Henkilöstövuokraus - kustannustehokas ja riskitön ratkaisu

Henkilöstövuokraus - kustannustehokas ja riskitön ratkaisu

Henkilöstövuokraus tarjoaa yrityksille merkittäviä etuja, kuten kustannustehokkuutta, riskittömyyttä ja vaivattomuutta. Työnantajana voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää rekrytointiprosessin asiantuntevien ammattilaistemme hoidettavaksi. Tämä vapauttaa arvokasta aikaasi ja resurssejasi, mikä parantaa koko organisaation tehokkuutta ja tuottavuutta.
Pitkäaikainen työntekijä vai kausityöntekijä auttamaan kiireisiin?
Vuokratyövoiman käyttö tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia työntekijöihin liittyvistä hallinnollisista velvoitteista, kuten palkanmaksusta, palkan sivukuluista, sairaspoissaoloista tai työterveyshuollosta. Näin saat yrityksellesi riskitöntä työvoimaa, sillä me kannamme vastuun kaikista työntekijöihin liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista. Tämä tekee henkilöstövuokrauksesta erityisen houkuttelevan vaihtoehdon, kun tarvitset joustavuutta ja haluat minimoida rekrytointiin liittyvät riskit.
Henkilöstövuokraus on erinomainen ratkaisu sekä lyhytaikaisiin että pitkäaikaisiin työvoimatarpeisiin. Olipa kyse kiireellisistä toimeksiannoista tai kausivaihteluiden hallinnasta, autamme löytämään ammattitaitoiset ja sopivat työntekijät nopeasti ja vaivattomasti. Laajan hakijakantamme ja kattavan rekrytointiverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan juuri sinun yrityksellesi sopivat työntekijät, olipa kyseessä lyhytaikainen projekti tai pitkäaikainen työsuhde. Voit aloittaa henkilöstövuokrauksella ja siirtyä myöhemmin pidemmän tähtäimen ratkaisuihin, jos tarpeet muuttuvat. Me RekryDiilissä olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta ja kustannustehokasta henkilöstövuokrausta, joka auttaa yritystäsi menestymään.
Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua löytämään oikeat työntekijät yrityksesi tarpeisiin.

Takuulla laadukasta rekrytointia

Joskus asiat eivät mene täysin suunnitelmien mukaisesti, ja niin saattaa käydä työelämässäkin. Vuokratyövoimaan liittyen tarjoamme tyytyväisyystakuun. Jos et olekaan tyytyväinen tarjoamaamme osaamiseen, etsimme toisen työntekijän veloituksetta. Haluamme näin varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun jokaista rekrytointia koskien.

Henkilöstövuokrauksen edut

  • Voit hankkia vuokratyöntekijän niin lyhyt- kuin pitkäkestoiseenkin työsuhteeseen tarpeidesi mukaan.
  • Sopiva työntekijä löytyy nopeallakin aikataululla.
  • Yrityksen resurssien hallinta on tehokkaampaa, kun voit mitoittaa ne tarkasti työn määrän mukaan.
  • RekryDiili kartoittaa puolestasi työntekijän pätevyyden, osaamisen ja taidot.
  • Sinun ei tarvitse murehtia työsuhteen ylläpitoon liittyvistä velvoitteista, kuten sopimuksista, vakuutuksista, palkanmaksusta tai työterveydenhuollosta.
  • RekryDiili huolehtii siitä, että henkilöstövuokraus tapahtuu reilusti ja oikeudenmukaisesti niin, että jokainen osapuoli voi olla tyytyväinen lopputulokseen.
  • Ulkoistamalla henkilöstövuokrauksen saat enemmän aikaa yrityksesi ydinosaamiselle, kun RekryDiili hoitaa potentiaalisten hakijoiden kartoituksen, haastattelun ja soveltuvuusarvioinnit.

Näin henkilöstövuokraus etenee:

1. Toimeksianto
Teemme yhdessä asiakkaan kanssa tilannekartoituksen, jossa määrittelemme tarkasti, minkälaista työntekijää he tarvitsevat, vaadittavat tiedot, taidot ja koulutustason. Lisäksi määrittelemme tehtävänkuvauksen ja siihen liittyvät avainkompetenssit. Millaista pätevyyttä hakijalta edellytetään työtehtävään? Tähän kysymykseen vastaamalla löydämme kyseiseen tehtävään parhaiten sopivia ehdokkaita.
2. Työpaikkailmoituksen laatiminen
Työpaikkailmoituksemme näkyvät kaikissa suurimmissa ja tunnetuimmissa työnhakukoneissa sekä meidän omalla verkkosivullamme. Tämän lisäksi panostamme työilmoitustemme markkinointiin ja houkuttelevuuteen sosiaalisessa mediassa. Työilmoituksen tekeminen ei aiheuta kustannuksia asiakkaillemme.
3. Hakijoiden haastattelu
Haastattelujemme tavoitteena on varmistaa, että hakenut henkilö tietää minkälaisiin työtehtäviin olisi potentiaalisesti pääsemässä ja kuinka hyvin kyseinen henkilö sopisi työhön. Selvitämme myös mahdolliset ammattikortit ja oleskeluluvat.
4. Hakijoiden esittely
Haastattelujen jälkeen esittelemme potentiaalisimmat hakijat asiakkaallemme. Yleensä asiakkaamme haluavat vielä itse haastatella hakijoitamme. Kun molemmat osapuolet ovat valmiita sopimuksen tekemiseen, luomme työsopimuksen työntekijälle ja hän voi aloittaa työt sovittuna päivänä yrityksessä ja laskutamme sen mukaan.
5. Asiakassuhteen jatkuvuus
Kyselemme vähintään kuukauden päästä, minkälainen tilanne on yrityksellä ja työntekijällä. Haluamme tietää mahdolliset tarpeet muutoksille, koska pyrimme pitkäaikaisiin ja jatkuviin asiakassuhteisiin. Meitä voi aina lähestyä hyvin matalalla kynnyksellä!

Usein kysytyt kysymykset

Miten henkilöstövuokraus toimii? Henkilöstövuokraus toimii siten, että yrityksesi vuokraa työntekijän meiltä määräajaksi tai toistaiseksi. Me hoidamme rekrytoinnin, palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet.
Mitä hyötyä on vuokratyövoimasta? Vuokratyövoima on kustannustehokasta, riskitöntä ja vaivatonta. Voit keskittyä ydintoimintaasi, kun me hoidamme työntekijöiden rekrytoinnin ja hallinnoinnin puolestasi.
Mitä tarkoittaa tyytyväisyystakuu? Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että jos et ole tyytyväinen tarjoamaamme työntekijään, etsimme veloituksetta toisen työntekijän tilalle.
Voinko vuokrata työntekijän lyhyeksi ajaksi? Kyllä, voit vuokrata työntekijän lyhyeksi ajaksi esimerkiksi sesonkityön tarpeisiin tai kiireellisiin projekteihin.
Onko mahdollista palkata vuokratyöntekijä pysyvästi? Kyllä, voit aloittaa vuokratyövoimalla ja siirtyä myöhemmin pysyvään työsuhteeseen, jos tarve ja sopiva henkilö löytyy
Millä aloilla tarjoatte henkilöstövuokrauspalveluja? Tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja useilla eri aloilla, kuten teollisuudessa, logistiikassa, rakennusalalla, IT-sektorilla ja palvelualoilla. Räätälöimme palvelumme vastaamaan yrityksesi erityistarpeita ja tarjoamme osaavia työntekijöitä juuri sinun toimialallesi.
Arvomme
Luotettavuus
Rekrytointiprosessimme takaa turvallisuuden ja luottamuksen kaikille osapuolille. Toimimme vastuullisesti ja luottamuksellisesti asiakasyritystemme ja työntekijöidemme kanssa. Huolehdimme työsuhteeseen liittyvistä asioista, kuten palkanmaksusta ja työterveydestä, tehden meistä luotettavan kumppanin.
Avoimuus
Panostamme avoimeen viestintään ja oikeudenmukaiseen johtamiseen reilun työilmapiirin luomiseksi. Läpinäkyvyys rekrytointiprosessissa on meille tärkeää, ja haluamme kaikkien osapuolten olevan tyytyväisiä. Viestimme rehellisesti kaikista prosessin aikana esiin tulevista kysymyksistä.
Laadukas asiakaspalvelu
Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa ongelmissa. Kohtaamme asiakasyritykset ja työntekijät lämpimästi ja ammattitaitoisesti. Voit luottaa siihen, että kaikki työelämän kysymykset ratkeavat meidän avullamme.
Avoimet työpaikat