme olemaan sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Franchising-yrittäjä
1 kpl
Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Lappi, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Varsinais-Suomi

RekryDiili Oy on raikas ja joustava täyden palvelun henkilöstötalo. Olemme kotoisin Pirkanmaalta ja toimineet alueella jo lähes 5 vuotta. Nyt olemme valmiita laajentamaan liiketoimintaamme myös muille paikkakunnille. Tähän mennessä franchisingmallilla toimivat toimipisteemme löytyvät Tampereen lisäksi Espoosta, Helsingistä, Jyväskylästä, Vaasasta,Turusta, Kuopiosta sekä Kokemäeltä. Etsimme uusia yrittäjiä ympäri Suomen mukavaan tiimiimme!

RekryDiilin palveluihin kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä suorahaut. Työnhakijoille tarjoamme eri pituisia työsuhteita monipuolisesti eri toimialoilla. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme laadukkaasti ja aina asiakaslähtöisesti.

Haemme nyt yhteistoimintakumppaneiksemme franchiseyrittäjiä eri paikkakunnilta, erityisesti Pohjois-Pohjanmaalta,  Itä- Suomesta sekä Pohjois-Suomesta. Tarjoamme myynnistä ja yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle hienoa tilaisuutta kasvavalla ja mielenkiintoisella rekrytointitoimialalla. Yksikään päivä ei varmasti ole samanlainen ja saat avuksesi emoyhtiön tiiviin ja konkreettisen tuen päivittäiseen tekemiseen.

Pärjäät HR-alalla, kun tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen, olet asiakaspalvelulähtöinen, kaupanteko on sinulle luontevaa ja pidät haasteista. Positiivinen ja hyvä asenne ovat yrittäjyydessä valttikortteja. Alan aiemmasta kokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Meiltä saat jatkuvan tuen, avun ja täyden perehdytyksen sekä laajat markkinointikanavat. Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja aitoa kiinnostusta kyseistä työtehtävää ja RekryDiiliä kohtaan.

Edut, jotka tarjoamme sinulle:

- hyvä ja toimiva liiketoimintamalli

- mahdollisuus huippuansioihin

- riskittömyys: franchiseyrittäjänämme et juuri tarvitse alkupääomaa

Tarjoamme automaattisesti myös:

- kattavan perehdytyksen ja tuen yrityksesi perustamiseen

- jatkuvan tuen ja sparrauksen

- toiminnanohjausjärjestelmän

- kaikki tarvittavat työvälineet

- mainonnan ja markkinoinin

- upean ja yhteisöllisen tiimin

Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä sekä sen tarjoamista eduista ja mahdollisuuksista, hae pian!

Haku tapahtuu lomakkeen kautta, jonka yhteyteen voit liittää CV:si sekä hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva franchiseyrittäjä meille. Emme malta odottaa kuulevamme sinusta! Tutustu sivuihimme osoitteessa www.rekrydiili.fi

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä Heidi Saarijärveen p. 044 337 4707.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Viemärikuvaaja
1 kpl
Uusimaa, Helsinki

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme PK-seudulle

VIEMÄRIKUVAAJAA 

Työtehtävät koostuvat monipuolisista viemärikuvauksiin liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat viemärikuvaukset ja -puhdistukset. Työskentelyalue on pääkaupunkiseutu ja lähialueet.

Asiakasyrityksemme hakee joukkoonsa työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi ja työssä pärjäämistä helpottaa putkimiehen/-asentajan koulutus.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

 • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
 • olet valmis matkatöihin sekä ajoittain epäsäännöllisiin työaikoihin,
 • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot, työtä tehdään usein tiimissä tai työparin kanssa,
 • C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys eivät ole välttämättömiä mutta katsotaan eduksi.

Sijoituspaikkasi on Helsinki.

Sinulle tarjotaan työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on yritykselle kunniakysymys. Työntekijät ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla ja tämän lisäksi työntantaja tarjoaa monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen HETI meille, sillä työ alkaa pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi tai ota yhteyttä Heidi Saarijärveen p. 044 337 4707.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Lukkoseppä
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle kokenutta

LUKKOSEPPÄÄ

Sinulla tulisi olla myös sähköalan tuntemusta sekä hyvät kädentaidot mm. metallitöissä. Valittavalta henkilöltä edellytämme myös hyviä it-taitoja, oma-aloitteisuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Ajokortti välttämätön.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla, helposti lähestyttävän johdon tuen, henkilökohtaisen palkitsemis- ja oppimispolun sekä erittäin kannustavan ja positiivisen työilmapiirin. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, hae paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi. 

Lisätietoja antaa Jukka Saarijärvi numerosta p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Mittaaja
3 kpl
Etelä-Savo, Mikkeli, Keski-Suomi, Jyväskylä, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme 

MITTAAJIA 

ympäri Suomen vakituisiin työsuhteisiin!

Töitä on tarjolla mm. Uudellamaalla ja Etelä-Savossa sekä Jyväskylän ja Oulun alueella.

Työkohteet ovat esimerkiksi maanrakennuskohteita, tietyömaita ja raitiovaunuteitä.

Hakijoilta vaaditaan työkokemusta mieluiten useampi vuosi, mutta ota yhteyttä rohkeasti vähemmälläkin kokemuksella. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tarkoitus on löytää hyviä työntekijöitä jotka menevät suoraan asiakkaan omille kirjoille vakituisiin työsuhteisiin. 

Jos sinulla on kokemusta kyseisistä työtehtävistä, olet reipas, tarkka ja uhkut työintoa niin tämä on tilaisuutesi!

Työ alkaa heti ja palkkaus on reilu/sopimuksen mukaan!

Mikäli hallitset täkymetrin, ota yhteyttä Jukka Saarijärveen p. 040 143 8507 ja/tai hae paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Porakaivoporaaja
1 kpl
Kanta-Häme, Pirkanmaa

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, cut-e soveltuvuusarviointitestit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle/Kanta-Hämeen alueella

PORAKAIVOPORAAJAA

Hakijalta vaaditaan jonkun verran työkokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja kuorma-autokorttia. Työ sisältää porakaivoporauksia Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Oletko etsimämme henkilö? Hae työpaikkaa heti osoitteessa www.rekrydiili.fi ja/tai soita Jukalle p. 040 143 8507

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Sähköasentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme teollisuuden kunnossapidon tehtäviin

ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA

Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja vähintään 2 vuoden kokemus sähköasentajan töistä. Oletko asiakaspalveluhenkinen, sinulla on hyvä englannin kielen taito ja olet valmis matkustamaan työtehtävien luokse Pirkanmaan alueella? Saatat olla etsimämme osaaja.

Työ on kokoaikaista ja aluksi määräaikaista. Hakukriteerit täyttävälle, osaavalle työntekijälle mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa Jukka Saarijärveltä, p. 040 143 8507.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. 

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Tasoitetyöntekijä
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili on monipuolinen ja joustava henkilöstöpalvelutalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Etsimme saneerauskohteisiin Tampereen keskustassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme

TASOITEMIESTÄ

Oletko etsimämme tasoittaja?

Olethan ammattitaitoinen ja sinulla on jo muutaman vuoden kokemus alalta. Työturvallisuuskortti ym. vaaditaan myös. Hyvällä asenteella ja motivaatiolla pääset töihin rentoon porukkaan.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä haastattelemme jo hakuprosessin aikana.

Työpaikkaa voit hakea suoraan soittamalla Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507 ja/tai jättämällä hakemuksen osoitteessa www.rekrydiili.fi

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Telineasentaja
3 kpl
Pirkanmaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme 

AMMATTITAITOISIA TELINEASENTAJIA

Toivomme sinulta noin kahden vuoden kokemusta telineasentajan tehtävistä sekä ahkeraa ja reipasta luonnetta.

Työ alkaa HETI ja työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV tulemaan pian. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Työhön osallistuva työnjohtaja
1 kpl
Pirkanmaa, Ylöjärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt metallialan asiakasyrityksellemme 

TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA 

Sinulta vaaditaan työkokemusta hitsauksesta ja rautarakenteiden asennustehtävistä useampi vuosi. Työssä vaaditaan hyvää kuvienlukulaitoa ja laskennallista kokemusta, jotta pystyt laskemaan urakoita. Jos olet työtä pelkäämätön, asiakkaiden sekä työntekijöiden kanssa hyvin toimeentuleva ja omaat hyvät ATK-taidot, voi paikka olla sinun. Eduksi katsotaan C-ajokortti. 

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja sopimuksen mukaisen palkan. 

Kaipaatko uusia haasteita? Jätä hakemus ja CV heti osoitteessa www.rekrydiili.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Venttiiliasentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt teollisuuden monipuolisiin venttiiliasennuksiin ja huoltoihin erikoistuneeseen yritykseen

VENTTIILIASENTAJAA

Hakijalta toivotaan hyvää asennetta työntekoa kohtaan, jonkin verran kokemusta joko kyseisestä työstä tai muista asennustöistä. Työ sisältää matkustustyötä. Hakijalta toivotaan myös joustavuutta työajoissa, sillä työpäivät saattavat venyä joskus pitkään. Työ edellyttää myös hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Pumppuosaaminen plussaa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, hae sitä osoitteessa www.rekrydiili.fi ja/tai soita Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärveltä p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Laivasähköasentaja
1 kpl
Rauma, Uusimaa, Helsinki, Varsinais-Suomi, Turku

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun, Helsinkiin ja Raumalle

LAIVASÄHKÖASENTAJAA

Hakijalla tulisi olla kokemusta laivasähkö/metallitöistä.

Työ vaatii paineensietokykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sillä yksi laivasähkömies vastaa usein yksin kaikista aluksen sähkölaitteista. Merellä apua ei ole usein saatavilla, vaan töistä on suoriuduttava kulloinkin vallitsevissa olosuhteissa käytettävissä olevilla työkaluilla.

Laivasähköasentajat ovat ammatillisia moniosaajia, sillä yleensä heiltä edellytetään kansi- ja konepuolen tehtäviin osallistumista. Asentajan on hallittava laivan valaistusjärjestelmät, sähkömoottorit, generaattorit, ohjauslaitteet sekä tele- ja turvallisuusjärjestelmät. Työ tapahtuu usein ahtaissa ja sokkeloisissa laivatiloissa, ja edellyttää järjestelmällisyyttä ja päättelykykyä. Myös metallimiehen taidoista on hyötyä.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä p. 044 337 4707, heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

Jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
04.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Hissien huoltoasentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

HISSIEN HUOLTOASENTAJAA

Asiakkaamme huoltaa hissejä, liukuvia, kuormaussiltoja ja nosto-ovia monissa eri käyttökohteissa. Etsimme pitkäaikaista tekijää pääasiassa henkilöhissien huoltoihin ja asennuksiin, ja tekijältä odotamme jo muutaman vuoden kokemusta edellä mainituista huoltotöistä. Huoltopäivystysvuorot kuuluvat myös työtehtäviin. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. 

Työ edellyttää voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Työntekijällä tulisi olla oma auto kohteiden välillä liikkumista varten.

Palkkaus on sopimuksen mukaan ja työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Hyvä työntekijä vakinaistetaan mahdollisesti asiakkaan kirjoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
21.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kaivinkoneenkuljettaja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting, sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

KAIVINKONEENKULJETTAJAA

Hakijan tulee "vetää" työmaata itse, kuten tilata materiaalit, aikatauluttaa jne. Työkohteita ovat mm. tietyömaat ja talojen pohjat.

Sinulta vaaditaan perinteisesti tarkat sormet, kokonaiskuvan hahmotuskyky, 3D osaaminen, monien vuosien kokemus kaivinkoneista ja työmaitten vetämisestä. Kortit tulee olla voimassa.

Työkohteet sijaitsevat lähinnä Tampereen seudulla. Huipputekijälle pidempiaikainen työ.

Työ alkaa tehtävään sopivan, täydellisen hakijan löydyttyä. 

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi tämän työn taitaja niin laita hakemus ja CV tulemaan tai soita Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507. Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kattotyöntekijä konesaumatun peltikaton tekoon
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haussa nyt  asiakasyrityksellemme työntekijää

KONESAUMATUN PELTIKATON TEKOON

Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä. Työ edellyttää työturvallisuuskorttia sekä jo muutaman vuoden työkokemusta kyseisistä työtehtävistä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat Tampereen lähistöllä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507. Voit jättää hakemuksen ja CV:n osoitteessa www.rekrydiili.fi

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kokenut CNC-koneistaja
1 kpl
Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksllemme

AMMATTITAITOISTA CNC-KONEISTAJAA AARPORALLE

Hakijalla tulee olla jo muutaman vuoden kokemus pitkältä linjalta tai aarporalta. Myös oikein pitkän kokemuksen pajoilla hankkinut CNC-koneistaja voidaan valita, vaikka itse aarporalta ei olisikaan kokemusta. 

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistamiseen. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli tämä työ kuulostaa kiinnostavalta, ota yhteyttä Jukka Saarijärveen p. +358 40 143 8507 ja/tai jätä hakemus nettisivuillamme pikimmiten. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kylmälaiteasentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

KYLMÄLAITEASENTAJAA

jolla on kylmälaiteluvat alle 3 kg tai yli 3kg  kylmälaiteasennuksiin. Työntekijältä odotamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä useammalta vuodelta.

Asiakkaanamme ovat yleisimmät kauppaketjut ja –liikkeet sekä pikaruokaravintolaketjut ja yksittäiset alan toimijat Suomessa.  

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, otathan pikemmiten yhteyttä Jukka Saarijärveen p.040 143 8507 tai lähetä meille hakemuksesi ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Ovi- ja ikkuna-asentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Kangasala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme asiakasyrityksellemme Kangasalle

ASENTAJAA teräsovien ja ikkunoiden asennuksiin 

Asiakkaamme keskittyy pääsääntöisesti toimitilojen ja tuotantotilojen uudispuolelle ja korjauksiin. Kaidejärjestelmät alusta loppuun kuuluvat myös asiakkaan palveluihin.

Hakijalla tulee olla työturvallisuuskortti. Tulityökortti ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Kokemusta rautarakenteiden asentamisesta olisi hyvä olla ja hitsauskokemus/taito katsotaan eduksi.

Työmaa kestää n. 1-2 kuukautta. Mahdollista jatkoa on luvassa tapauskohtaisesti.

Palkkaus tes/sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Jukka Saarijärveen p. 040 143 8507.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Putkiasentaja
2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

KOKENEITA PUTKIASENTAJIA

Hakijoilla tulee olla vuosien kokemus putkiasentajan työstä ja osaaminen sitä tasoa, että itsenäinen työskentely sujuu ongelmitta. Ammattikortit tulee olla voimassa.

Työkohteita on laidasta laitaan erilaisia ja ne sijaitsevat Tampereella ja Tampereen lähikunnissa.

Työ alkaa mahdollisimman nopeasti ammattilaisten löydyttyä ja kestää alustavasti reilun kuukauden. Hyvälle tekijälle luvassa pidempi työpätkä.

Palkkaus sopimuksen/tessin mukaan. 

Oletko sinä etsimämme putkiasentaja? Hae paikkaa nettisivuillamme osoitteessa www.rekrydiili.fi tai soita suoraan Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Rakennusalan peltiseppä
2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

RAKENNUSALAN PELTISEPPÄÄ

Oletko sinä kaipaamamme työntekijä heti alkavaan työhön?

Sinulla tulisi olla vähintään vuoden tai kahden kokemus peltitöistä, raakapellin asennuksesta ja/tai kevytelementtien asentamisesta. Peltisaksien tulee olla tutut.

Asiakkaamme haluaa motivoituneen ja oma-aloitteisen kokeneen työntekijän, jolle ei tarvitse opettaa työntekemistä. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos työntekijä on pätevä ja osoittaa kykynsä, hänellä on mahdollisuus saada vakituinen työ. 

Palkkaus sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian nettisivuillamme www.rekrydiili.fi ja/tai soita Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Sähköasentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Pirkkala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

TEOLLISUUDEN SÄHKÖASENTAJAA

Työ edellyttää sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkötöistä

- Osaamista mekaaniselta puolelta

- Voimassa olevat vaaditut ammattikortit

- Ahkeruutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Jos yllä mainitut asiat on kunnossa, niin olet oikea henkilö tähän tehtävään.

Työ alkaa heti ja pesti on aluksi määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle riittää töitä pidemmäksikin aikaa. 

Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi.

Lisätietoja työstä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
18.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kotisiivooja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

KOTISIIVOOJAA

Toivomme valittavalta kotisiivojalta aiempaa siivousalan työkokemusta. 

Toivomme sinulta: 

-hyviä asiakaspalvelutaitoja,

-reipasta ja positiivista asennetta sekä

-suomen ja englannin kielen taitoa.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.

Kotisiivoojan työt ovat täysipäiväisiä. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kotisiivoojan tehtävää voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Toimistosiivooja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

TOIMISTOSIIVOOJAA

Etsimme nyt toimistosiivoojaa, jolta löytyy jo aiempaa työkokemusta siivoustehtävistä. 

Edellytämme hakijalta reippautta, hyvää asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Työvuoron kesto on 3,5h. Työvuoroja on 5 päivänä viikossa ja ne sijoittuvat aamuun. Toivomme hakijalta myös hyviä kokkaustaitoja, sillä toimistosiivoojan tehtäviin kuuluu myös puuron keitto aamusta. 

Toimistosiivoojan työt alkavat vuoden vaihteessa. 

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Toimistosiivojan paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kotipalvelutyöntekijä
1 kpl
Pirkanmaa, Nokia, Pirkkala, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle ja ympäryskuntiin

KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ 

Asiakasyrityksemme tarjoaa laadukasta, luotettavaa ja ihmisläheistä kotipalvelua. 

Kotipalvelutyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm. vanhusten ja perheiden auttaminen arjen askareissa. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi ruoanlaittoa, siivousta, kaupassa käyntiä, asiointiavustusta ja muita kodin askareita. 

Odotamme, että sinulta löytyy jonkin verran aiempaa kokemusta sosiaali- ja terveysalan työtehtävistä sekä kotipalveluista tai kotisiivouksista. 

Toivomme, että olet: 

-asiakaspalveluhenkinen,

-lämminhenkinen ja 

-puhut sujuvasti suomen kieltä.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät aidosta välittämisestä ja auttamisesta sekä osaat kohdata ikäihmiset kunnioittavasti. 

Edellytämme auton oman auton käyttömahdollisuutta. 

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Siivooja
1 kpl
Varsinais-Suomi, Turku

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun

SIIVOOJAA

Tarjolla on erilaisia siivoustöitä laidasta laitaan, kuten toimisto-, porras-, rakennus-, koti-, myymälä-, laitossiivouksia ym. Odotamme hakijalta jo jonkun verran työkokemusta siivoustöistä, sekä asenteen on oltava kunnossa. 

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.rekrydiili.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi 040 196 0779.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Putkistojen kokoonpanija
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiaksyrityksemme kirjoille Tampereelle

PUTKISTOJEN KOKOONPANIJAA

Nyt haussa reipas työntekijä vakituiseen työsuhteeseen kuivauskourujen esivalmisteluun tehdastyöhön. Työtehtäviin kuuluu putkistojen sekä haarakappaleiden kokoonpanoa. Työntekijältä odotetaan jonkun verran työkokemusta tehtaalta, rakennuhommista, LVI-alalta tai muista vastavista työtehtävistä. Koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tärkeintä on että olet innokas rakentamaan pitkäaikaista työsuhdetta, olet reipas ja asenne on kunnossa.

Palkkaus sovittavissa kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi 040 196 0779.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Ekstraaja varastotyöntekijä
1 kpl
Pirkanmaa, Pirkkala, Tampere

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting, soveltuvuusarviointitestit sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme asiakasyrityksellemme Pirkkalaan sekä keskustaan

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

keikkaluonteiseen työhön. Töitä tarjolla ilta- ja yövuorossa. Odotamme hakijoilta reipasta asennetta, omatoimisuutta, valmiutta keikkatöihin ja suomen kielen taitoa. Työ sisältää tavaran jakelua ja lajittelua.

Työsuhde voi jatkua myös pidempään. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, hae paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja saa tarvittaessa Sanni Seppäseltä p. 040 841 7444.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
07.01.2021
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Myyntikonsultti
3 kpl
Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

MEDIAKONSULTTIA

vakiintuneiden julkaisujen mediatilamyyntiin (btob), sekä ulkomainosmyyntiin. Myyntityö toteutetaan joko asiakaskäynnein tai puhelimitse tai niiden yhdistelmänä.

Jos olet vailla mielenkiintoista vaihtelevaa työtä, jossa saat käyttää omia aivojasi palkkaa korottaaksesi ja päättää toimitko toimistolta käsin vai kentällä ota ihmeessä yhteyttä!

Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja rohkeaa otetta myyntiin ja työn kehittämiseen.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Yhteydenotot Sara Holm puh. 050 5630 456.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Feissari
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle 

FEISSARIA

Oletko myyntikokemusta omaava, avoin ja innokas tekijä? Kadulla tai ovelta ovelle tapahtuva varainhankinta on juttusi? Feissarina pääset tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä!

Toivomme, että: 

-sinulla on myyntikokemusta tai feissarin aiempaa työkokemusta, 

-omaat hyvät vuorovaikutus- ja myyntitaidot,

-sinulta löytyy innokas, avoin, iloinen ja tavoitteellinen työskentelyote,

-sekä olet täysi-ikäinen

Työajat ovat joustavasti sovittavissa oman elämäntilanteesi mukaan. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen! 

Palkkaus: kiinteä tuntipalkka 12,88€/h 

Lisäksi saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen. 

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Henri Roivas p. 040 198 2985.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Hitsaaja
1 kpl
Pirkanmaa, Akaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Akaaseen

HITSAAJAA

Toivomme että sinulla olisi kokemusta hitsaajan työstä 2-5 vuotta ja osaat käyttää MIG/ MAG hitsausmenetelmiä. Ainevahvuudet ovat 5 - 25 mm ja hitsattavat materiaalit ovat mustia teräksiä esim. S 355 ja S 650. Hitsaus on pääosin piensarjatuotantoa jossa käytetään hitsausjigejä.

Työ edellyttää hitsausluokkien voimassaoloa.

Aloitus sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian. Lisätietoja antaa Henri Roivas p. 040 198 2985.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Puuelementtien kokoonpanija
2 kpl
Pälkäne

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haussa nyt asiakasyrityksellemme Pälkäneelle (Tampereelta n. 30 min. matka). 

PUUELEMENTTIEN KOKOONPANOTYÖT

reippaita ja hyvän asenteen omaavia työntekijöitä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pohjakoulutusta. Eduksi katsotaan rakennusmiehen/puusepän työkokemus ja pohjakoulutus, mutta reippaalla asenteella pärjää, sillä työ ei ole vaikeaa, mutta vaatii hyvän fyysisen kunnon. Kuvienlukutaito (kokoonpano) katsotaan eduksi. Työ on 2- vuorotyötä ja työvuorot sovitaan erillisten viikkotyövuorolistojen mukaan aloituksen yhteydessä. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja on aluksi määräaikainen. Työaikapankki käytössä. Noudatettava TES on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimus.

Ensimmäiset 2 viikkoa työnopastusajan palkka on 11,0 €/h, jonka jälkeen aloituspalkka 12.0 €/h. ( Aloituspalkkaa on mahdollista tarkistaa hakijan työkokemukseen ja osaamiseen perustuen.)

Jatkotarkistukset, henkilökohtaiset lisät osaamiseen ja työryhmän kokoonpanotehokkuuteen perustuen ( 12.0 – 14,50 €/h)  

Ammattikortit

 • Työturvallisuuskortti (vaatimuksena, kaikilla kokoonpanotyöntekijöillä)
 • Tulityökortti ( vaatimuksena, vesikate töitä tekevillä)
 • Trukki ja henkilönostinkortit ( luetaan eduksi)
 • Ensiapukortti ( luetaan eduksi) 

Kielitaito

 • Suomi (eduksi, ei välttämätön) 

Aloitusjakso on 4-6 kk josta puolet on koeaikaa. Mikäli henkilö osoittaa hyvää ammattiosaamista, yhteistyökykyä työryhmätyössä ja tehokuutta on edellytykset sopia jatkosta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä , joten jos työpaikka kiinnostaa, niin laita heti hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa  Noora Pyymäki +358 40 1964 760

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Tuotantotyöntekijöitä kuormalavatuotantoon
3 kpl
Parkano

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Parkanoon

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ KUORMALAVATUOTANNON PARIIN

Asiakasyrityksemme valmistaa korkealaatuisia kuormalavoja moniin käyttötarpeisiin.

Yritys etsii nyt reippaita ja hyvän työasenteen omaavia työntekijöitä moniin erilaisiin tehtäviin tuotannon parissa.

Sinulla ei tarvitse olla pohjakoulutusta. Reippaalla asenteella pärjää, mutta osa työtehtävistä vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. 

Listätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Noora Pyymäki p. 040 196 4760

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Koneistaja
1 kpl
Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista

KONEISTAJAA Tampereelle

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut yksittäiskappaleiden valmistukseen erikoistunut perheyritys, joka etsii nyt pieneen ja työstään motivoituneeseen tiimiinsä itsenäiseen työhön kykenevää koneistajaa, joka osaa ja haluaa työskennellä monipuolisesti erilaisissa koneistuksen tehtävissä.

Edellyttämme hakijalta:

- monipuolista osaamista koneistuksesta

- piirustusten lukutaitoa

- työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta

- halua kehittää omaa osaamistaan

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, mutta tehtävä edellyttää/mahdollistaa molemminpuolista joustoa työajoissa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen vuokratyösuhteen ja mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi osoitteessa rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoa tehtävästä antaa RekryDiilin Noora Pyymäki p. 040 196 4760, noora.pyymaki@rekrydiili.fi

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Siivooja
1 kpl
Varsinais-Suomi, Turku

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun

SIIVOOJAA

Tarjolla on erilaisia siivoustöitä laidasta laitaan, kuten toimisto-, porras-, rakennus-, koti-, myymälä-, laitossiivouksia ym. Odotamme hakijalta jo jonkun verran työkokemusta siivoustöistä, sekä asenteen on oltava kunnossa. 

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.rekrydiili.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi 040 196 0779.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Timpuri
2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

TIMPURIA

Tässä mahdollisuus loistavaan työpaikkaan, jos hallitset mm. seuraavia työtehtäviä:

Harvalaudoitus, villoitus, kipsilevyasennukset, kosteussulkujen tekeminen, anturamuotti/raudoitus-työt.

Olethan ammattitekijä, jolla löytyy työkokemusta ja ammattitaito riittää itsenäiseen työskentelyyn monipuolisesti ja ymmärrät työmaan kokonaisvaltaisesti. Olethan siis hyvän työasenteen omaava, ahkera ja omatoiminen huipputekijä.

Työt alkavat Vko 51 jälkeen ja kestävät vuoden loppuun, mahdollisesti tammikuulle.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä p. 040 143 8507jukka.saarijarvi@rekrydiili.fi

Jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Paalutuskoneen perämies
1 kpl
Pirkanmaa, Ylöjärvi, Uusimaa, Helsinki

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme

PAALUTUSKONEEN PERÄMIESTÄ PIRKANMAAN/UUDENMAAN ALUEELLE

Työ edellyttää työturvallisuuskorttia sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Olethan myös tunnollinen työntekijä ja saavut töihin aina ajoissa. Lekaa tarvitaan tässä työssä sekä omaa autoa. Työtä oppii tekemällä ja tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Oikea asenne sekä halu tehdä töitä riittää. Työ on reissutyötä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus on hyvä + urakka. Työn kesto useita kuukausia. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa työstä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
29.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Porrassiivooja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Etsimme asiakasyritykseemme Tampereen keskustaan

PORRASSIIVOOJAA

pidempiaikaiseen tyäsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla noin 32h/viikko ja työajan saa itse valita kello 7.00-16.00 väliltä. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, mutta oikea asenne ratkaisee. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Matias Syrjäniemeen p. 040 196 0779 ja/tai jätä hakemus osoitteessa rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Ammattitimpuri
2 kpl
Päijät-Häme, Lahti

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen

AMMATTITIMPURIA

Tässä mahdollisuus loistavaan työpaikkaan tekemään uudiskohteita kappaletavarasta.

Olethan ammattitekijä, jolla löytyy työkokemusta ja ammattitaito riittää itsenäiseen työskentelyyn monipuolisesti ja ymmärrät työmaan kokonaisvaltaisesti. Olethan siis hyvän työasenteen omaava, ahkera ja omatoiminen huipputekijä.

Työt alkavat tammi-helmikuussa.

Hyvälle tekijälle/tekijöille pitkä työsuhde mahdollinen.

Palkkaus: sovittavissa tapauskohtaisesti

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä p. 044 337 4707, heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

Jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
03.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Aarporaaja Pirkanmaalle
1 kpl
Pirkanmaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

AARPORAAJAA PIRKANMAALLE

Toivomme sinulta jonkin verran alan kokemusta. Työ tapahtuu keskisuurilla aarporilla sekä suurilla pitkäjyrsintäkoneilla. Työhön kuuluu asetusten ja nostojen suunnittelua sekä työstökoneen ohjelmointia. Sinulla pitäisi olla myös hallussa Heidenhain -ohjelmoinnin perusteet.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.rekrydiili.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Konttila p. 040 187 3260, tai pia.konttila@rekrydiili.fi 
Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
17.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Muurari
1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle

MUURARIA

Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti ulkomuuraustöistä, joten toivomme valittavalta muurarilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aiempaa työkokemusta muuraustöistä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet huolellinen, vastuullinen ja luotettava työntekijä. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Muurarin tehtävää voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi Lisätietoa tehtävästä antaa Sara Holm p. 050 5630 456.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
16.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Muurari
1 kpl
Päijät-Häme, Lahti

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lahden seudulle 

MUURARIA

Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti ulkomuuraustöistä, joten toivomme valittavalta muurarilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aiempaa työkokemusta muuraustöistä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet huolellinen, vastuullinen ja luotettava työntekijä. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Muurarin tehtävää voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi Lisätietoa tehtävästä antaa Sara Holm p. 050 5630 456.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
16.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

CNC-koneistaja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle 

CNC-KONEISTAJAA

Asiakasyrityksemme palveluihin kuuluvat hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteiden suunnittelu ja valmistaminen toivottujen mallien ja mittojen mukaisesti. Tiivisteitä valmistetaan CNC-koneilla.

Toivomme hakijalta:

-metallialan koulutusta

-kokemusta CNC-koneiden käytöstä

-valmiutta myös työnjohdollisiin tehtäviin 
-hyvää piirustusten lukutaitoa

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
02.12.2020
Haku päättyy:
01.01.2021
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Sähköasentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Virrat

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

SÄHKÖASENTAJAA

Asiakasyrityksemme on asiantunteva sähköalan yritys, jonka palveluihin kuuluu niin sähkösuunnitelmat kuin sähköasennustyöt. Sähkömiehenä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sähköalan työt. 

Odotamme, että olet: 

-asiakaspalveluhenkinen,

-oma-aloitteinen, 

-suomen kielen taitoinen sekä 

-tarvittavat kortit ovat kunnossa. 

Asiakasyrityksemme etsii kiireapua noin kahdeksi kuukaudeksi, joten työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan 

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Elina 040 152 114 tai elina.lahteenmaki@rekrydiili.fi. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
01.12.2020
Haku päättyy:
16.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Työmaamestari
1 kpl
Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

TYÖMAAMESTARIA

Asiakkaamme on alansa suurimpia ja kokeneimpia yrityksiä Suomessa. Työtehtäviin kuuluu mm. työmaiden hoito, työnjohtaminen eri kohteissa sekä tavaroiden tilaaminen. 

Pitkäaikaiseen työsuhteeseen etsitään reipasta ja innostunutta työntekijää. Odotamme Sinulta kokemusta infrapuolelta. Työmaakohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella, oma auto on työssä välttämätön.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sara Holm 050 5630 456.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
01.12.2020
Haku päättyy:
16.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Plasmaleikkaaja
1 kpl
Lempäälä

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, suorahaut sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt luotettavalle ja jo pitkään toimineelle asiakasyrityksellemme

PLASMALEIKKAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijalta jo jonkin verran kokemusta vastaavasta työstä sekä ahkeruutta ja  motivoitunutta asennetta. Asiakasyrityksemme on Lempäälässä toimiva hitsaus- ja levytöiden alihankintapalveluihin erikoistunut yritys.

Mikäli katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö laita hakemus ja CV osoitteeseen www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
01.12.2020
Haku päättyy:
16.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kirvesmies
1 kpl
Kanta-Häme, Janakkala, Jokioinen

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt jo pitkään toimineelle asiakasyrityksellemme Lammille

KOKENUTTA KIRVESMIESTÄ

Työkohteet sijaitsevat Lammilla.

Hakijalta vaaditaan työkokemusta useampi vuosi ja kortit tulee olla kunnossa. 

Joustava, huumorintajuinen ja ripeä ammattilainen saa paikan hyvässä porukassa. Työ on määräaikainen rakennusprojektikohtainen. Hyvälle tekijälle voi olla myös pidempiaikaista työtä tarjolla.

Työ alkaa heti ammattilaisen löydyttyä 

Palkkaus sopimuksen mukaan 

Soita, niin jutellaan lisää! Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

Paikkaa voit hakea myös suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kaivinkoneen kuljettaja
1 kpl
Pirkanmaa

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, cut-e soveltuvuusarviointitestit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haussa asiakasyrityksellemme

KAIVINKONEEN KULJETTAJAA

Hakijalta vaaditaan jo muutaminen vuosien työkokemusta ja 3D-osaamista. Työturvallisuuskortti sekä tieturvallisuuskortti ovat välttämättömiä.

Työ on pitkäaikainen. Olethan myös oma-aloitteinen ja osaat tehdä työsi ammattitaitoisesti ja hyvin. Joustava työaika.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae työtä heti osoitteessa www.rekrydiili.fi ja/tai soita Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kattoasentaja
2 kpl
Pirkanmaa, Pirkkala

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

KATTOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Pirkkalaan!

Työnhakijalta odotetaan aktiivista työasennetta, oma-aloitteisuutta ja B-ajokorttia (C-ajokortti katsotaan eduksi.)

Tehtävässä pärjäät mikäli olet luonteeltasi ahkera ja työtä pelkäämätön. Omaat luontaisen kyvyn sisäistää uusia asioita ja kehittyä työssä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi 040 143 8507.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kattoasentaja
1 kpl
Nurmijärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uudellemaalle

KATTOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Nurmijärvelle!

Työnhakijalta odotetaan aktiivista työasennetta, oma-aloitteisuutta ja B-ajokorttia (C-ajokortti katsotaan eduksi.)

Tehtävässä pärjäät mikäli olet luonteeltasi ahkera ja työtä pelkäämätön. Omaat luontaisen kyvyn sisäistää uusia asioita ja kehittyä työssä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi 040 143 8507.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Eristyspeltiseppä
1 kpl
Pirkanmaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

KOKENUTTA ERISTYSPELTISEPPÄÄ PIRKANMAALLE

Työkohteet ovat pääasiassa teollisuuden puolella, mutta myös rakennuksilla ja esim. laivateollisuudessa.

Hakijalta vaaditaan kokemusta eristämisestä sekä peltiosien tekemisestä. Kokemusta hakijalla tulisi olla vuosia ja kortit tulee olla kunnossa.  

Jos olet kokenut ja vielä jalkasi nousee sekä olet tottunut ahtaisiin paikkohin niin hae tätä työtä. 

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti ammattilaisen löydyttyä. 

Työn kesto riippuu tekijästä/ammattilaisista on aina pulaa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi 040 143 8507.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Turvakaide- ja telineasentaja
1 kpl
Kirkkonummi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kirkkonummelle

TURVAKAIDE- JA TELINEASENTAJAA 

vakituiseen työsuhteeseen!

Tehtäviisi kuuluu turvakaiteiden ja telineiden asennusta sekä purkua kattoremonttityömaille, yhdessä asennusparin kanssa.

Odotamme työnhakijalta oikeaa asennetta ja huolellista otetta työhön, BE-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi 040 143 8507

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Betonipumppaaja
1 kpl
Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme 

BETONIPUMPPAAJAA Tampereelle

Oletko sinä ammattitaitoinen betonipumppaaja? 

Jos vastasit edellä esitettyyn kysymykseen myönteisesti, katso vielä alempaa asiakasyrityksemme toiveet ja laitahan nopeasti hakemusta tulemaan, koska työt alkavat heti kun olemme löytäneet sopivan henkilön tähän työtehtävään.

- Tulet ajamaan kuorma-autolla, joten C-kortti pitäisi löytyä

- Työturvallisuuskortti

- Kokemus katsotaan eduksi 

- Työajat vaihtelevia, joten sinun täytyy olla joustava

Tulet toimimaan myös asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa, joten työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja rohkeaa otetta työn kehittämiseen.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi 

Lisätietoja antaa RekryDiililtä Jukka Saarijärvi 040 143 8507.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
23.11.2020
Haku päättyy:
16.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Lähihoitaja keikkatyö
1 kpl
Kouvola

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kymenlaakson alueelle

LÄHIHOITAJAJIA JA ALAN OPISKELIJOITA KEIKKATYÖHÖN 

Sinä sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova. Etsitkö uusia haasteita? Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri palveluyksiköissä. 

Haemme iloiseen joukkoomme motivoituneita ja oma-aloitteisia tekijöitä erilaisiin sijaisuuksiin ja tehtäviin. Voit olla osa-aikatyötä etsivä palveluammattilainen tai alan opiskelija. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

-lähihoitajan tutkinto tai olet opiskelemassa lähihoitajaksi

-joustavuutta, muutoskykyä ja hyvät työyhteisötaidot

-intohimo auttamiseen ja palvelemiseen

-lämmin sydän ja positiivista tekemisen meininkiä

-kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan

-halu olla mukana kehittämässä uusia palveluratkaisuja ja siten antaa oman panoksesi asiakkaidemme tueksi

Tarjoamme:

-Mielenkiintoisen, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn

-Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

-Lämpimän ja tukevan työyhteisön

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä! Laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Elina Lähteenmäki p. 040 152 5114

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
23.11.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kaivinkoneen perämies
1 kpl
Pirkanmaa, Hämeenkyrö

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ HÄMEENKYRÖÖN

Hakijalla tulee olla kokemusta kunnallis tekniikasta. Työturvallisuus kortti on pakollinen.

Työssä asennetaan sadevesikaivoja ja putkia. Putkille pitää saada kaadot oikein eli tasolaaserin käyttö tulee olla tuttua ja hyvin halussa.

Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Työn kesto: tämä työmaa kestää viikkoja ja hyvälle tekijälle on uusia työmaita.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja ripeä osaaja saa heti työn.

Hakemuksen voi laittaa www.rekrydiili.fi tai ota yhteyttä Jukka Saarijärveen p. 040 143 8507 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
01.12.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kahvilatyöntekijä
1 kpl
Ylöjärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme Kuruun iloista ja hyvän palveluasenteen omaavaa

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

monipuolisiin kahvilan työtehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassan käyttö asiakaspalvelu sekä monipuolisesti muita kahvilatöitä.

Odotamme sinulta iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, ripeää ja reipasta otetta työhön sekä kykyä työskennellä yksin. Hakijalla on oltava hygieniapassi.

Hyvälle työntekijälle tarjolla pitkäaikainen työ täysillä työtunneilla. Työajat arkisin aamusta iltapäivään. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Matias Syrjäniemeen puh. 040 196 0779 ja/tai laita hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
01.12.2020
Haku päättyy:
15.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

SIISTIJÖITÄ
1 kpl
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

SIISTIJÖITÄ

Työt alkaa maanantaina 14.12.2020 joten laita hakemusta tulemaan pian!


Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote.

Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat
Lisätietoja Matti Marttiini 040 829 1525 tai matti.marttiini@rekrydiili.fi

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
01.12.2020
Haku päättyy:
11.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kotisiivoojia Kuopioon
3 kpl
Pohjois-Savo, Keitele, Kuopio, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Siilinjärvi, Tuusniemi, Varpaisjärvi, Vesanto

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Tule tekemään merkityksellistä kotisiivoojan työtä kotimaiseen yritykseen.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme:

KOTISIIVOOJIA

Kotisiivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan myös aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouskeikan jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien.  


Tässä tehtävässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.


Iälläsi, sukupuolellasi, koulutuksellasi tai sillä mistä olet kotoisin ei ole merkitystä. Vaan jos seuraavat ominaisuudet kuulostavat siltä, että ovat osa sinua laita rohkeasti hakemusta tulemaan:

Tämän työn tekijältä odotetaan: palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.


Koska työ tehdään asiakkaidemme luona heidän kotioloissaan, on välttämättömänä vaatimuksenamme se, että omaat hyvät käytöstavat ja toisten ihmisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen ovat sinulle itsestään selvyys, niin silloin saatat olla juuri etsimämme henkilö.
Lisäksi suomen kielen taito ja b-ajokortti on välttämätön.
Työtä tehdään päiväaikaan kiireettä, asiakas ja hyvä työnjälki keskiössä.


Työtä on tekevälle paljon, mutta voit tehdä työtä myös itsellesi sopivan viikkotunti määrän.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tehdä työtä, jolla on valtaisa merkitys toisen elämään, laita hakemusta tulemaan pian, sillä työpaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Laita hakemuksesi osoitteessa: http://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini 040 8291525, matti.marttiini@rekrydiili.fi

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
01.12.2020
Haku päättyy:
16.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kiinteistönvälittäjä
1 kpl
Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Etsimme nyt valtakunnalliseen kiinteistövälitysketjuun

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ Tampereelle

Asiakasyrityksemme tunnetaan yhtenä suurimpana alan toimijana ja yritys on näkyvä ja tunnettu kymmenille tuhansille tyytyväisille asiakkaille ympäri Suomen. Tampereen keskustan toimipiste etsii tiimiinsä nyt uutta kiinteistönvälittäjää, suoraan työsuhteeseen. Työ on vakinainen ja kokoaikainen. Yritys käyttää palkkauksessaan kilpailukykyistä provisiopalkkaus -mallia.

Etsimällämme henkilöllä on jo LKV-tutkinto suoritettu sekä mielellään jo jonkin verran kokemusta kokemusta alalta. Työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla.

Jos olet etsimämme henkilö ja kaipaat uusia haasteita kiinteistövälityksen alalta niin ota yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä saa Noora Pyymäeltä, puh. +358 40 1964 760. Hakemuksen ja CV:n voi jättää osoitteessa www.rekrydiili.fi

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
27.11.2020
Haku päättyy:
14.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Betonilattiantekijä vakituiseen työsuhteeseen
1 kpl
Pirkanmaa, Kangasala

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Etsimme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen Kangasalle

BETONILATTIANTEKIJÄÄ

Hakijalta vaaditaan jo vähintään vuoden työkokemusta alalta, sekä voimassaolevaa työturvakorttia. Tehokkaalle, motivoituneelle tekijälle töitä tarjoksi pidemmäksikin aikaa. 

Mikäli työ kiinnostaa, jätä heti työhakemuksesi nettisivuillamme www.rekrydiili.fi ja/tai soita Jukka Saarijärvelle p. 040-143 8507.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
14.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Eristyspeltiseppä
1 kpl
Pirkanmaa, Valkeakoski

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle 

KOKENUTTA ERISTYSPELTISEPPÄÄ

Valittavalta eristyspeltisepältä edellytetään kokemusta eristämisestä sekä peltiosien tekemisestä. Työkokemusta vastaavista tehtävistä edellytetään useampi vuosi ja kortit tulee olla kunnossa.

Toivomme, että hakijalla on myös ajokortti. 

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti ammattilaisen löydyttyä. 

Työn kesto riippuu tekijästä/ammattilaisista on aina pulaa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
14.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Projektiarkkitehti
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, suorahaut, soveltuvuusarviointitestit, headhunting-palvelut sekä turvallisuuskoulutukset. 

Nyt haussa asiakasyrityksellemme työkokemusta jo paljon omaava, itsenäiseen työhön kykenevä

PROJEKTIARKKITEHTI

Asiakkaamme tarjoaa rakennussuunnittelun, maankäytön suunnittelun sekä maisemasuunnittelun ratkaisuja uudis- ja saneerauskohteissa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo työkokemusta vastuusuunnittelijan työstä asuntokohteissa ja/tai julkisten rakennusten hankkeessa.

Olet myös kokenut ArchiCad-käyttäjä sekä olet hankkinut Fise-pätevyyden. Olet joustava työntekijä sekä haluat kehittyä pääsuunnittelijan tehtäviin. Työ edellyttää myös hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä lähetä CV ja hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
14.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Raskaan kaluston asentaja
1 kpl
Uusimaa, Tuusula

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tuusulaan, suoraan palkattavaksi, vakituiseen työsuhteeseen

RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA

Työnkuvaasi kuuluu kuorma-autojen päällä olevien nostureiden huolto-, korjaus- ja asennustehtävät. Töitä suoritetaan sekä korjaamolla, että myös kentällä. Asiakaspalvelutaidoistakin on tässä työssä hyötyä sillä asiakkaan kanssa tehdään yhteistyötä ja sovitaan mm. aikatauluja.

Toivomme hakijalta vähintään 3 vuoden aiempaa kokemusta vastaavista asennus- tai korjaustehtävistä. Edellytämme hakijalta C-ajokorttia ja suomen kielen taitoa. Hydrauliikan tuntemus ja myös sähkötöiden osaaminen katsotaan suureksi eduksi.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi 

Lisätietoa työstä Jukka Saarijärveltä p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
27.11.2020
Haku päättyy:
14.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Ammattitaitoinen nuohooja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

AMMATTITAITOISTA NUOHOOJAA

Työntekijältä odotetaan yli kahden vuoden työkokemusta nuohoojan työtehtävistä. Sinulla tulisi olla työturvallisuuskortti sekä työasenne kohdallaan. 

Työt sijoittuu Tampereen alueelle ja työ on päivätyötä.

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi ja/tai soita nopeasti Heidi Saarijärvelle p. 044 337 4707, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
27.11.2020
Haku päättyy:
14.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Turvalaiteasentaja
2 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle 

TURVALAITEASENTAJAA

Mikäli olet motivoitunut, kovan työn painaja, etkä pelkää korkeita paikkoja, saatat olla etsimämme henkilö. 

Porakone kun pysyy kädessä ja maalaisjärkeä löytyy oma-aloitteisuuden lisäksi, voi työpaikka olla sinun!

Vaatimukset:

 • Turvasuojaajakortti
 • Työturvallisuuskortti 
 • Hieman kokemusta asentajan tehtävistä
 • Asennetta

Eduksi katsomme:

 • Turvalaitteiden asennuskokemuksen

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Henri Roivas p. 040 198 2985.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
14.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Asennuspäällikkö
1 kpl
Lappi, Oulu

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun

ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ  

Mikäli olet kovan työn painaja ja omaat timanttiset tiiminvetotaidot, olet etsimämme henkilö!

Tehtäväsi on kouluttaa asentajia ja tehdä asennustöitä. Tilauksien tekeminen on myös osa työtäsi. Ethän pelkää korkeita paikkoja. Aikaisempi turvalaitteiden asennuskokemus ei ole pakollista, mutta vankka kokemus asentajan töistä tulee taustalta löytyä. Esimiestoiminta katsotaan vahvaksi eduksi päätöksiä tehdessä. 

Vaatimukset:  

 • Olet toiminus asennuspäällikkönä aikaisemmin tai omaat vankkaa kokemusta asentajan työstä
 • Turvasuojaajakortti, taustojen tarkistus
 • Työturvakortti
 • Tiimipelaaja

Seuraavat katsotaan eduksi:

 • Kokemusta turvalaiteasennuksesta
 • Johtaja- tai esimieskoulutus tai työkokemus
 • Sähkötyö tausta

Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Henri Roivas p. 040 198 2985.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
27.11.2020
Haku päättyy:
16.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Lähihoitaja
2 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pääkaupunkiseudulle

LÄHIHOITAJIA hengityshalvauspotilaiden hoitotiimiin.

Kyseessä on asiakkaiden kotona tehtävä itsenäinen työ, joten sinulla tulee olla valmius omatoimiseen työn suorittamiseen.

Hoitotiimissä työ suoritetaan kolmessa vuorossa.

Mikäli sinulla on positiivinen asenne työhön, ystävällisyys ja auttavaisuus ohjaavat toimintaasi, olet oma-aloitteinen ja ahkera, saatat olla etsimämme henkilö.                        

Olet sitten hoitoalan konkari tai vastavalmistunut hoitaja, laita hakemusta tulemaan pian.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa, sekä lähihoitajan koulutusta.

Kokemus asiakkaiden kotona tehtävästä työstä on eduksi, ja plussana kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta.                          Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen, omatoiminen ja rohkea työote. Tehtäviin perehdytetään.                                                                              

Laita hakemusta tulemaan: www.rekrydiili.fi. Liitäthän mukaan CV:n.

Yhteyshenkilönä toimii Outi Vuorenpää (outi.vuorenpaa@rekrydiili.fi), puhnro. 040 198 8925

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
21.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Lähihoitajia
2 kpl
Uusimaa, Vantaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle 

LÄHIHOITAJIA hengityshalvauspotilaiden hoitotiimiin.

Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti, eri vuoroihin.     

Kyseessä on asiakkaiden kotona tehtävä itsenäinen työ, joten sinulla tulee olla valmius omatoimiseen työn suorittamiseen.

Hoitotiimissä työ suoritetaan kolmessa vuorossa.

Mikäli sinulla on positiivinen asenne työhön, ystävällisyys ja auttavaisuus ohjaavat toimintaasi, olet oma-aloitteinen ja ahkera, saatat olla etsimämme henkilö.                        

Olet sitten hoitoalan konkari tai vastavalmistunut hoitaja, laita hakemusta tulemaan pian.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa, sekä lähihoitajan koulutusta.

Kokemus asiakkaiden kotona tehtävästä työstä on eduksi, ja plussana kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta.                          Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen, omatoiminen ja rohkea työote. Tehtäviin perehdytetään.                                                                              

Laita hakemusta tulemaan: www.rekrydiili.fi. Liitäthän mukaan CV:n.

Yhteyshenkilönä toimii Elina Lähteenmäki (elina.lahteenmaki@rekrydiili.fi)

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
21.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Lähihoitaja keikkatöihin Vantaalle
2 kpl
Uusimaa, Espoo, Vantaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

LÄHIHOITAJAA keikkatyöhön

hengityshalvaustiimiin Espooseen. Jos sinulla on lähihoitajan tutkinto, kykenet itsenäiseen työhön asiakkaan kotona ja olet kiinnostunut  keikkatöistä, niin jätä tietosi meille ja otamme sinuun yhteyttä, kun keikkoja tulee.

Aiempi kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta katsotaan eduksi.

Paikka täytetään hei sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi. Lisätietoa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
21.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Lähihoitaja keikkatyö
1 kpl
Lappi, Kemijärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lapin alueelle

LÄHIHOITAJAJIA JA ALAN OPISKELIJOITA KEIKKATYÖHÖN 

Sinä sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova. Etsitkö uusia haasteita? Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri palveluyksiköissä. 

Haemme iloiseen joukkoomme motivoituneita ja oma-aloitteisia tekijöitä erilaisiin sijaisuuksiin ja tehtäviin. Voit olla osa-aikatyötä etsivä palveluammattilainen tai alan opiskelija. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

-lähihoitajan tutkinto tai olet opiskelemassa lähihoitajaksi

-joustavuutta, muutoskykyä ja hyvät työyhteisötaidot

-intohimo auttamiseen ja palvelemiseen

-lämmin sydän ja positiivista tekemisen meininkiä

-kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan

-halu olla mukana kehittämässä uusia palveluratkaisuja ja siten antaa oman panoksesi asiakkaidemme tueksi

Tarjoamme:

-Mielenkiintoisen, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn

-Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

-Lämpimän ja tukevan työyhteisön

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä! Laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Outi Vuorenpää puhnro. 040 198 8925

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
30.11.2020
Haku päättyy:
21.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

IV-asentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

IV-ASENTAJAA

Etsimme nyt reipasta, itsenäisen työskentelyotteen omaavaa ja motivoitunutta henkilöä työtehtävään IV-asentajana! Alan aiempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta tärkeintä on hyvä ja toimeentarttuva asenne työtä kohtaan. 

Työn arvioitu kesto noin kuusi kuukautta. Työ sisältää mahdollisesti myös viikonlopputyötä. 

Palkkaus TES/sopimuksen mukaan. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Henri Roivas p. 040 198 2985

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
27.11.2020
Haku päättyy:
11.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Rakennustyöntekijä
1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ 

keikkatyöhön! 

Haemme nyt rakennusalan ammattilaista, jolla on kertynyt jonkin verran aiempaa työkokemusta rakennusalalta, esimerkiksi kirvesmiehen työtehtävistä. Eduksi katsomme osaamisen monipuolisten rakennusalan työtehtävien saralta. 

Toivomme hakijalta ahkeraa, positiivista asennetta työtä kohtaan sekä suomen kielen taitoa. 

Työ alkaa mahdollisesti jo joulukuun aikana. 

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
27.11.2020
Haku päättyy:
11.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kirvesmies
1 kpl
Helsinki

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt jo pitkään toimineelle asiakasyrityksellemme Helsinkiin

KOKENUTTA KIRVESMIESTÄ

Työkohteet sijaitsevat Helsingin alueella.

Hakijalta vaaditaan työkokemusta useampi vuosi ja kortit tulee olla kunnossa. 

Joustava, huumorintajuinen ja ripeä ammattilainen saa paikan hyvässä porukassa. Työ on määräaikainen rakennusprojektikohtainen. Hyvälle tekijälle voi olla myös pidempiaikaista työtä tarjolla.

Työ alkaa heti ammattilaisen löydyttyä 

Palkkaus sopimuksen mukaan 

Soita, niin jutellaan lisää! Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707

Paikkaa voit hakea myös suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
19.11.2020
Haku päättyy:
04.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Maanrakennustyöntekijä
1 kpl
Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisia ja asiakasystävällisiä maanrakennusalan palveluja Pirkanmaalla ja koko Suomen alueella. Asiakkainaan heillä on teollisuus- ja rakennusalan yritykset, julkiset yhteisöt, sekä yksityiset palvelun tarvitsijat.

Toivomme hakijalta kokemusta kunnallistekniikasta, maanrakennusalan putkitehtävistä (vesi-viemäri
putkiasennukset), sekä laserin käyttökokemusta.

Työntekijältä toivotaan kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työhön. Pääset työskentelemään hyvässä työyhteisössä ja osaavassa tiimissä.

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla joten toivomme sinulta mahdollisuutta liikkua eri kohteisiin.

Edellytämme työturvallisuuskorttia, tieturva- ja vesihygeniapassia tai valmiutta päivittää niitä.

Työ on kokopäivätyötä ja työajat vaihtelevat joten toivomme sinulta myös joustavuutta.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Sara Holm p.  050 5630 456

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
26.11.2020
Haku päättyy:
11.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kotisiivooja
1 kpl
Varsinais-Suomi, Turku

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun

KOTISIIVOJAA

Nyt siis haussa reipas ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä kotisiivoojan työtehtäviin. Työhön saa kattavan perehdytyksen. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus kotisiivouksista sekä muista siivouksista, mutta tärkeintä on, että työntekijällä on asenne kunnossa. Etsimme reipasta sekä asiakaspalveluhenkistä työntekijää, joka osaa mukautua asiakkaan tarpeisiin. Työntekijällä on oltava hyvä suomen kielen taito.

Olet siis etsimämme henkilö, mikäli:

 • Sinulla on hyvä suomen kielen taito.
 • Olet reipas, asiakaspalveluhenkinen sekä kohtaat uudet työtehtävät ennakkoluulottomasti.
 • Aiempi työkokemus siivouksista katsotaan eduksi.

Palkka työsuhteen alussa on 11,50€/h ja nousee kokemuksen kartuttua.

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi 040 196 0779 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
26.11.2020
Haku päättyy:
11.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Sähköasentaja
1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

SÄHKÖASENTAJAA

Etsimme innokasta ja motivoitunutta tekijää tekemään sähköasennuksia Uudellamaalla, työtehtävä pitää sisällään mm. ilmastointilaitteiden sähkökytkentöjen tekemistä.

Tämä työtehtävä ei vaadi juurikaan kokemusta, koska saat osaavan työparin, jonka kanssa kehityt alan ammattilaiseksi. Tärkeintä on, että olet reipas ja oppimishaluinen.

Tarjoamme:

 • Kilpailukykyisen palkan
 • Motivoituneelle tekijälle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtävä vaatii:

 • S2-luvat ( teoriaosuus suoritettu )
 • Sähköalan koulutus
 • Innokkaan ja reippaan asenteen työtä kohtaan

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hae töitä siis saman tien soittamalla Turo Manninen 040 580 4250 tai Heini Reinikainen 040 580 4250, täyttämällä hakemus osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turo.manninen@rekrydiili.fi.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
27.11.2020
Haku päättyy:
11.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Mobiiliasentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

ammattitaitoista MOBIILIASENTAJAA matkapuhelinverkkojen asennuksiin

Hakijalta vaaditaan vähintään viisi vuotta työkokemusta 2G, 3G, 4G ja 5G verkkojen asennuksista. Hakijalla tulee olla mastoluvat sekä työturvallisuuskortti. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työkohteet ovat 200 kilometriä Pirkanmaalta joka suuntaan. Työkohteet eivät kuitenkaan sijaitse pääkaupunkiseudulla.

Tässä työssä pohjakoulutuksena voi olla esimerkiksi sähköasentajan-tutkinto.

Jos olet reipas, innokas, peloton ja motivoitunut, olet oikea henkilö tähän työhön. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työntekijä vakínaistetaan kuuden kuukauden vuokra-ajan jälkeen tai heti työsuhteen alkaessa. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa heti osoitteessa www.rekrydiili.fi tai soita Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
26.11.2020
Haku päättyy:
11.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Myyntiedustaja/kiinteistönvälittäjä
1 kpl
Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt tamperelaiseen kiinteistönvälitystoimistoon

MYYNTIEDUSTAJAA/KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

Voit olla alalle vasta pyrkivä tai sinulla on jo kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. LKV-tutkintokaan ei ole edellytys, vaan meille on tärkeintä asenteesi: saavuttamisen halusi kiinteistönvälitysalalla on suuri ja haluat ylittää sinulle asetetut tavoitteet.

Tarjoamme sinulle valtavasti töitä sekä kannustavan työyhteisön. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:

- uskallusta vaatia itseltäsi menestymistä haastavalla alalla

- olet aidosti kiinnostunut aktiivisesta asiakaspalvelutyöstä

- asenteesi on kohdillaan vaativaan työhön

Kiinnostuitko? Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laita hakemusta tulemaan pian. Paikkaa voit hakea suoraa sivuillamme www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Noora Pyymäki p. 040 196 4760.

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
26.11.2020
Haku päättyy:
14.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Hitsaaja
3 kpl
Satakunta, Kokemäki

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kokemäelle

MAG-HITSAAJAA

Tehtävässä pääset osana ammattitaitoista tiimiä työskentelemään kotimaisen ja menestyvän perheyrityksen monipuolisen tuotannon pariin. Hitsattava materiaali on mustaa terästä (vahvuus 0,5-300mm). Hitsausluokat 136 ja 138, jauhekaarihitsaus ja kuvienlukutaito katsotaan eduksi, mutta kokemus hiilikaaritalttauksesta on välttämätön.

Hakijalta odotamme lisäksi:

- aikaisempaa kokemusta hitsaajan työstä

- motivoitunutta ja huolellista asennetta

Töitä tehdään kahdessa vuorossa, mutta valmius 3-vuorotyöhönkin pitää olla.

Työ on määräaikainen, mutta mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille voi olla vuokratyösuhteen jälkeen.

Oletko sinä etsimämme ammattilainen? Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Hakemuksen voit jättää sivuillamme www.rekrydiili.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Noora Pyymäki p. 040 196 4760, noora.pyymaki@rekrydiili.fi. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
26.11.2020
Haku päättyy:
14.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Luokkahitsaaja/hitsaaja
1 kpl
Nastola

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

LUOKKAHITSAAJAA/HITSAAJAA

Keikkatyöhön Nastolaan.

Tekijältä edellytetään aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta sekä hyviä kädentaitoja. 

Aloitus saattaa tulla vaikka heti.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

Lisätietoja työstä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
25.11.2020
Haku päättyy:
23.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Siivooja
1 kpl
Varsinais-Suomi, Turku

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluita taloyhtiöille, yrityksille, julkiselle sektorille ja kotitalouksille keskittyen Turun seudulle. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun

SIIVOOJAA

vahauksiin ja vahan poistoihin, josta edellytämme myös hakijalta ennestään kokemusta. 

Aiempi työkokemus siivouksista katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta myös ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia. Odotamme, että vastuullinen, aktiviinen ja itsenäinen työskentelyote ovat sinulle ominaisia piirteitä. 

Työn kesto: vakituinen

Jäikö jokin mietityttämään? Olethan yhteydessä Matias Syrjäniemeen p. 040 196 0779. 

Jos työ kuulostaa juuri sinulle sopivalta, hae heti paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi 

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
27.11.2020
Haku päättyy:
11.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Bitumieristäjä
1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme, joka on tunnettu ammattitaitoinen rakennusalan yritys, 

BITUMIERISTÄJÄÄ

Tarjoamme ammattitaitoiselle bitumieristäjille töitä pitkään työsuhteeseen ja kunnon palkan. Tätä vastaan siis odotamme hyvää ja ahkeraa työmoraalia, kattavaa kokemusta bitumieristäjän työtehtävistä, suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Asiakkaamme toimii pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta tekee myös osittain reissuhommia. 

Työt alkavat heti osaavan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan www.rekrydiili.fi tai soita Jukalle p. 040 143 8507 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
25.11.2020
Haku päättyy:
10.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Putkiasentajia
2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

KOKENEITA PUTKIASENTAJIA

Hakijoilla tulee olla vuosien kokemus putkiasentajan työstä ja osaaminen sitä tasoa, että itsenäinen työskentely sujuu ongelmitta. Ammattikortit tulee olla voimassa.

Työkohteita on laidasta laitaan erilaisia ja ne sijaitsevat Tampereella ja Tampereen lähikunnissa.

Työ alkaa mahdollisimman nopeasti ammattilaisten löydyttyä ja kestää alustavasti reilun kuukauden. Hyvälle tekijälle luvassa pidempi työpätkä.

Palkkaus sopimuksen/tessin mukaan. 

Oletko sinä etsimämme putkiasentaja? Hae paikkaa nettisivuillamme osoitteessa www.rekrydiili.fi tai soita suoraan Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507. 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
25.11.2020
Haku päättyy:
10.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Raskaankaluston asentaja
1 kpl
Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

RASKAANKALUSTON ASENTAJAA

Työ käsittää kaiken mitä maansiirtokalustoon kuuluu, niin huollot kuin korjaustyöt. Työ tapahtuu Tampereella tai siellä minne käsky käy Suomen sisällä.

Hakijalla toivotaan olevan työkokemusta alalta joitain vuosia. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne, työmoraali, joustavuus ja pää pitää olla kunnossa työntekoa kohtaan. Työ on likaista, raskasta, eikä aina pulkkamäkeä. Tekijät tietää. 

Työ alkaa heti vakuuttavan tekijän löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/työehtosopimuksen mukaan.

Tarkoituksena olisi, että tekijä olisi ensin puoli vuotta vuokralla, jonka jälkeen siirtyisi asiakkaan omille kirjoille. 

Mikäli kiinnostuit, soita heti Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507.

Paikkaa voit hakea myös suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi 

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
25.11.2020
Haku päättyy:
10.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

KOTISIIVOOJIA Pääkaupunkiseudulle
5 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Tule tekemään merkityksellistä kotisiivoojan työtä kotimaiseen kotissiivouksien merkittävimpään yritykseen.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle:

KOTISIIVOOJA-YRITTÄJIÄ

Kotisiivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan myös aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouskeikan jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien.  


Tässä on huippu mahdollisuus sinulle, joka koet, että osaat ohjata omaa tekemistäsi ja määrittää itsellesi juuri sopivan työmäärän. Ansaintaan voit vaikuttaa omalla työlläsi ja vapaata voit pitää itsellesi sopivana ajankohtana. 

Menestyksesi on myös meille tärkeää, joten viitoitetaan reittisi menestykseen yhdessä!

Iälläsi, sukupuolellasi, koulutuksellasi tai sillä mistä olet kotoisin ei ole merkitystä. Vaan jos seuraavat ominaisuudet kuulostavat siltä, että ovat osa sinua laita rohkeasti hakemusta tulemaan:

Tämän työn tekijältä odotetaan: palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.


Koska työ tehdään asiakkaidemme luona heidän kotioloissaan, on välttämättömänä vaatimuksenamme se, että omaat hyvät käytöstavat ja toisten ihmisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen ovat sinulle itsestään selvyys, niin silloin saatat olla juuri etsimämme henkilö.
Lisäksi suomen kielen taito, auto ja b-ajokortti ovat välttämättömiä.
Työtä tehdään päiväaikaan kiireettä, asiakas ja hyvä työnjälki keskiössä.

Sinulla voi olla jo toimiva yritys tai voit olla yrittäjyydestä haaveileva. Meidän kauttamme saat asiakaskontaktit ja hoidamme myös näkyvyyden ja markkinoinnin alueellasi.


Työtä on tekevälle paljon, mutta voit tehdä työtä myös itsellesi sopivan viikkotunti määrän.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tehdä työtä, jolla on valtaisa merkitys toisen elämään, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Laita hakemuksesi osoitteessa: http://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa: matti.marttiini@rekrydiili.fi

 

Työsuhde:
Vakituinen
Haku alkoi:
26.11.2020
Haku päättyy:
23.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Sähköasentaja
1 kpl
Pirkanmaa

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

SÄHKÖASENTAJAA

Työntekijällä pitäisi olla työkokemusta sähkötöistä jo muutama vuosi. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvälle työntekijälle mahdollisuus jatkuvaan työsuhteeseen. Työtehtävät ovat monipuolisia sähköalan töitä.

Työntekijällä tulee olla asennetta, oma-aloitteisuutta sekä tarvittavat kortit kunnossa.

Pikainen tarve työntekijälle, joten työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707  

Työsuhde:
Määräaikainen
Haku alkoi:
25.11.2020
Haku päättyy:
10.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Asiakastapaamisten buukkaaja
3 kpl
Pirkanmaa, Nokia

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nokialle 

ASIAKASTAPAAMISTEN BUUKKAAJAA

pitempiaikaiseen työsuhteeseen! 

Työtehtävänäsi on sopia asiakastapaamisia ja toivommekin, että

- välität hyvää fiilistä puhelimessa päivittäin

- olet tuloshakuinen tekijä

- omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja puhut sujuvaa suomen kieltä  

- omaat selkeän ja pirteän puhetyylin

Katsomme aiemman myynti- ja asiakaspalvelukokemuksen eduksi. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Henri Roivas p. 040 198 2985.

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  24.11.2020
  Haku päättyy:
  10.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Kuljettaja henkilöliikenteeseen
  1 kpl
  Pirkanmaa, Tampere

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

  ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KULJETTAJAA HENKILÖLIIKENTEESEEN 

  Asiakasyrityksemme etsii kuljettajia henkilöautoliikenteeseen sekä osa-aikaisiin että päätoimisiin kuljettajan tehtäviin. Työ voi sisältää tilauspalveluajoja, erilaisia VIP-kuljetuksia, ryhmäkuljetuksia, koulukuljetuksia, muita yhteiskunnallisia kuljetuksia sekä taksikuljetuksia. 

  Työllistymisen edellytyksenä on taksinkuljettajan ammattipätevyys. Ammattipätevyyden saa suorittamalla Traficomin järjestämän taksinkuljettajan kokeen jossain Ajovarma Oy:n toimistossa. Tällä hetkellä ei ole koulutusvaadetta eikä paikallituntemuskoetta eli pelkkä Traficomin kokeen läpäiseminen riittää. Vuoden vaihteen jälkeen tulevaan uuteen lakiin koulutusvaade näyttää tulevan eli siksi ammattipätevyys kannattaa hankkia tämän vuoden puolella. Asiakasyrityksellämme on koetta varten itseopiskelumateriaali, jonka saa veloituksetta käyttöön.

  Olethan asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja sinulla on suhteellisen nuhteeton tausta. Lisäksi B-ajokortin on oltava ollut voimassa vähintään yhden vuoden ajan.

  Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi.

  Lisätietoja tehtävästä: elina.lahteenmaki@rekrydiili.fi 

  Työsuhde:
  Määräaikainen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  10.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Sähkö-/automaatioasentaja kiinteistöpuolelle
  1 kpl
  Pirkanmaa, Valkeakoski

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt kiinteistöpalveluita tarjoavalle asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle

  SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJAA

  Pitkäaikaiseen työsuhteeseen täysillä työtunneilla! Työtehtäviin kuuluu sähköasennukset, automaatioasennukset, sekä satunnaisesti muut kiinteistösaneerauspuolen työtehtävät, kuten hanan vaihto, LVI-työt ym.

  Sinulla tulisi siis olla sähköalan luvat kunnossa, ja lupa itsenäiseen työskentelyyn sähkötöiden parissa. Aiempi kiinteistöhuollon kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeitä on asenne ja se, että työkalut ovat tuttuja ja pysyy käsissä.

  Olet sopiva kaveri, mikäli edellä mainitut kriteerit täyttyvät ja sinulla on asenne kunnossa. Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä!

  Hae paikkaa suoraan nettisivuiltamme osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi 040 196 0779 tai matias.syrjaniemi@rekrydiili.fi

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  24.11.2020
  Haku päättyy:
  10.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Kodinkoneasentaja
  1 kpl
  Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt muuttopalveluita tarjoavalle asiakasyrityksellemme Seinäjoelle

  KODINKONEASENTAJAA 

  osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu kodinkoneasennus erityisesti liedet/hellat sekä muut kodinkoneet sekä yleiset muuttotyöt. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti. Etsimme siis reipasta kodinkoneasentajaa, joka tekee myös muuttotöitä muun tiimin mukana.

  Olet sopivahenkilö mikäli:

  • Sinulla on sähköasentajan ym. sähköalan pätevyys sekä luvat kunnossa
  • Etsit osa-aikaista työtä
  • Olet reipas, oma-aloitteinen ja asiakaspalvelualtis työntekijä.

  Eduksi katsotaan: 

  • Kuljettajan pätevyys ja c-kortti
  • Osaaminen/kokemus muuttoalalta

  Mikäli kiinnostuit paikasta, laita heti hakemus tulemaan osoitteessa www.rekrydiili.fi, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi 040 196 0779

  Työsuhde:
  Määräaikainen
  Haku alkoi:
  24.11.2020
  Haku päättyy:
  10.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Sähköasentaja Urjalaan
  1 kpl
  Pirkanmaa, Urjala

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Urjalaan

  SÄHKÖASENTAJAA

  Asiakkaamme on yksi Suomen merkittävimmistä nostolaitteiden teräsosien valmistajista, jonka ammattitaitoinen henkilöstö koostuu metallialan osaajista sekä sähkö- ja koneasentajista. 

  Etsimme hyvään työporukkaan pitkäaikaista, sitoutunutta työntekijää, jolla olisi jo muutama vuosi työkokemusta sähköasentajan työtehtävistä ja hyvä asenne työn tekoa kohtaan. Sinulla tulee olla myös vaadittavat ammattikortit voimassa. Työ on 2-vuorotyötä ja palkkaus tes:sin mukaan. 

  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat saman tien, joten hae rohkeasti paikkaa nettisivuillamme www.rekrydiili.fi tai soita suoraan Pia Konttilalle p. 040 187 3260. Pialta saat myös lisätietoja työtehtävästä. 

  Työsuhde:
  Määräaikainen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  10.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Kiinteistönvälittäjä
  1 kpl
  Pirkanmaa

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme

  KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ Pirkanmaan alueelle

  Asiakasyrityksemme on lämminhenkinen asunnonvälitystä tarjoava yritys, jolla on jo valmiita kohteita runsaasti ja taaksesi saat tiimin tuen, joustavan työyhteisön ja ihmisläheisen esimiehen. Tarjolla on monipuolinen työ, jossa pääsee loistamaan myyntitaidoilla ja asiantuntijuudella. Tässä yrityksessä asiakkaat saavat kokonaisvaltaista palvelua.

  Etsimällämme henkilöllä on vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, hyvä asenne, hyvät myyntitaidot myös asiakashankintaan ja ymmärrystä asunnonvälitysprosessista kokonaisuudessaan. Edellytys tehtävään valitsemiselle on LKV-tutkinto.

  Mikäli olet etsimämme henkilö tähän työpaikkaan jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi .
  Lisätietoa tehtävästä antaa Noora Pyymäki p. 040 1964 760.

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  10.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Tarjoilija
  1 kpl
  Pirkanmaa, Tampere

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme

  KEIKKAILEVIA ALA CARTE -TARJOILIJOITA

  Tampereella sijaitsevaan lämminhenkiseen ja tunnelmalliseen ruokaravintolaan.

  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia tarjoilijoita, joilla on jo jonkin verran työkokemusta ja varmuutta. Tärkeintä on, että pystyt hyppäämään heti ensimmäisestä keikasta alkaen täysillä mukaan työn touhuun.

  Tehtävään valittavalla tulee olla halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote. Erityisruokavalioiden tuntemus katsotaan eduksi.

  Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

  Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

  Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoa tarjoilijan keikkatyöstä antaa Sara Holm p. 050 5630 456 

  Työsuhde:
  Määräaikainen
  Haku alkoi:
  27.11.2020
  Haku päättyy:
  04.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Rakennussiivooja
  1 kpl
  Pirkanmaa, Tampere

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen keskustaan 

  RAKENNUSSIIVOOJAA

  Etsimme kaveria, jolla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta siivouksesta, loppusiivouksesta tai rakennussiivouksesta. Edellytämme myös suomen kielen taitoa. 

  Toivomme sinulta:

  -vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta,

  -reippautta sekä 

  -huolellisuutta ja varovaisuutta (siivouskohteena renessassiaikainen asunto)

  Etsitään työntekijää ajankohdalle 7. - 8.12 ja hyvälle työntekijälle mahdollisesti jatkoa luvassa.

  Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme. Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi 040 196 0779.

  Työsuhde:
  Määräaikainen
  Haku alkoi:
  23.11.2020
  Haku päättyy:
  09.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Sisäkattoasentaja
  1 kpl
  Pirkanmaa, Tampere

  RekryDiili on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nastolaan

  SISÄKATTOASENTAJAA

  Työtehtäviin kuuluu sisäkattojen/alaslaskukattojen teko ja asennus.

  Sinun täytyy osata lukea piirustuksia sekä kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Työ edellyttää siis jo muutaman vuoden kokemusta kyseisistä työtehtävistä sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin.

  Palkkaus sopimuksen mukaan.

  Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan HETI. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

  Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi tai soittamalla Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507.

  Työsuhde:
  Määräaikainen
  Haku alkoi:
  24.11.2020
  Haku päättyy:
  09.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Sisäkattoasentaja
  1 kpl
  Uusimaa, Espoo, Järvenpää, Kerava, Lohja, Vantaa

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uudellemaalle

  SISÄKATTOASENTAJAA

  Työtehtäviin kuuluvat sisäkattojen/alaslaskukattojen teko ja asennus.

  Sinun tulee osata lukea piirustuksia sekä kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa. Työ edellyttää jo muutaman vuoden kokemusta kyseisistä työtehtävistä sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin. Toivomme, että sinulla on myös oman auton käyttömahdollisuus. 

  Työmaakohteet sijaitsevat Espoossa, Järvenpäässä, Keravalla, Lohjalla ja Vantaalla. Mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työhön. 

  Urakkapalkkaus, pohjapalkka TES:in mukaan. 

  Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan HETI. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

  Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja työstä antaa Sara Holm p. 050 5630 456.

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  24.11.2020
  Haku päättyy:
  09.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  LÄHIHOITAJIA tai ALAN OPISKELIJOITA
  10 kpl
  Pohjois-Savo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme

  LÄHIHOITAJIA tai ALAN OPISKELIJOITA

  Isosti sydämellä töitä tekevälle lähihoitajalle töitä tarjolla eri pituisiin sijaisuuksiin tai keikkatöihin. Odotamme sinulta, että haluat aidosti palvella ja työskennellä erilaisten asiakkaiden parissa, ikääntyneiden, mielenterveyspotilaiden tai kehitysvammaisten parissa. Asiakkaidemme viihtymiseen ja työyhteisön kulttuuriin voit vaikuttaa omalla persoonallasi, iloisella asenteella ja sosiaalisuudella. Meillä hoitajien arvostus näkyy myös palkassa. Palkkaus määräytyy työtehtävän vaativuuden mukaan. Tarjolla on aamu-, ilta-, sekä yövuoroja, joita on tarjolla jatkuvasti sopimuksen mukaan. 

  Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Myös alan opiskelijoita palkkaamme lyhyisiin sijaisuuksiin. 
   

  Mikäli kiinnostuit paikasta, laita heti hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi.

  Lisätietoja antaa Matti Marttiini puh. 040 829 1525 tai matti.marttiini@rekrydiili.fi

  Työsuhde:
  Määräaikainen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  16.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Kokeneita ilmastointiasentajia
  4 kpl
  Pirkanmaa, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

  KOKENEITA ILMASTOINTIASENTAJIA

  vakituiseen työsuhteeseen!

  Työnkuva koostuu ilmastointiasennustöistä ja eduksi katsomme erityisesti teollisuuden ilmastointiasennusten tuntemuksen. Odotamme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus alalta ja pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. 

  Hakijalta edellytetään työturvallisuuskortti. Työmaan sijainnin vuoksi työntekijälle suoritetaan myös laajempi turvaselvitys (SUPO). Työmaat sijaitsevat Pirkanmaalla. Työ alkaa alkuvuodesta 2021, mutta aikaisempi työn aloitusajankohta on mahdollista. 

  Työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoille! 

  Oletko sinä etsimämme ammattitaitoinen ilmastointiasentaja?

  Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea paikkaa suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Kivelä p. 040-355 3040.

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  23.11.2020
  Haku päättyy:
  09.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Väliseinätyöntekijöitä
  2 kpl
  Uusimaa, Järvenpää, Kerava, Tuusula

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme pidempiaikaiseen työsuhteeseen

  AMMATTITAITOISIA VÄLISEINÄTYÖNTEKIJÖITÄ

  Hakijalla tulee olla kuvien lukutaitoa ja kokemusta väliseinähommista useampi vuosi. Työmaat ovat kerrostalotyömaita ja sijaitsevat Keravalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä. Töitä ei ole kehä kolmosen sisäpuolella.

  Työ alkaa heti ja kestää kuukausia. Koville tekijöille jatkoa luvassa.

  Urakkapalkkaus eli neliöitä tekevä kaveri pärjää hyvin.

  Jos kiinnostuit, soita Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507 tai hae paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi.

  Työsuhde:
  Määräaikainen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  09.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Myynnin ammattilainen
  10 kpl
  Uusimaa, Vantaa

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle 

  MYYNNIN AMMATTILAISIA

  vakituiseen työsuhteeseen käytettyjen autojen myyntitehtäviin! 

  Eduksi katsomme tietämyksen autoista tai automyynnin parista, mutta aikaisempaa työkokemusta emme edellytä. Tärkeintä on, että valittavilta myynnin ammattilaisilta löytyy aitoa kiinnostusta, motivaatiota ja paloa myyntitehtäviin!

  Palkkausmalli: provisiopalkka

  Kuukausittainen tavoite on 25 autoa. Keskimääräinen ansio myyjillä on n. 4000€/kk, kovimmat myyjät tienaavat +8000€/kk. 

  Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Samuli Kivelä p. 040 355 3040.

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  24.11.2020
  Haku päättyy:
  09.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Luokkahitsaaja/hitsaaja
  1 kpl
  Asikkala

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen

  LUOKKAHITSAAJAA/HITSAAJAA,

  jolla on halu kehittyä luokkahitsaajaksi. 

  Hakijalta edellytetään suomen kielen kohtalainen taito ja hitsauskokemusta. 

  Vakituisesta työsuhteesta on kyse eli työllistyt heti asiakkaan omille kirjoille. Työaika on normaali 8 tuntia. 

  Palkkaus: TES mukainen, kykyjen mukaan 14-20€/h

  Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja työllistyt heti vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävää voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  09.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Perhekotivanhempi / perhekotivanhempia
  1 kpl
  Etelä-Karjala, Imatra, Lappeenranta, Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki, Etelä-Savo, Mikkeli, Itä-Uusimaa, Porvoo, Sipoo, Kainuu, Kajaani, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Kokkola, Keski-Suomi, Jyväskylä, Kymenlaakso, Hamina, Kotka, Kouvola, Lappi, Rovaniemi, Pirkanmaa, Tampere, Pohjanmaa, Pietarsaari, Vaasa, Pohjois-Karjala, Joensuu, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Pudasjärvi, Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi, Päijät-Häme, Hollola, Lahti, Satakunta, Pori, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Vantaa, Varsinais-Suomi, Salo, Turku

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme

  Perhekotivanhempaa (1 hlö) tai perhekotivanhempia (2 hlö)

  Siilinjärvelle avattavaan ammatilliseen perhekotiin.
  Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

  Tässä on todella ainutlaatuinen mahdollisuus pariskunnalle tai sinulle, joka haaveilet tärkeästä ja vastuullisesta työstä ainutlaatuisessa kuvan kauniissa maalaismaisemassa, mutta kuitenkin lyhyen ajomatkan päässä runsaista palveluista.
  Pariskuntana tässä mahdollisuus toisen hoitaa perhekotivanhemman tehtävää ja toinen voi käydä omassa työssään, mutta molemmat voi asua vakituisesti yksikössä, jolloin teidän lisäksenne yksikössä asuu maksimissaan 4 lasta tai nuorta.
  Tai vaihtoehtoisesti, niin että vanhemmista molemmat ovat kelpoisuusehdot täyttäviä vastuuvanhempia, jolloin vastuuvanhempien lisäksi yksikössä asuu maksimissaan 7 lasta tai nuorta. Molemmissa vaihtoehdoissa yksikkö työllistää avuksenne vähintään 1 vakituisen vuorotyöntekijän.

  Tulet asumaan kuvankauniissa yksikössä luonnon läheisyydessä vesistön rannalla vuonna 2008 valmistuneessa kauniissa isossa puutalossa piharakennuksineen, jossa on tilaa reilusti kaikille. Käytössäsi on asumisetu, ravintoetu, puhelinetu ja kattava työterveyshuolto ja kaikki taloon kuuluvat varusteet ja viihdykkeet on käytössänne. Näiden lisäksi työstä maksetaan erittäin hyvä TES:in ylittävä kuukausipalkka. Edellä mainitut edut tulee kuukausipalkan päälle. Vuosilomasi kertyy normaalisti.

  Linkki yksikön sivuille: https://www.nuortenmummola.fi/lasten-mummola/

  Yritys on yksityinen lastensuojelupalveluita tarjoava yritys Pohjois-Savossa. Pitkään toiminut vakaavarainen yritys, jonka menestyksen takana ovat tyytyväiset asiakkaat sekä sitoutunut henkilöstö. Yrityksellä on kaksi yksikköä: Perhekoti Maaningalla sekä perustettava ammatillinen perhekoti Siilinjärvellä. Yritys tarjoaa kevyempiä ennaltaehkäiseviä sekä intensiivisempiä lastensuojelupalveluita.

  Yritys on arvostettu ja hyvämaineinen lastensuojelupalveluita tarjoava toimija. Yrityksellä on pitkä työkokemus lasten ja nuorten hoito- ja kuntoutustyöstä lastensuojelun keinoin. Yrityksessä panostetaan lasten hoito- ja kuntoutustyön vahvaan ammattitaitoon, tiiviiseen yhteistyöhön lasten perheiden ja verkostojen kanssa sekä korkeaan hoidolliseen ja kuntoutukselliseen laatuun.

  Avattava perhekoti tarjoaa ammatillista perhehoitoa pitkäaikaisesti sijoitettaville lapsille ja nuorille.

  Kelpoisuusehtona perhekodin vastuuvanhemmalle on vähintään 2 vuoden työkokemus lastensuojelulain mukaisesta hoito- ja kasvatustyöstä sekä alalle soveltuva koulutus. Sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK tutkinto.

  Mikäli koet, että tässä olisi sinulle sopiva vastuullinen ja antoisa työ, niin hae rohkeasti paikkaa nettisivujemme kautta.

  Hakemukset vain sähköpostiin matti.marttiini@rekrydiili.fi tai linkin kautta: https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/


  Lisätietoja tehtävästä antaa: matti.marttiini@rekrydiili.fi // 0408291525

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  15.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Lähihoitajaa Perhekotiin vakituiseen työsuhteeseen
  1 kpl
  Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme

  LÄHIHOITAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

  Kuopion alueelle Perhekotiin kuvankauniiseen ympäristöön, välittävään, kannustavaan ja huolehtivaan työyhteisöön.
  Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.


  Työ sisältää mieluisia kodinhoidollisia tehtäviä kuten: ruoan laittoa, siivousta, pyykinpesua ym. Lasten kanssa koulutehtävien tekemistä, kuljettamista (harrastukset, kavereiden luona käyttäminen ym.) lisäksi kaupassa käyntiä. Nämä kaikki hoidetaan talon autolla.

  Tarjoamme sinulle:
  - kokoaikaisen ja vakutuisen työsuhteen
  kattavan työterveyshuollon, työnohjauksen, viihtyisän työympäristön, välittävän ja kannustavan työyhteisön
  - hyvän palkkauksen
  - kattavan perehdytyksen
  - monipuolisen työn lasten ja nuorten parissa
  - työ tehdään pääosin arkisin ma-pe, harvoin viikonloppuvuoroja

  Odotamme sinulta:
  - lähihoitajan tutkintoa
  - kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten parista tai kehitysvammaisten tai vanhusten parista
  - ajokorttia ja käytettävissäsi olevaa autoa. (Perhekoti sijaitsee paikassa mihin vaikea kulkea julkisilla)
  - elämän tilannetta jossa voi työskennellä pääasiassa iltavuorossa, koska työaikasi tulee olemaan pääasiassa lasten koulusta pääsyn jälkeen alken kello 12 -14:00 ja päättyen kello 20-22:00

  Työ alkaa tammikuun puolivälissä 2021.

  Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat
  Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini 040 8291525 tai matti.marttiini@rekrydiili.fi

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  15.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Raskaan kaluston asentaja
  1 kpl
  Pirkanmaa, Parkano

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit , headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme Parkanoon 

  RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA

  vakituiseen työsuhteeseen!

  Työtehtäviisi kuuluvat autojen, perävaunujen sekä myös oman kaluston huollot sekä asennustyöt.

  Toivomme tehtävään valittavalta asentajalta:

  -atk-taitoja, sillä käytössä on huoltoon liittyviä korjaamo-ohjelmia (pääasiassa Volvo) ja 

  -hyvää fyysistä kuntoa, 

  -positiivista asennetta työhön

  Työajat ovat päivävuorossa, mutta toivomme asentajalta satunnaista joustoa työaikojen suhteen. 

  Palkkaus: neuvoteltavissa 

  Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

  Tehtävää voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Kivelä p. 040 355 3040.

  Työsuhde:
  Vakituinen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  09.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Electrical Service Engineer
  1 kpl
  Pirkanmaa

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haussa nyt asiakasyrityksellemme 

  ELECTRICAL SERVICE ENGINEER

  Mitä työ pitää sisällään? 

  -voimalaitosten sähköjärjestelmien käyttöönottoa 

  -eri toimittajilta tulleiden järjestelmien rajapintojen suunnitelmien tarkistaminen ja testaus 

  -generaattorien eristysvastusmittaukset & kaapeloinnin tarkistaminen 

  -keskijännitekojeistojen: keskuksien asennuksien ja kaapelointien tarkistaminen; eristysvastusmittaukset; toiminnallisuuksien testaukset; suojareletestaukset

  -pienjännite/moottorilähtökeskukset: asennuksien tarkistaminen; eristysvastusmittaukset; toiminnallisuuksien testaukset

  -automaatiokeskukset: asennuksen tarkistaminen; toiminnallisuuden testaus yhdessä automaatioinsinöörin kanssa 

  -tarvittavien muiden testien tekeminen 

  -käyttöönottodokumentaation laatiminen ja hyväksyttäminen loppuasiakkaalla 

  -työnaikainen raportointi viikottain ja loppuraportin laatiminen projektin lopussa 

  Koulutusvaatimus?

  -Soveltuvalta alalta oleva Diplomi-insinöörin, Insinöörin tai Teknikon koulutus

  -Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS6002 (koulutetaan tarvittaessa)

  -Ensiapu EA1 (koulutetaan tarvittaessa)

  -Työturvallisuuskortti (koulutetaan tarvittaessa)

  Työ tapahtuu pääasiallisesti ulkomailla, Euroopan ulkopuolella. Kommenuksien kesto vaihtelee 1-12kk, n. 3kk/komennus. Jos komennus jatkuu yli 4kk, käydään Suomessa yhden viikon lomalla noin 3kk välein

  Palkkaus?

  -Kuukausipalkka 

  -Komennuslisä noin 50-70e/päivä kokemuksesta riippuen

  -Komennuslisä maksetaan komennukselle lähtöpäivästä komennukselle paluupäivään 7-päivää viikossa

  Mitä odotamme hakijalta?

  -hyviä yhteistyötaitoja, 

  -oppimiskykyä ja paineensietokykyä 

  -itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekoa 

  -hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi 

  Asiakasyritys järjestää 2-4 viikon perehdyttävän koulutuksen ennen ensimmäistä komennusta.

  Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Konttila p. 040 187 3260.

  Työsuhde:
  Määräaikainen
  Haku alkoi:
  25.11.2020
  Haku päättyy:
  09.12.2020
  Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

  Automation Service Engineer
  1 kpl
  Pirkanmaa

  RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

  Haussa nyt asiakasyrityksellemme 

  AUTOMATION SERVICE ENGINEER

  Mitä työ pitää sisällään? 

  -Automaatiojärjestelmien käyttöönotto

  -Järjestelminä Windows 7 pohjaiset:

  • Wonderware Intouch
  • Siemens S7
  • Schneider Modicon/Unity
  • Allen Bradley (satunnaisesti)
  • ABB AC800 (satunnaisesti)

  -kaikkien automaatiojärjestelmään tulevien signaalien testaus yhdessä sähköinsinöörin kanssa 

  -automaatiojärjestelmän toiminnallisuuksien testaus 

  -automaatiojärjestelmään kytketyn raportointijärjestelmän konfigurointi 

  -käyttöönottodokumentaation laatiminen ja hyväksyttäminen loppuasiakkaalla

  -Backuppien teko ja niiden lähettäminen asiakkaalle 

  -työnaikainen raportointi viikottain ja loppuraportin laatiminen projektin lopussa

  Koulutusvaatimus?

  -Soveltuvalta alalta oleva Diplomi-insinöörin, Insinöörin tai Teknikon koulutus

  -Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS6002 

  -Ensiapu EA1 

  -Työturvallisuuskortti

  Työ tapahtuu pääasiallisesti ulkomailla, Euroopan ulkopuolella. Kommenuksien kesto vaihtelee 1-12kk, n. 3kk/komennus. Jos komennus jatkuu yli 4kk, käydään Suomessa yhden viikon lomalla noin 3kk välein

  Palkkaus?

  -Kuukausipalkka 

  -Komennuslisä noin 50-70e/päivä kokemuksesta riippuen

  -Komennuslisä maksetaan komennukselle lähtöpäivästä komennukselle paluupäivään 7-päivää viikossa

  Mitä odotamme hakijalta?

  -hyviä yhteistyötaitoja, 

  -oppimiskykyä ja paineensietokykyä 

  -itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekoa 

  -hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi 

  Asiakasyritys järjestää 2-4 viikon perehdyttävän koulutuksen ennen ensimmäistä komennusta.

   Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Konttila p. 040 187 3260.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   25.11.2020
   Haku päättyy:
   09.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Levyseppä
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   ammattitaitoista ASENTAJAA/LEVYSEPPÄÄ

   Asiakkaamme tarjoaa monipuolisia metallipalveluita Tampereen seudun yrityksille. Asiakas valmistaa mm. rakennutyömaille kantavat teräsrakenteet, kaiteet, katokset, portaat ja kulkutasot. Tämän lisäksi asiaks hoitaa rakenteiden ja koneiden kokoonpanon ja asennukset.

   Näihin hommiin etsimme nyt kokenutta tekijää joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. 

   Työ edellyttää hitsaustaitoja ja hyvää asennetta. C-kortti katsotaan eduksi.

   Työ on päivätyötä.

   Palkkaus sopimuksen mukaan. 

   Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä joten hae paikkaa heti soittamalla Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507 tai hae paikkaa nettisivuillamme www.rekrydiili.fi. 

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   09.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Rakennussaneeraaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

   RAKENNUSSANEERAAJAA

   Nyt olisi tarjolla pidempiaikainen duuni hyvälle työntekijälle mukavassa työporukassa!

   Työ on pääasiassa omakotitalojen ja kylpyhuoneiden saneerausta. Asiakasyritys myy remontteja pääsääntöisesti yksityisille. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella.

   Olet etsimämme henkilö jos:

   -Omaat kokemuksen edellä mainituista saneeraustöistä

   -Kykenet itsenäiseen työskentelyyn

   -Työnjälkesi on kiitettävää 

   -Olet asiakaspalvelutaitoinen

   -Sinulla on auto käytössäsi

   Vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi 

   Työ alkaa marras-joulukuussa. Pääsääntöisesti työpäivät ovat klo 08.00-16.00, mutta odotamme sinulta joustavuutta työajoissa. 

   Palkkaus sopimuksen mukaan. 

   Mikäli tämä voisi olla sinun työsi, hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   09.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Telineasentaja
   2 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

   TELINEASENTAJAA

   Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta telineasentajan työtehtävistä sekä oikeaa asennetta työtä kohtaan. 

   Vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

   Hyvälle työntekijälle mahdollisuus pidempiaikaiseenkin työhön.

   Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi. 

   Lisätietoja työtehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   09.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Ammattitaitoinen CNC-koneistaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Kangasala

   RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme asiakasyrityksellemme 

   AMMATTITAITOISTA CNC-KONEISTAJAA Kangasalalle pystykaraiselle työstökeskukselle

   Työnkuva on työvälinevalmistusta. Hakijalta vaaditaan noin 5 vuoden työkokemusta ja kokemusta mastercam x 7 cad/cam-ohjelmistosta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Hyvälle työntekijälle vakituinen työsuhde tarjolla! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

   Mikäli olet kiinnostunut työpaikasta, jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi. 

   Lisätietoja tehtävästä Jukka Saarijärvi puh. 040 143 8507.

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   09.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   CNC -koneistaja Orivedelle
   1 kpl
   Pirkanmaa, Orivesi

   RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä ulkoistukset. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti.

   Haemme asiakasyrityksellemme Orivedelle CNC-KONEISTAJAA.

   Toivomme hakijalta:

   -Heidenhain -ohjaus tuntemusta (pitkäjyrsinkone)
   -metallialan koulutusta
   -kokemusta CNC-koneiden käytöstä
   -hyvää piirustusten lukutaitoa
   -kokemusta siltanosturin käytöstä sekä trukin käyttötaitoinen

   Lisäksi arvostamme hakijoissa positiivista asennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Työ on määräaikainen ja kokoaikainen. Palkkaus neuvoteltavissa. Työ on vuorotyötä eli 06.00-14.00/14.00-22.00.

   Mikäli tunnistat itsesi, haethan avointa paikkaa heti osoitteessa www.rekrydiili.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa sinulle tehtävästä antaa tarvittaessa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

    

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   09.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Työharjoittelja työvoiman vuokraustoimistoon
   1 kpl
   Hyvinkää

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt RekryDiili Hyvinkään toimistolle.

   HARJOITTELIJAA TYÖVOIMAN VUOKRAUKSEEN LIITTYVIIN MYYNTITEHTÄVIIN JA TUKITOIMINTOIHIN

   Oletko opiskeluissasi siinä vaiheessa, että harjoittelu on ajankohtaista? Olet esim. kasvatustieteiden tai kaupallisen tutkinnon opiskelija. Harjoitteluaika määritellään tarpeesi mukaan.

   Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Mikaan p. 040 7013 005 / mika.tilli@rekrydiili.fi tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Keikkaileva lähihoitaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Valkeakoski

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle

   KEIKKAILEVAA LÄHIHOITAJAA 

   ikäihmisten kotihoitoon. 

   Asiakasyrityksemme tarjoaa yksilöllistä palvelua asiakkaan tarpeet huomioiden. Tehtäviisi kuuluvat mm. ikäihmisten kotiapu (asiointi- ja saattoapu, erilaiset kodin askareet, ulkoiluapu).

   Edellytämme keikkailevalta lähihoitajalta kokemusta lähihoitajan/kotihoidon tehtävistä sekä ikäihmisten kanssa toimimisesta. 

   Odotamme, että olet lämminhenkinen ja vastuullinen. Sinulla on kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan sekä toimit mielellään ikäihmisten kanssa.

   Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähihoitajan keikkatyötä voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779 

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Huonekalumyyjä
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on täyden palvelun henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   HUONEKALUMYYJÄÄ

   Sinä myynnin ammattilainen vailla töitä tai uusia haasteista, oletko valmis näyttämään osaamisesi? Olet ulospäinsuuntautunut, helposti kontaktia ottava persoona. Pitkäjänteisyys ja periksiantamattomuus kuvastavat sinua. Ymmärrät kokonaisuuksien päälle? Mikäli tunnistit itsesi, kerrothan hakemuksessa vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

   • Minkälaista tuloksellista myyntityötä olet tehnyt?
   • Minkä takia olet menestynyt myyjänä?
   • Mikä sinua motivoi työssäsi?

   Tarjoamme kuuden kuukauden määräaikaisen työsuhteen.

   Asiakasyritys tarjoaa työehtosopimuksen mukaisen pohjan + tulospalkkion työstäsi.

   Jäikö jokin mietityttämään? Olethan yhteydessä Henri Roivakseen p. 040 1982 985 tai henri.roivas@rekrydiili.fi 

   Jos huonekalumyyjän työ kuulostaa juuri oikealta, hae heti paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi 

    

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Sisustussuunnittelutaitoinen huonekalumyyjä
   1 kpl
   Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on täyden palvelun henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle

   SISUSTUSSUUNNITTELUTAITOISTA HUONEKALUMYYJÄÄ 

   Sinä myynnin ammattilainen vailla töitä tai uusia haasteita, oletko valmis näyttämään osaamisesi?

   Olet ulospäinsuuntautunut, helposti kontaktia ottava persoona. Pitkäjänteisyys ja periksiantamattomuus kuvastavat sinua sekä ymmärrät kokonaisuuksien päälle? Mikäli tunnistit itsesi, kerrothan hakemuksessa vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

   • Minkälaista tuloksellista myyntityötä olet tehnyt?
   • Mikä tekee sinusta menestyneen myyjän?
   • Mitä sisustussuunnittelutaustaa, koulutusta tai työkokemusta omaat?

   Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

   Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. 

   Asiakasyritys tarjoaa työehtosopimuksen mukaisen pohjan + tulospalkkion työstäsi.

   Jäikö jokin mietityttämään? Olethan yhteydessä Henri Roivakseen p. 040 1982 985 tai henri.roivas@rekrydiili.fi

   Jos huonekalumyyjän työ kuulostaa juuri oikealta, hae heti paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi 

    

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Invataksinkuljettaja
   1 kpl
   Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen alueelle

   INVATAKSINKULJETTAJAA

   Työ on provisiopalkkaista viikonlopputyötä. Odotamme hakijalta, että hänen ammattiluvat ovat kunnossa. Sinulla on oltava asenne kunnossa sekä aktiivinen ja itsenäinen työote.

   Jos kiinnostuit työstä, ota yhteyttä Pia Konttilaan p. 040 187 3260. Paikkaa voit hakea myös suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Sähköasentaja
   1 kpl
   Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Etelä-Suomeen

   SÄHKÖASENTAJAA

   Etsimme pitkäaikaista työntekijää asiakkaallemme joka on loistehon kompensoinnin ja sähkönlaadun palveluiden ammattilainen.

   Kyseessä on liikkuva huoltotyö kenttäolosuhteissa. 

   Odotamme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta työelämästä. Työ edellyttää sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja voimassa olevia ammattikortteja. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan.

   Palkkaus sopimuksen mukaan.

   Mikäli kiinnostuit, toimi heti ja soita Pia Konttilalle p. 040 187 3260 tai jätä hakemus ansioluetteloineen osoitteessa www.rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Taksinkuljettaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen alueelle

   TAKSINKULJETTAJAA

   Työ on provisiopalkkaista viikonlopputyötä. Odotamme hakijalta, että hänen ammattiluvat ovat kunnossa. Sinulla on oltava asenne kunnossa sekä aktiivinen ja itsenäinen työote.

   Jos kiinnostuit työstä, ota yhteyttä Pia Konttilaan p. 040 187 3260. Paikkaa voit hakea myös suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi!

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   24.11.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Loppusiivooja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereen keskustaan 

   LOPPUSIIVOOJAA

   siivoamaan renessanssiaikaista asuntoa aikavälillä 7.-8.12.2020 eli kysessä olisi kertaluontoinen työ, mutta mahdollisuus on saada lisää töitä, jos on hyvä työntekijä. 

   Etsimme nyt siivoojaa, jolla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta siivouksesta tai loppusiivouksesta. Edellytämme myös suomen kielen taitoa. 

   Toivomme sinulta:

   -vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta,

   -reippautta sekä 

   -huolellisuutta ja varovaisuutta (siivouskohteena renessassiaikainen asunto)

   Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

   Loppusiivoojan tehtävää voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   09.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kotisiivooja
   1 kpl
   Uusimaa, Espoo

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Espooseen vakituisiin kohteisiin osa-aikaista

   KOTISIIVOOJAA

   Etsimme kotisiivoukseen oma-aloitteisia ja luotettavia ammattilaisia, jotka työllään mahdollistavat puhtaan kodin kotisiivouksen asiakkaille.  

   Tehtävään palkattavalla tulee olla aikaisempaa kokemusta kotisiivouksesta, hoidat itsenäisesti ja vastuullisesti asiakastyösi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

   Toivomme, että sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä kokemusta pitää kodit siistinä. Ajokortti on eduksi, mutta ei pakollinen.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja: mika.lehikoinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   06.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Putkihitsaaja (TIG)
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   LUOKKAHITSARIA TEOLLISUUDEN PUTKIASENNUKSIIN

   Asiakkaamme toimittaa teollisuuden kylmälaiteasennukset kaikkiin tarpeisiin tapauskohtaisesti. Hitsaria haetaan näiden kylmälaitteiden putkihitsauksiin. Hakijalta vaaditaan hitsausluokat ja työkokemusta alalta tulisi olla.

   Tärkeimmät kriteerit työntekijälle ovat reippaus ja periksiantamattomuus. Periksiantamattomuus palkitaan mahdollisesti vakituisella työsuhteella vuokra-ajan jälkeen.

   Työ alkaa heti hyvän työntekijän löydyttyä ja työn kesto on täysin verrannollinen työpanokseen.

   Palkkaus sopimuksen mukaan. 

   Mikäli kiinnostuit, soita heti Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507.

   Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   23.10.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Viemärikuvaaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   VIEMÄRIKUVAAJAA 

   Työtehtävät koostuvat monipuolisista viemärikuvauksiin liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat viemärikuvaukset ja -puhdistukset. Työskentelyalue on Tampere ja lähialueet.

   Asiakasyrityksemme hakee joukkoonsa työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä jatkuvaan työsuhteeseen, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Työ edellyttää jo kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden. Työssä pärjäämistä helpottaa putkimiehen/-asentajan koulutus. 

   Olet etsimämme henkilö, mikäli

   • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
   • olet valmis matkatöihin sekä ajoittain epäsäännöllisiin työaikoihin,
   • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot, työtä tehdään usein tiimissä tai työparin kanssa,
   • C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys eivät ole välttämättömiä mutta katsotaan eduksi.

   Sijoituspaikkasi onTampere.

   Sinulle tarjotaan työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on yritykselle kunniakysymys. Työntekijät ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla ja tämän lisäksi työntantaja tarjoaa monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

   Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen HETI meille, sillä työ alkaa pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi. Lisätietoja työtehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Hiekoittaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Kihniö

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kihniöön

   HIEKOTTAJAA

   tienhoitotehtäviin! Hiekoitus tapahtuu traktorilla. 

   Edellytämme hakijalta hätäensiapukorttia, ennakoivaa ajokorttia ja tieturvallisuuskorttia. 

   Työpäivät alkavat aamuyöstä. Työajat ovat kuitenkin joustavia ja riippuvat keleistä. 

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Sähköasentaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme teollisuuden kunnossapidon tehtäviin

   ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA

   Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja vähintään 2 vuoden kokemus sähköasentajan töistä. Oletko asiakaspalveluhenkinen, sinulla on hyvä englannin kielen taito ja olet valmis matkustamaan työtehtävien luokse Pirkanmaan alueella? Saatat olla etsimämme osaaja.

   Työ on kokoaikaista ja aluksi määräaikaista. Hakukriteerit täyttävälle, osaavalle työntekijälle mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen. Eduksi katsotaan PLC-ohjelmointitaidot.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa Heidi Saarijärveltä p. 044 337 4707.

   Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Telineasentaja
   3 kpl
   Uusimaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme 

   AMMATTITAITOISIA TELINEASENTAJIA

   Toivomme sinulta noin kahden vuoden kokemusta telineasentajan tehtävistä sekä ahkeraa ja reipasta luonnetta.

   Työ alkaa HETI ja työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella. Eduksi katsotaan hyvä paikallistuntemus sekä oma auto tulisi myös olla.

   Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV tulemaan pian. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kaivinkoneen perämies
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ

   Hakijalta vaaditaan jo jonkin verran kokemusta kaivinkoneen perämiehen hommista. Kortit on oltava kunnossa ja tasolaaserin käyttö tulee osata. Olethan työtä pelkäämätön, reipas ja oma-aloitteinen kaveri ja sinulla on asenne kunnossa.

   Palkkaus sopimuksen mukaan.

   Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus tulemaan pian osoitteessa www.rekrydiil.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi 040 196 0779.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   06.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Siivooja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   SIIVOOJAA 

   Työ on pääasiassa koti- ja toimistosiivousta ja kohteiden välillä liikkumiseen tarvitset ajokortin. Auton saa työn puolesta. Hakijalta odotetaan jo jonkun verran työkokemusta erilaisista siivoustöistä. Tärkeintä kuitenkin on, että omaat positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä reippautta työtä kohtaan.

   Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, fyysistä kuntoa sekä täysi-ikäisyyttä. Työhön saa perehdytyksen. 

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi 

   Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi p. 040 1960779.

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   CNC-koneistaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Mänttä-Vilppula

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Mänttä-Vilppulaan 

   CNC-KONEISTAJAA

   Etsimme ohjelmointitaitoista koneistajaa Okuma Multus 400 monitoimisorville Mänttään.

   Työnkuva on itsenäinen.

   Työt alkavat talvella 2020-2021 sopimuksen mukaan.

   Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   CNC-koneistajan paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Pia Konttila p. 040 187 3260.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   CNC-koneistaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   CNC-KONEISTAJAA

   Etsimme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Okuma tai Mori Seiki monitoimisorville.

   Työnkuva on itsenäinen ja sisältää myös varastotoimintoja, kuten tavaran vastaanottoa ja lähetystä. Hakijalta toivomme vahvaa kokemusta alalta sekä yrittäjämäistä otetta työntekoon.

   Työt alkavat talvella 2020-2021 sopimuksen mukaan.

   Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   CNC-koneistajan paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Pia Konttila p. 040 187 3260.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Levyseppä
   1 kpl
   Pirkanmaa, Valkeakoski

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle 

   LEVYSEPPÄÄ

   Työ pitää sisällään kaikki levysepän työt poislukien hitsaamisen. 

   Hakijalta vaaditaan mieluiten yli 10 vuoden kokemus levysepän työstä. Särmäys, manklaus ja kuvienluku tulee onnistua unissaankin. Työtä pelkäämätön ja huumorintajuinen osaaja vankalla ammattitaidolla tulee valituksi tähän työhön.

   Työ alkaa heti ammattilaisen löydyttyä.

   Palkkaus: Kilpailukykyinen. Sopimuksen mukaan. 

   Tarkoitus olisi, että työntekijä on ensin vuokralla meidän kauttamme 6 kk jonka jälkeen siirtyy asiakasyrityksen kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

   Jos kiinnostuit, niin soita Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507.

   Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   20.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Raskaankalustonasentaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Kangasala

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme suoraan palkattavaksi vakituiseen työsuhteeseen

   RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA

   Työnkuvaasi kuuluu kuorma-autojen päällä olevien nostureiden huolto-, korjaus- ja asennustehtävät. Töitä suoritetaan sekä korjaamolla, että myös kentällä. Asiakaspalvelutaidoistakin on tässä työssä hyötyä sillä asiakkaan kanssa tehdään yhteistyötä ja sovitaan mm. aikatauluja.

   Toivomme hakijalta vähintään 3 vuoden aiempaa kokemusta vastaavista asennus- tai korjaustehtävistä. Edellytämme hakijalta C-ajokorttia ja suomen kielen taitoa. Hydrauliikan tuntemus ja myös sähkötöiden osaaminen katsotaan suureksi eduksi.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. 

   Lisätietoa työstä Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   20.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Viemärikuvaaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   VIEMÄRIKUVAAJAA 

   Työtehtävät koostuvat monipuolisista viemärikuvauksiin liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat viemärikuvaukset ja -puhdistukset. Työskentelyalue on Tampere ja lähialueet.

   Asiakasyrityksemme hakee joukkoonsa työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä jatkuvaan työsuhteeseen, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Työ edellyttää jo kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden. Työssä pärjäämistä helpottaa putkimiehen/-asentajan koulutus. 

   Olet etsimämme henkilö, mikäli

   • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
   • olet valmis matkatöihin sekä ajoittain epäsäännöllisiin työaikoihin,
   • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot, työtä tehdään usein tiimissä tai työparin kanssa,
   • C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys eivät ole välttämättömiä mutta katsotaan eduksi.

   Sijoituspaikkasi onTampere.

   Sinulle tarjotaan työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on yritykselle kunniakysymys. Työntekijät ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla ja tämän lisäksi työntantaja tarjoaa monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

   Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen HETI meille, sillä työ alkaa pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi. Lisätietoja työtehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   30.10.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Turvallisuus/valvontajärjestelmien myyjä
   1 kpl
   Uusimaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle

   TURVALLISUUS/VALVONTAJÄRJESTELMIEN MYYJÄÄ 

   Turvallisuus/valvontajärjestelmien myyntityö tapahtuu face to face-periaatteella. Asiakastapaamiset ovat valmiiksi järjestetty buukkaajan toimesta, joten buukkaustyö jää myyjältä pois.

   Odotamme valittavalta hakijalta:

   -tuloksellista B2B-myyntikokemusta tai kasvotusten tapahtuvaa B2C-myyntikokemusta,

   -tuloshakuista ajattelua, 

   -motivaatiota kehittyä myyjänä sekä 

   -suoraviivaisuutta 

   Tuotetuntemus turvallisuus- ja valvontajärjestelmistä katsotaan eduksi. 

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Henri Roivas p. 040 198 2985.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   20.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Lukkoseppä
   1 kpl
   Kanta-Häme, Hämeenlinna, Riihimäki, Pirkanmaa, Tampere, Uusimaa, Hyvinkää, Järvenpää

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   LUKKOSEPPÄÄ

   Vakituiseen työsuhteeseen!

   Ammattitaitoinen lukkoseppä haussa. Edellytämme ainakin vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

   Toivomme hakijalta:

   -reipasta työotetta,

   -kykyä itsenäiseen työskentelyyn,

   -huolellisuutta,

   -ajokorttia

   Lukkosepän työt voivat sijoittua joko Tampereelle, Hämeenlinnaan, Järvenpäähän, Riihimäelle tai Hyvinkäälle.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

   Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrydiilin Sara Holm p. 050 5630 456 tai sara.holm@rekrydiili.fi 

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   19.11.2020
   Haku päättyy:
   07.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Myyntijohtaja
   1 kpl
   Kanta-Häme, Hämeenlinna, Keski-Suomi, Jämsä, Pirkanmaa, Tampere, Päijät-Häme, Lahti

   RekryDiili Oy on täyden palvelun henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   MYYNTIJOHTAJAA

   Tampereelta, Hämeenlinnasta, Lahdesta, Jämsästä tai läheltä näitä alueita. Odotamme valmiutta liikkua toimipisteelle noin kerran viikossa.

   Oletko työskennellyt elintarviketeollisuuden tai -pakkausmateriaalien parissa?

   Olet esimieskokemuksella varustettu timantin kova myyjä. Tarkkaavaisuus ja kuuntelukyky ovat ominaispiirteitäsi. Olet innovatiivinen, oma-aloitteinen ja ennen kaikkea tuloshakuinen. Yksinkertaisuudessaan rakastat myyntiä ja sen haasteita. Mikäli pystyt näyttämään toteen nämä asiat ansioluettelostasi ja persoonastasi, suosittelemme jatkamaan lukemista.

   Asiakasyrityksemme etsii myyntijohtajaa johtamaan yrityksen miljoonamyynti kohti tavoiteltua kasvua. Tässä mielenkiintoisessa työssä pääset haastamaan itseäsi. Mikäli haaveilet myyntiurasi räjähtävästä nosteesta, tarkista omaatko seuraavat piirteet:

   • ymmärrys elintarviketeollisuudesta ja -pakkauksista
   • vahva myynnillinen osaaminen ja ymmärrys asiakassuhteiden hoitamisesta
   • esimerkillä johtaminen
   • tavoitteellisuus, tuloshakuisuus ja itsekuri
   • pystyt tarvittaessa kommunikoimaan englannin kielellä
   • uskallusta ja rohkeutta

   Yrityksille myytävät tuotteet ovat kulutustuotteita, joten asiakkailla on aina tarve. Kysymys kuuluukin, miten vakuutat heidät?

   Asiakasyritys tarjoaa pohjapalkan + myyntiprovision. Kun olet saanut yrityksen liikevaihdon kasvutavoitteisiin, voimme sopia palkkauksesta esimerkiksi liikevaihtoperusteisesti.

   Jäikö jokin mietityttämään? Olethan yhteydessä Henri Roivakseen p. 040 1982 985 tai henri.roivas@rekrydiili.fi

   Jos myyntijohtajan paikka kuulostaa juuri oikealta, hae heti paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi

    

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   20.11.2020
   Haku päättyy:
   04.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Sähköasentaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Virrat

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Virroille

   SÄHKÖASENTAJAA

   Etsimme keikkatyöläistä noin 2 kuukauden työsuhteeseen talonrakennuksen sähkötöihin Virroille.

   Odotamme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta työelämästä. Työ edellyttää sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja voimassa olevia ammattikortteja. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan.

   Työ alkaa heti sopivan löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

   Mikäli kiinnostuit, toimi heti ja soita Pia Konttilalle p. 040 187 3260 tai jätä hakemus ansioluetteloineen osoitteessa www.rekrydiili.fi

    

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   20.11.2020
   Haku päättyy:
   04.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Portsari/Järjestyksenvalvoja
   1 kpl
   Uusimaa, Espoo

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Espooseen

   PORTSARIA/JÄRJESTYKSENVALVOJAA 

   ravintoloiden oville viikonlopputyöhön (pe-la)

   Työtehtäviisi kuuluvat mm. ovi- ja aulapalvelut sekä järjestyksestä huolehtiminen. 

   Tehtävään valittavalta edellytämme järjestyksenvalvojakorttia. Eduksi katsomme turvallisuusalan koulutuksen ja kokemuksen.

   Toivomme, että:

   -olet asiakaspalveluhenkinen, 

   -omaat itsenäistä työskentelyotetta sekä

   -positiivista asennetta työhön

   Palkkaus: TES:in mukaan

   Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävää voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella samuli.kivela@rekrydiili.fi 

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   20.11.2020
   Haku päättyy:
   04.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Sähköasentaja
   1 kpl
   Kanta-Häme, Hämeenlinna

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   SÄHKÖASENTAJAA

   uudiskerrostalokohteiden sähköasennuksiin Hämeenlinnaan.

   Työkokemuksen pituudella ei työtehtävää ajatellen ole merkitystä, mutta aikaisempaa kokemusta ja hyvää osaamista kiinteistöjen sähköasennuksista on oltava. Työntekijän odotetaan kykenevän itsenäiseen työskentelyyn.

   Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus ja voimassa olevat vaaditut ammattikortit. Asiakkaamme etsii ahkeraa ammattitekijää. Ajokortti ja auto edellytetään, jotta työmaille kulku on helppoa. Työpäivät sijoittuvat tavallisesti välille 7.00-15.30. 

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan heti, sillä paikka täytetään ja työt voidaan aloittaa välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. 

   Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi Lisätietoja antaa Sara Holm 050 563 0456.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   20.11.2020
   Haku päättyy:
   04.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   CNC-särmääjä
   1 kpl
   Keski-Suomi, Joutsa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Joutsaan 

   CNC-SÄRMÄÄJÄÄ

   pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

   Asiakasyrityksemme on metalli- ja teräsrakenteiden asiantuntija, joka tarjoaa asiakaslähtöisiä ja monipuolisia palveluita. 

   Toivomme hakijalta: 

   -metallialankoulutusta 

   -kokemusta CNC-koneiden käytöstä 

   -reipasta ja ahkeraa työotetta sekä

   -kehittymishaluista ja innostuvaa asennetta työhön

   Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi

   Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Roivas p. 040-198 2985.

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   16.11.2020
   Haku päättyy:
   04.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Lähihoitajia keikkatyöhön
   1 kpl
   Pirkanmaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

   LÄHIHOITAJIA JA ALAN OPISKELIJOITA KEIKKATÖIHIN

   Sinä sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova. Etsitkö uusia haasteita? Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri palveluyksiköissä. 

   Haemme motivoituneita ja oma-aloitteisia tekijöitä erilaisiin sijaisuuksiin ja tehtäviin. Voit olla osa-aikatyötä etsivä palveluammattilainen tai alan opiskelija. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. 

   Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

   -lähihoitajan tutkinto tai olet opiskelemassa lähihoitajaksi

   -joustavuutta, muutoskykyä ja hyvät työyhteisötaidot

   -intohimo auttamiseen ja palvelemiseen

   -lämmin sydän ja positiivista tekemisen meininkiä

   -kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan

   -halu olla mukana kehittämässä uusia palveluratkaisuja ja siten antaa oman panoksesi asiakkaidemme tueksi

   Tarjoamme:

   -Mielenkiintoisen, vastuullisen ja palkitsevan työn

   -Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

   -Lämpimän ja tukevan työyhteisön

   Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä! Laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Elina Lähteenmäki p. 040 152 5114

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   16.11.2020
   Haku päättyy:
   14.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Venemekaanikko
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle 

   VENEMEKAANIKKOA

   vakituiseen työsuhteeseen! 

   Mikäli veneet ja niiden parissa työskentely on sinulle intohimo, saatat olla etsimämme henkilö. Intohimon lisäksi sinulla tulee olla kokemusta varsinaisesta veneiden huoltotyöstä. 

   Mitä odotamme sinulta?

   Odotamme sinulta ymmärrystä veneiden sisä- ja perämoottoreista. Sinulta löytyy joko kone- tai sähköpuolen pohjakoulutus. Työskentelet pääosin veneiden moottorien parissa, joten moottoritekniikan tuntemus on ratkaiseva etu.

   Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Jos olet joustava, reipas sekä rehti, työtä pelkäämätön persoona, lähetä CV:si ja hakemuksesi meille. Kaikki hakemukset käydään läpi.

   Työn alku on sovittavissa.

   Aluksi palkkaus on Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES, myöhemmin provisiot lisänä.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Venemekaanikon tehtävää voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Henri Roivas p. 040 198 2985.

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   20.11.2020
   Haku päättyy:
   04.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Tiskari ekstraaja
   2 kpl
   Pirkanmaa, Lempäälä, Pirkkala, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   TISKARI EKSTRAAJAA lounasravintolaan

   Työ on satunnaista ja keikkaluonteista ja kohteet ovat Tampereella ja sen lähialueella. Hakijalle eduksi katsotaan alan työkokemus ja hygienipassi. Tärkeintä on kuitenkin reippaus ja oma-aloitteisuus. 

   Työvuorot ovat yleensä lounasaikaan eli kello 11.00-15.00. 

   Mikäli sinä olet etsimämme henkilö, laita hakemus ja CV sivujemme kautta mahdollisimman pian!

   Lisätietoja antaa Sanni Seppänen p. 040 841 7444.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   16.11.2020
   Haku päättyy:
   21.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Sairaanhoitajia keikkatyöhön
   1 kpl
   Pirkanmaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle

   SAIRAANHOITAJIA JA ALAN OPISKELIJOITA KEIKKATÖIHIN

   Sinä sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova. Etsitkö uusia haasteita? Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri palveluyksiköissä. 

   Haemme motivoituneita ja oma-aloitteisia tekijöitä erilaisiin sijaisuuksiin ja tehtäviin. Voit olla osa-aikatyötä etsivä palveluammattilainen tai alan opiskelija. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. 

   Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

   -sairaanhoitajan tutkinto tai olet opiskelemassa sairaanhoitajaksi 

   -joustavuutta, muutoskykyä ja hyvät työyhteisötaidot

   -intohimo auttamiseen ja palvelemiseen

   -lämmin sydän ja positiivista tekemisen meininkiä

   -kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan

   -halu olla mukana kehittämässä uusia palveluratkaisuja ja siten antaa oman panoksesi asiakkaidemme tueksi

   Tarjoamme:

   -Mielenkiintoisen, vastuullisen ja palkitsevan työn

   -Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

   -Lämpimän ja tukevan työyhteisön

   Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä! Laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Elina Lähteenmäki p. 040 152 5114

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   16.11.2020
   Haku päättyy:
   21.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Työhön osallistuva työnjohtaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Ylöjärvi

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt metallialan asiakasyrityksellemme 

   TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA 

   Sinulta vaaditaan työkokemusta hitsauksesta ja rautarakenteiden asennustehtävistä useampi vuosi. Työssä vaaditaan hyvää kuvienlukulaitoa ja laskennallista kokemusta, jotta pystyt laskemaan urakoita. Jos olet työtä pelkäämätön, asiakkaiden sekä työntekijöiden kanssa hyvin toimeentuleva ja omaat hyvät ATK-taidot, voi paikka olla sinun. Eduksi katsotaan C-ajokortti. 

   Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja sopimuksen mukaisen palkan. 

   Kaipaatko uusia haasteita? Jätä hakemus ja CV heti osoitteessa www.rekrydiili.fi. 

   Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040-143 8507.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   19.11.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Mittaaja
   3 kpl
   Etelä-Savo, Mikkeli, Keski-Suomi, Jyväskylä, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MITTAAJIA ympäri Suomen vakituisiin työsuhteisiin.

   Töitä on tarjolla mm. Uudellamaalla ja Etelä-Savossa sekä Jyväskylän ja Oulun alueella.

   Työkohteet ovat esimerkiksi maanrakennuskohteita, tietyömaita ja raitiovaunuteitä.

   Hakijoilta vaaditaan työkokemusta mieluiten useampi vuosi, mutta ota yhteyttä rohkeasti vähemmälläkin kokemuksella. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tarkoitus on löytää hyviä työntekijöitä jotka menevät suoraan asiakkaan omille kirjoille vakituisiin työsuhteisiin. 

   Jos sinulla on kokemusta kyseisistä työtehtävistä, olet reipas, tarkka ja uhkut työintoa niin tämä on tilaisuutesi!

   Työ alkaa heti ja palkkaus on reilu/sopimuksen mukaan!

   Mikäli hallitset täkymetrin, ota yhteyttä Jukka Saarijärveen p. 040 143 8507 ja/tai hae paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   19.11.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   KOTISIIVOJIA Pirkanmaan Alueelle
   5 kpl
   Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Tule tekemään merkityksellistä kotisiivoojan työtä kotimaiseen kotissiivouksien merkittävimpään yritykseen.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme:

   KOTISIIVOOJA YRITTÄJIÄ

   Kotisiivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan myös aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouskeikan jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien.  


   Tässä on huippu mahdollisuus sinulle, joka koet, että osaat ohjata omaa tekemistäsi ja määrittää itsellesi juuri sopivan työmäärän. Ansaintaan voit vaikuttaa omalla työlläsi ja vapaata voit pitää itsellesi sopivana ajankohtana. 

   Menestyksesi on myös meille tärkeää. Viitoitetaan reittisi menestykseen yhdessä!

   Iälläsi, sukupuolellasi, koulutuksellasi tai sillä mistä olet kotoisin ei ole merkitystä. Vaan jos seuraavat ominaisuudet kuulostavat siltä, että ovat osa sinua laita rohkeasti hakemusta tulemaan:

   Tämän työn tekijältä odotetaan: palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.


   Koska työ tehdään asiakkaidemme luona heidän kotioloissaan, on välttämättömänä vaatimuksenamme se, että omaat hyvät käytöstavat ja toisten ihmisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen ovat sinulle itsestään selvyys, niin silloin saatat olla juuri etsimämme henkilö.
   Lisäksi suomen kielen taito, auto ja b-ajokortti on välttämätön.
   Työtä tehdään päiväaikaan kiireettä, asiakas ja hyvä työnjälki keskiössä.


   Työtä on tekevälle paljon, mutta voit tehdä työtä myös itsellesi sopivan viikkotunti määrän.

   Mikäli kiinnostuit ja haluat tehdä työtä, jolla on valtaisa merkitys toisen elämään, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


   Laita hakemuksesi osoitteessa: http://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/

   Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini 040 8291525, matti.marttiini@rekrydiili.fi

    

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   18.11.2020
   Haku päättyy:
   09.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Automaalari(raskas kalusto)
   1 kpl
   Pirkanmaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kangasalle

   Automaalaria raskaan kaluston maalaukseen

   Työnkuvaan kuuluu raskaan kaluston maalausta ja myös pohjatyöt. Työsuhde on vakituinen ja 6kk koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

   Odotamme hakijalta kokemusta raskaan kaluston maalauksesta. Palkattavan henkilön tulee olla tarkka, täsmällinen ja huolellinen sekä kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. 

   Palkkaus sopimuksen mukaan.

   Mikäli kiinnostuit laita hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   17.11.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kaivinkoneenkuljettaja
   2 kpl
   Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uudellemaalle

   KAIVINKONEENKULJETTAJAA

   Uudellamaalla töitä osaavalle kaivinkoneenkuljettajalle. Työtehtävät koostuvat pääosin omakotitalon pohjien kaivuu töistä.

   Tarjoamme sinulle

   • monipuolisen työtehtävän ammattitaitoisessa ympäristössä
   • kilpailukykyisen palkan
   • mahdollisuuden pidempäänkin työsuhteeseen

   Työtehtävä vaatii:

   • kaivinkoneenkuljettajan pätevyyden ja alan ammattitaidon, kokemus katsotaan eduksi
   • voimassa olevan työturvallisuuskortin
   • innokkaan ja reippaan otteen työntekoon - asenne ratkaisee!

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Hae töitä siis saman tien soittamalla Turo Manninen 040 580 4250 tai Heini Reinikainen 040 580 4250, täyttämällä hakemus osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turo.manninen@rekrydiili.fi.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   17.11.2020
   Haku päättyy:
   04.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kaivinkoneenkuljettaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle/Tampereelle

   ammattitaitoista KAIVINKONEENKULJETTAJAA jakeluasemaprojekteihin.

   Asiakkaamme on 45 henkilöä työllistävä suomalainen yritys, joka toimii asemarakennuksen kotimaisena edelläkävijänä. Haluaisitko sinä olla osa tätä tiimiä? 

   Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on muutaman vuoden kokemus kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä, olet työtä pelkäämätön ja ahkera ja sinulla on vaadittavat ammattikortit voimassa.

   Työkohteita on ympäri Suomea, joten sinulla täytyisi olla matkustusvalmius ja mahdollisuus joustaa työajoissa. Pääsääntöisesti työmaat ovat kuitenkin Pirkanmaalla/Tampereen seudulla.

   Palkkaus sopimuksen/osaamisen mukaan. Ylityöt maksetaan infra-alan työehtosopimuksen mukaisesti.

   Työsuhteeseen etsitään pitkäaikaista tekijää, joka mahdollisesti siirtyisi vakituiseksi tekijäksi asiakkaan kirjoille vuokra-ajan jälkeen.

   Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja työstä ja työtehtävistä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   17.11.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Lukkoseppä
   1 kpl
   Kanta-Häme, Hämeenlinna, Riihimäki, Pirkanmaa, Tampere, Uusimaa, Hyvinkää, Järvenpää

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   LUKKOSEPPÄÄ

   Vakituiseen työsuhteeseen!

   Ammattitaitoinen lukkoseppä haussa. Edellytämme ainakin vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä  

   Toivomme hakijalta:

   -reipasta työotetta

   -kykyä itsenäiseen työskentelyyn

   -huolellisuutta

   -ajokorttia

   Lukkosepän työt voivat sijoittua joko Tampereelle, Hämeenlinnaan, Järvenpäähän, Riihimäelle tai Hyvinkäälle.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

   Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrydiilin Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707 tai heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   17.11.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Ammattitaitoinen nuohooja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   AMMATTITAITOISTA NUOHOOJAA

   Työntekijältä odotetaan yli kahden vuoden työkokemusta nuohoojan työtehtävistä. Sinulla tulisi olla työturvallisuuskortti sekä työasenne kohdallaan. 

   Työt sijoittuu Tampereen alueelle ja työ on päivätyötä.

   Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi ja/tai soita nopeasti Heidi Saarijärvelle p. 044 337 4707, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   17.11.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kiinteistönhoitaja
   5 kpl
   Uusimaa, Espoo

   Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konserniimme kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Karakallion Huolto ja JS-Audit ja meillä työskentelee yli 300 kiinteistöalan ammattilaista

   Haemme nyt Tapiolan Lämpö -konsernille Espooseen

   KIINTEISTÖNHOITAJIA

   tekemään monipuolisia kiinteistönhuoltotehtäviä sekä sisällä että ulkona.

   Tarjolla on:

   • Mielenkiintoinen ja monipuolinen työ, jossa käytettävissä ovat laadukkaat työkalut sekä erinomaiset puitteet työntekoon
   • Loistava työyhteisö, jossa tiimihenki toimii saumattomasti
   • Suunnitelmallinen perehdytys työhön
   • Paljon jatkokoulutusmahdollisuuksia, joita kannustamme käyttämään
   • Työsuhde-etuina mm. lounasetu sekä 400 € vuodessa hyvinvointirahaa

   Toivomme, että sinulta löytyy:

   • Tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavista töistä
   • Oma-aloitteisuutta sekä aktiivinen ja innostunut työskentelyote ja kyky ottaa vastuuta
   • Koneajotaito sekä kokemus auraamisesta on eduksi

   Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

   Hae pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

   Täytä hakemus osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ tai lähetä se osoitteeseen espoo@rekrydiili.fi

   Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 040 554 9339 / Auli Miettinen, RekryDiili Espoo

       Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   16.11.2020
   Haku päättyy:
   20.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Eristyspeltiseppä
   1 kpl
   Pirkanmaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   KOKKI-TARJOILIJAA

   Monipuolinen kokki-tarjoilijan tehtävä pitää sisällään muun muassa:

   - ruoan valmistus
   - kahviotuotteiden valmistamista ja myyntiä
   - asiakaspalvelua ja tarjoilua
   - kassavastuuta ja -tilitysten tekoa
   - lounaslinjaston esillepanoa
   - astiahuoltoa, ruokasalin ja keittiön siisteydestä huolehtimista
   - tilausten tekemistä
   - pitopalvelutuotteiden valmistamista sekä pitopalvelutilaisuuksien toteuttamista.

   Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote. Erityisruokavalioiden tuntemus katsotaan eduksi.

   Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja rohkeaa otetta keskusteluun ja työn kehittämiseen.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   12.11.2020
   Haku päättyy:
   06.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   LÄHIHOITAJIA tai ALAN OPISKELIJOITA
   1 kpl
   Keski-Suomi, Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   LÄHIHOITAJIA tai ALAN OPISKELIJOITA

   Isosti sydämellä töitä tekevälle lähihoitajalle töitä tarjolla eri pituisiin sijaisuuksiin tai keikkatöihin. Odotamme sinulta, että haluat aidosti palvella ja työskennellä erilaisten asiakkaiden parissa, ikääntyneiden, mielenterveyspotilaiden tai kehitysvammaisten parissa. Asiakkaidemme viihtymiseen ja työyhteisön kulttuuriin voit vaikuttaa omalla persoonallasi, iloisella asenteella ja sosiaalisuudella. Meillä hoitajien arvostus näkyy myös palkassa. Palkkaus määräytyy työtehtävän vaativuuden mukaan. Tarjolla on aamu-, ilta-, sekä yövuoroja, joita on tarjolla jatkuvasti sopimuksen mukaan. 

   Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Myös alan opiskelijoita palkkaamme lyhyisiin sijaisuuksiin. 

   Opiskelijalla tulee olla suoritettuna 2/3 osaa opinnoista.
    

   Mikäli kiinnostuit paikasta, laita heti hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi

   Lisätietoja antaa Matti Marttiini puh. 040 829 1525 tai matti.marttiini@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   12.11.2020
   Haku päättyy:
   10.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Rakennustyöntekijä/kirvesmies
   2 kpl
   Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Helsinkiin

   RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

   Etsimme rakennusalan ammattilaista, jolla on ahkera ja täsmällinen ote työntekoon.

   Tarjoamme monipuolisen työtehtävän kilpailukykyisellä palkalla ja hyvälle tekijälle mahdollisuuden pidempäänkin työsuhteeseen.

   Saneeraus kohteissa tehtävät kirvesmiehen työt pitävät sisällään mm. väliseinien ja muottien tekemistä. Työntekijän tulisi osata tehdä näitä töitä itsenäisesti.

   Mikäli olet osaava ja ammattitaitoinen rakennustyöntekijä, olet oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työntekoon sekä teet työsi täsmällisesti ja huolella - hae nyt!

   Hae töitä siis saman tien soittamalla Turo Manninen 040 580 4250 tai Heini Reinikainen 040 580 4250, täyttämällä hakemus osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turo.manninen@rekrydiili.fi.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   12.11.2020
   Haku päättyy:
   04.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Stabilointikoneen kuljettaja
   1 kpl
   Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Espooseen

   STABILOINTIKONEEN KULJETTAJAA

   Tarjolla on ptikäaikainen työtehtävä konekuskille kilpailukykyisellä palkalla. Hyville tekijölle on tarjolla mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

   Työtehtävät vaativat

   • kokemusta stabilointikoneen käytöstä
   • aktiivista ja positiivista asennetta työhön
   • vastuullisuutta ja täsmällisyyttä
   • huippumahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi
   • kilpailukykyinen palkka
   • vakituinen työsuhde

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

   Hae töitä siis saman tien soittamalla Turo Manninen 040 580 4250 tai Heini Reinikainen 040 580 4250, täyttämällä hakemus osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turo.manninen@rekrydiili.fi.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   12.11.2020
   Haku päättyy:
   04.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Asbestipurkutyöntekijöitä
   2 kpl
   Satakunta

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   ASBESTINTYÖNTEKIJÄÄ

   Hakijalta edellytetään:

   -asbestinpurkulupa

   -työturvallisuuskortti

   - Tulityökortti katsotaan eduksi

   Työntekijältä vaadimme riittävää fyysistä kuntoa, innokkuutta ja ammattitaitoa.

   Työntekijältä arvostetaan, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja voi kysyä

   Mika Paloniemi

   0503826789, mika.paloniemi@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   12.11.2020
   Haku päättyy:
   12.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Lähihoitajia tai alan opiskelijoita
   1 kpl
   Etelä-Savo, Enonkoski, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Kerimäki, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   LÄHIHOITAJIA tai ALAN OPISKELIJOITA

   Isosti sydämellä töitä tekevälle lähihoitajalle töitä tarjolla eri pituisiin sijaisuuksiin tai keikkatöihin. Odotamme sinulta, että haluat aidosti palvella ja työskennellä erilaisten asiakkaiden parissa, ikääntyneiden, mielenterveyspotilaiden tai kehitysvammaisten parissa. Asiakkaidemme viihtymiseen ja työyhteisön kulttuuriin voit vaikuttaa omalla persoonallasi, iloisella asenteella ja sosiaalisuudella. Meillä hoitajien arvostus näkyy myös palkassa. Palkkaus määräytyy työtehtävän vaativuuden mukaan. Tarjolla on aamu-, ilta-, sekä yövuoroja, joita on tarjolla jatkuvasti sopimuksen mukaan. 

   Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Myös alan opiskelijoita palkkaamme lyhyisiin sijaisuuksiin. 
    

   Mikäli kiinnostuit paikasta, laita heti hakemus osoitteessa www.rekrydiili.fi

   Lisätietoja antaa Matti Marttiini puh. 040 829 1525 tai matti.marttiini@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   12.11.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Varastotyöntekijä
   1 kpl
   Kanta-Häme, Hämeenlinna

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme asiakasyrityksellemme Hämeenlinnaan

   VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

   keikkaluonteiseen työhön. Työajat ovat pääasiassa yö- ja iltavuoroja, mutta myös satunnaisesti aamu- ja päivävuoroja. Odotamme hakijoilta reipasta asennetta, omatoimisuutta, valmiutta keikkatöihin ja suomen kielen taitoa. Työtehtävät ovat tavaran jakelua ja lajittelua. Työsuhde voi jatkua myös pidempään. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Aiempi työkokemus varastotyöskentelystä katsotaan eduksi.

   Työn alku sijoittuu vuoden vaihteeseen.

   Mikäli kiinnostuit ja katsot olevasi tehtävään sopiva henkilö, hae paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja antaa tarvittaessa Matias Syrjäniemi 040 196 0779.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   10.11.2020
   Haku päättyy:
   10.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Käsilumityöntekijöitä
   6 kpl
   Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle

   KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ KEIKKATÖIHIN

   Mikäli sinulla on loistava asenne ja työmoraali, hyvä fyysinen kunto niin tässä voisi olla sinulle hyvä työ esim. opiskelujen oheen tai toisen työn lisäksi.

   Tehtävänäsi on suorittaa kiinteistöjen piha-alueiden käsilumityöt sovitulla alueellasi, mikä tapahtuu pääsääntöisesti aamupäivisin. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan.

   Hae töitä siis saman tien soittamalla Turo Manninen 040 580 4250 tai Heini Reinikainen 040 580 4250, täyttämällä hakemus osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turo.manninen@rekrydiili.fi.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   09.11.2020
   Haku päättyy:
   08.01.2021
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Puikkohitsaaja / Asentaja
   1 kpl
   Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uudellemaalle

   PUIKKOHITSAAJAA / ASENTAJAA

   Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla muutaman vuoden työkokemus puikkohitsaajan tehtävistä,erinomainen suomen kielen taito , sekä voimassaolevat hitsausluokat ja ajokortti.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

   Hae töitä siis saman tien soittamalla Heini Reinikainen 040 580 4250 tai Turo Manninen 040 682 3322 , täyttämällä hakemus osoitteessa rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heini.reinikainen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   09.11.2020
   Haku päättyy:
   20.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Levyseppähitsaaja Pirkanmaalle
   1 kpl
   Pirkanmaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   LEVYSEPPÄHITSAAJAA PIRKANMAALLE

   Etsimämme henkilö on luokkahitsaustaitoinen, ja hallitsee sekä levytyönkokoonpanotyön että hitsauksen (MIG/MAG). Katsomme eduksi myös TIG-hitsaustaidon. Jos hitsauspätevyytesi ovat vanhentuneet, niiden uusinta onnistuu asiakasyrityksen kautta.

   Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.rekrydiili.fi
   Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Konttila p. 040 187 3260.
   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   06.11.2020
   Haku päättyy:
   31.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Maanrakennus
   1 kpl

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Satakuntaan ammattitaitoista MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ. 

   Hakijalla on hyvä olla vankka ajokokemus kaivinkoneista ja muista maanrakennuksen työkoneista. Suureksi eduksi on jos taskusta löytyy myös BCE kortti. Lisäksi ammattikortit on hyvä olla voimassa.

   Hiabin käytön osaamisesta on suuri etu. 

   Lisätietoja asiasta antaa Ismo Kallioinen

   040 9362373

   tai voit laittaa CV:n suoraan ismo.kallioinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   05.11.2020
   Haku päättyy:
   31.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Lähihoitaja
   4 kpl
   Uusimaa, Vantaa

   RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, cut-e soveltuvuusarviointitestit sekä headhunting.

   Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaalle keikkatyöhön

   LÄHIHOITAJIA

   Etsimme Helsingin alueelle osa-aikaisia hoitajia. Hoitajana työskentelet asiakkaiden luona vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Tehtävä sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Arvostamme kokemusta ikäihmisten parista sekä aitoa halua auttaa vanhuksia.

   Työntekijältä odotetaan alaan soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja).

   Työssä on mahdollisuus myöhemmin pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen, aluksi työ on osa-aikaista keikkatyötä.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja: mika.lehikoinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   06.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Lähihoitaja
   4 kpl
   Uusimaa, Helsinki

   RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, cut-e soveltuvuusarviointitestit sekä headhunting.

   Etsimme asiakasyrityksellemme Helsinkiin keikkatyöhön

   LÄHIHOITAJIA

   Etsimme Helsingin alueelle osa-aikaisia hoitajia. Hoitajana työskentelet asiakkaiden luona vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Tehtävä sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Arvostamme kokemusta ikäihmisten parista sekä aitoa halua auttaa vanhuksia.

   Työntekijältä odotetaan alaan soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja).

   Työssä on mahdollisuus myöhemmin pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen, aluksi työ on osa-aikaista keikkatyötä.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja: mika.lehikoinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   02.12.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   1 kpl

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   Rakennustyöntekijää

   Toivomme sinulta kokemusta rakennusalalta, eli mahdollisesti olet kouluttautunut  rakennuspuolelle.

   Työt ovat myös osittain katolla tapahtuvia, eli korkeanpaikankammoa ei saa olla.

   Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen, positiivisen asenteen omaava sekä toimeen riuskasti tarttuva henkilö.

   Jos tämä herätti mielenkiintosi, otathan yhteyttä sähköpostitse, mahdollisimman pian.

   ismo.kallioinen@rekrydiili.fi tai soittamalla

   040 9362373   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   02.11.2020
   Haku päättyy:
   31.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Siistijä
   1 kpl
   Eurajoki, Rauma

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   SIISTIJÄÄ

   Asiakasyrityksemme etsii Raumalle siistijää ylläpito- ja rakennus siivoukseen .Työtä varten oma auto on eduksi liikkumista varten. Olethan vastuuntuntoinen ja arvostat tekemäsi työsi jälkeä. Sujuva suomen kieli välttämätön. Arvostamme kokemusta alalta ja joustavuutta työajoissa.

   Korteista tarvitset Työturvallisuus- ja valttikortin

   Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä Ismoon tai jätä hakemus ja CV osoitteessa ismo.kallioinen@rekrydiili.fi tai soita 040 9362373

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   30.10.2020
   Haku päättyy:
   01.02.2021
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Maanrakennusapumies
   1 kpl
   Pohjois-Savo, Kaavi, Kuopio

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   MAANRAKENNUSAPUMIESTÄ

   Työ pitää sisällään muun muassa viemäriputkien asennusta uudiskohteisiin.

   Eduksi katsomme:
   - kokemuksen maanrakennustyöstä

   - ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden

   Palkkaus TES + kokemus

   Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä ja halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä.

   Työntekijältä arvostetaan positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini 040 829 1525 // matti.marttiini@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   29.10.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kaivinkoneenkuljettaja
   1 kpl
   Pohjois-Savo, Kaavi, Kuopio

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   KAIVINKONEENKULJETTAJAA

   Eduksi katsomme:
   - kokemuksen kaivinkoneella työskentelystä

   - b ja c ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
   - kuvien luku taidon
   leica tai novatron ohjausjärjestelmien tunteminen

   Palkkaus TES + kokemus

   Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä ja halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä.

   Työntekijältä arvostetaan positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini 040 829 1525 // matti.marttiini@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   29.10.2020
   Haku päättyy:
   08.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Myyjä
   1 kpl

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Raumalle

   R-KIOSKIN MYYJÄÄ.

   Odotamme sinulta 

   - R-kioski taustaa , jotta osaat toimia, esim veikkauksen laitteiden kanssa.

   - Positiivista asennetta myyntityöhön.

   - Joustavuutta työajoissa.

   Jos kiinnoistuit, ota yhteyttä mahdollisimman pian

   ismo.kallioinen@rekrydiili.fi

   tai soittamalla

   040 9362373

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   28.10.2020
   Haku päättyy:
   31.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kirvesmies
   1 kpl
   Satakunta

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   Ammattitaitoista kirvesmiestä.

   Yritys tekee kaikenlaisia rakennusalan töitä, talopakettien asennuksista kattoremontteihin, sisätöitä unohtamatta. Asiakkaina yksityisistä asiakkaisista suuriin teollisuuslaitoksiin.

   Asenne työhön pitää olla kunnossa sekä korkeanpaikan kammoa ei saa olla.

   Työ-ja tulityökortti kunnossa.

   Vähintään B-kortti ja auto käytössä.

   Nyt on mahdollisuus päästä mahtavaan työporukkaan mukaan ja hyvät mahdollisuudet pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

   Laita sähköpostia osoitteeseen 

   ismo.kallioinen@rekrydiili.fi

   tai soita

   Ismo Kallioinen

   040-9362373

   ismo.kallioinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   28.10.2020
   Haku päättyy:
   31.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Huoltomies / asentaja
   1 kpl
   Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme PK-seudun alueelle

   OVI-JA KAIDE ASENTAJAA METALLITYÖHÖN

   Monipuolinen tehtävä pitää sisällään muun muassa:

   - Metalliovien sekä kaiteiden kunnostusta
   - Metalliovien saranoiden vaihtoja
   - Ovien sekä kaiteiden asennuksia
   - Puikko hitsaamista


   Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, tehtävä on pääasiassa metalliovien, kaiteiden sekä muiden metalli tuotteiden korjaamista tai asentamista. Työhön valittavalla on ajokortti sekä muut työhön vaadittavat kortit kuten työturvallisuus sekä tulityökortti. Työ tapahtuu pääasiassa Helsinki,Vantaa ja Espoon alueella.

   Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja: mika.lehikoinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   02.12.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Asentaja/ Huoltomies
   1 kpl
   Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle ammattitaitoista 

   OVI -JA KAIDE ASENTAJA

   Monipuolisen asentajan tehtävä pitää sisällään muun muassa:

   - Metalliovien sekä kaiteiden kunnostusta sekä vaihtoa
   - Saranoiden vaihtoa
   - Puikkohitsausta
   - Asiakaspalvelua

   Tehtävään valittavalla tulee olla hyvä Suomenkielen taito sekä alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä ja halu oppia lisää, sekä kiinnostusta toimia itsenäisessä työympäristössä.

   Hakemalla henkilöllä on päättelykykyä sekä hyvä ongelmanratkaisutaito. Työ tapahtuu pajalla sekä kiinteistöissä Helsinki, Vantaa, Espoo alueella, tarvitset myös ajokortin vähintään B.           

   oma- auto katsotaan eduksi.

   Työ on määräaikainen, mutta mahdollisuus on myös vakinaistua.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja: mika.lehikoinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   06.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Maanrakennustyöntekijä
   3 kpl
   Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   KAIVINKONEENKULJETTAJILLE PERÄMIEHIÄ UUDELLEMAALLE

   Omakotirakentajien maanrakennuspalveluihin esim. talon pohjatöihin, pihatöihin ja salaojien saneeraukseen erikoistuneeseen yritykseen.

   Tarjolla on monipuolinen työtehtävä perämiehelle kilpailukykyisellä palkalla. Hyville tekijölle on tarjolla mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

   Työtehtävät vaativat

   • perämiehen pätevyyden ja jonkin verran aiempaa työkokemusta
   • tasolaserin käytön osaamista
   • aktiivista ja positiivista asennetta työhön
   • vastuullisuutta ja täsmällisyyttä

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

   Hae töitä siis saman tien soittamalla Turo Manninen 040 580 4250 tai Heini Reinikainen 040 580 4250, täyttämällä hakemus osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turo.manninen@rekrydiili.fi.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   10.11.2020
   Haku päättyy:
   08.01.2021
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kotisiivooja
   1 kpl
   Uusimaa, Espoo

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Espooseen vakituisiin kohteisiin osa-aikaista

   KOTISIIVOOJAA

   Etsimme kotisiivoukseen oma-aloitteisia ja luotettavia ammattilaisia, jotka työllään mahdollistavat puhtaan kodin kotisiivouksen asiakkaille.  

   Tehtävään palkattavalla tulee olla aikaisempaa kokemusta kotisiivouksesta, hoidat itsenäisesti ja vastuullisesti asiakastyösi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

   Toivomme, että sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä kokemusta pitää kodit siistinä. Ajokortti on eduksi, mutta ei pakollinen.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja: mika.lehikoinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   23.11.2020
   Haku päättyy:
   06.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Pakettiautonkuljettaja
   1 kpl
   Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   PAKETTIAUTONKULJETTAJAA (1 PAIKKA)

   Elintarvike, pika ja erilaisiin sekalaisiin kuljetuksiin. Ajokokemusta edellytämme vähintään vuoden. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

   Hakijalla oltava voimassaoleva ammattipätevyys- ja digikortti. Eduksi katsotaan jos on tieturvallisuuskortti ja työturvallisuuskortti muut kortit on plussaa.

   Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä Joniin p. 0400 567 909 / joni.aronen@rekrydiili.fi tai jätä hakemus ja vapaamuotoinen CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat jossa kerrot jonkun verran työhistoriastasi.

   Kaikille haastatteluista eteenpäin päässeille hakijoille suoritamme yhden päivän mittaisen koulutuspäivän. 

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   18.11.2020
   Haku päättyy:
   15.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Rakennustyöntekijöitä saneerauskohteeseen
   2 kpl
   Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pääkaupunkiseudulle saneerauskohteisiin

   Rakennusmiehiä

   Jos olet hyvällä asenteella varustettu rakennusalan nykyinen tai tuleva ammattilainen, hae meille töihin.

   Aiempi kokemus saneerauskohteissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

   Tarvitset työturvallisuuskortin sekä suomenkielen taitoa.

   Kerro osaamisesi meille hakemuksessasi, paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja: mika.lehikoinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   30.11.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kirvesmiehiä
   2 kpl
   Uusimaa, Helsinki

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Helsinkiin

   KIRVESMIEHIÄ

   Työ on jo olemassa olevien rakennuksien sisätiloissa rakentamista.

    

   Odotamme hakijalta: 

   Itsenäistä työskentelytaitoa sekä kuvienlukutaitoa

   Luotettavuutta

   Aikaisempaa kokemusta Kirvesmiehen/ Timpurin tehtävistä

   Voimassaolevan työturvallisuuskortin

   Suomen kielen osaamista           

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian!

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Lisätietoja: mika.lehikoinen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   03.12.2020
   Haku päättyy:
   13.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kiinteistöhuoltomies (Helsinki)
   1 kpl
   Uusimaa, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Helsinkiin sekä Vantaalle

   KIINTEISTÖHUOLTOMIESTÄ

   Oletko ahkera ja täsmällinen työntekijä, jolla on kiinteistöhuollon perustaidot kunnossa? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

   Tarjoamme:

   • Monipuolisen työtehtävän
   • Kilpailukykyisen palkan
   • Pitkän työsuhteen

   Työtehtävä vaatii:

   • Kiinteistönhoitajan tutkinto
   • Sujuvan suomen kielen
   • Oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
   • Positiivisen ja aktiivisen asenteen työtä kohtaan

   Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan haussa eduksi.

   Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten älä aikaile, vaan hae pikimmiten!

   Hae töitä siis saman tien soittamalla Turo Manninen 040 580 4250 tai Heini Reinikainen 040 580 4250, täyttämällä hakemus osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turo.manninen@rekrydiili.fi.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   09.11.2020
   Haku päättyy:
   08.01.2021
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Kylmälaiteasentaja
   1 kpl
   Pirkanmaa, Tampere

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

   KYLMÄLAITEASENTAJAA

   Asiakkaamme tarjoaa kaikenkattavasti kylmälaiteasennukset ja huollot teollisuuden tarpeisiin. 

   Hakijalta vaaditaan yli 3 kilon kylmäaineluvat ja kokemusta alalta joitakin vuosia. Erittäin ihailtavaa olisi jos hakijalla olisi sähköautomaatiotutkinto alla. 

   Osaajalle luvataan vuokra-ajan jälkeen vakituinen työsuhde, kun näytöt on ensin annettu ja kannukset ansaittu.

   Työ alkaa heti ammattilaisen löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

   Jos kiinnostuit, ota heti yhteyttä Jukka Saarijärveen p. 040 143 8507.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   20.11.2020
   Haku päättyy:
   11.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Avoin hakemus - Uusimaa
   Uusimaa

   RekryDiili on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Meiltä löytyy useita eri alojen työpaikkoja Uudenmaan alueella.

   Lähetä CV:si ja täytä avoin hakemus, kerro siinä mitä osaat ja minkä alan töitä etsit, ja/tai ole meihin suoraan yhteydessä.

   Itä- ja Keski-Uusimaa ml. Helsinki ja Vantaa: mika.tilli@rekrydiili.fi, p. 040 701 3005

   Länsi-Uusimaa ml. Espoo: espoo@rekrydiili.fi, p. 040 554 9339

   Haku alkoi:
   02.06.2020
   Haku päättyy:
   31.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Avoin hakemus

   RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut,rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting. 

   Meiltä löytyy usean eri alojen työpaikkoja.Täytä avoin hakemus ja/tai ole meihin yhteydessä p. 040 841 7444.

   Haku alkoi:
   08.01.2020
   Haku päättyy:
   31.12.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Siivooja (Haku päättynyt)
   3 kpl
   Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula

   RekryDiili on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksillemme

   Siivoojia Keski-Uusimaan alueille

   Siivoojan tehtävä pitää sisällään:

   Rappukäytävien, saunojen, liiketilojen ja satunnaisesti asuntojen siivousta

   Edellytämme hakijalta:

   - ajokorttia
   - reipasta työasennetta

   Töiden kesto on määräaikainen ja voi muuttua jatkuvaksi. Eduksi katsotaan opiskelut alalta, työkokemus ja oma-aloitteisuus.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai laita viestiä jp.vuorinen@rekrydiili.fi.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   09.09.2020
   Haku päättyy:
   23.09.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   CNC-koneistaja (Haku päättynyt)
   1 kpl

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt asiakasyrityksellemme

   CNC-KONEISTAJAA


   Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus ja työkokemusta vastaavista työtehtävistä, sekä halua kehittyä. 

   Työntekijältä arvostetaan positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

   Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

   Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   14.08.2020
   Haku päättyy:
   30.10.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Maanrakennustyöntekijöitä (Haku päättynyt)
   1 kpl
   Uusimaa, Helsinki, Vantaa

   RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt MAANRAKENNUSTÖIHIN motivoituneita henkilöitä. Tehoperehdytys / koulutus järjestyy, kysy lisää!

   Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä Mikaan p. 040 7013 005 tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.

   Työsuhde:
   Määräaikainen
   Haku alkoi:
   24.06.2020
   Haku päättyy:
   31.10.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Taksin- tai invataksinkuljettaja (Haku päättynyt)
   2 kpl
   Turku

   RekryDiili on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

   Haemme nyt Turkuun

   TAKSIN- TAI INVATAKSINKULJETTAJIA

   Oletko jo alan ammattilainen tai juuri Taksidatan kuljettajakurssin suorittanut?

   Olethan erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva sekä asiakaspalvelualtis, mukava, vastuullinen ja rehti henkilö. Sinulla tulee luonnollisesti olla voimassa olevat B-luokan ajokortti, suoritettu henkilöauton ammattiajolupa sekä datakurssi. Omaat hyvän suomen kielen taidon ja tunnet Turun seudun hyvin.

   Työtä on tarjolla sekä koko- tai osa-aikaisenakin. Työaika vaihtelee sopimuksen mukaan, vakituisesta päivä- tai vuorotyöstä viikonloppujen yövuoroihin. Palkkaus sopimuksen mukaan.

   Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Härkönen p. 050 476 1438 / tommi.harkonen@rekrydiili.fi

   Työsuhde:
   Vakituinen
   Haku alkoi:
   09.12.2019
   Haku päättyy:
   07.10.2020
   Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

   Etkö löytänyt sopivaa paikkaa? Jätä avoin hakemus

   Mikäli et löytänyt juuri nyt sopivaa työpaikkaa,  jätä tässä avoin hakemuksesi ja kerro millaisista työpaikoista olisit kiinnostunut. Uusia työpaikkoja tulee meillä hakuun lähes päivittäin!