Tehosta rekrytointia: löydä yrityksellesi parhaat osaajat

Tehosta rekrytointia: löydä yrityksellesi parhaat osaajat

Uuden työntekijän palkkaaminen voi olla haastava ja aikaa vievä prosessi, mutta RekryDiili tarjoaa ratkaisun tähän. Meidän kattavat rekrytointipalvelumme vapauttavat sinut keskittymään ydintoimintaasi, kun me hoidamme osaavan tekijän löytämisen puolestasi. Riippumatta toimialasta tai yrityksestä, etsimme juuri oikean henkilön täyttämään tarpeesi. Erottumme muista rekrytointialan yrityksistä aidolla halullamme auttaa ja välittämisellä asiakkaistamme ja työntekijöistämme.
Tavoitteenamme on yhdistää asiakasyrityksemme oikeanlaisen osaamisen kanssa ja luoda pitkäaikaisia, sitoutuneita kumppanuuksia. Rekrytointiprosessimme on suunniteltu nopeaksi ja tehokkaaksi, ja ammattitaitoinen tiimimme tekee tästä mahdolliseksi. Meillä on vuosien kokemus ja asiantuntemus, joka varmistaa, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset työntekijät.

Soveltuvuusarviointitestit tukena kattavaa rekrytointia

Me RekryDiilillä hyödynnämme soveltuvuusarviointitestejä haastatteluiden tukena. Testien pohjimmainen tarkoitus on selvittää, millainen työnhakija on ja miten hyvin hän soveltuu kyseiseen työhön ja työpaikkaan. Näin tunnistamme työntekijöiden vahvuudet ja kehittämiskohteet. Kattavien soveltuvuusarviointitestien avulla saamme tietoa muun muassa työnhakijoiden työkäyttäytymismalleista, motivaatiotekijöistä sekä kyvyistä ja taidoista. Tarpeen mukaan voimme räätälöidä yksilöllisen soveltuvuusarviointitestin, jotta rekrytointi olisi nappisuoritus jokaisella kerralla.

Miksi rekrytointi kannattaa ulkoistaa RekryDiilille?

  • Rekrytointiprosessi tehdään laadukkaasti alusta loppuun.
  • Sinulle jää enemmän aikaa ydinosaamisen hyödyntämiseen.
  • Hakija on varmasti oikea kyseiseen työtehtävään.
  • Hyödynnämme kattavia verkostojamme ja kanaviamme hakijoiden kartoituksessa.
  • Uusi tekijä löytää nopeasti tiimiisi.
  • Lähes riskitön vaihtoehto rekrytoinnille.

Näin rekrytointi etenee:

1. Toimeksianto
Teemme yhdessä asiakkaan kanssa tilannekartoituksen, jossa määrittelemme tarkasti, minkälaista työntekijää he tarvitsevat, vaadittavat tiedot, taidot ja koulutustason. Lisäksi määrittelemme tehtävänkuvauksen ja siihen liittyvät avainkompetenssit. Millaista pätevyyttä hakijalta edellytetään työtehtävään? Tähän kysymykseen vastaamalla löydämme kyseiseen tehtävään parhaiten sopivia ehdokkaita.
2. Työpaikkailmoituksen laatiminen
Työpaikkailmoituksemme näkyvät kaikissa suurimmissa ja tunnetuimmissa työnhakukoneissa sekä meidän omalla verkkosivullamme. Tämän lisäksi panostamme työilmoitustemme markkinointiin ja houkuttelevuuteen sosiaalisessa mediassa. Työilmoituksen tekeminen ei aiheuta kustannuksia asiakkaillemme.
3. Hakijoiden haastattelu
Haastattelujemme tavoitteena on varmistaa, että hakenut henkilö tietää minkälaisiin työtehtäviin olisi potentiaalisesti pääsemässä ja kuinka hyvin kyseinen henkilö sopisi työhön. Selvitämme myös mahdolliset ammattikortit ja oleskeluluvat.
4. Hakijoiden esittely
Haastattelujen jälkeen esittelemme potentiaalisimmat hakijat asiakkaallemme. Yleensä asiakkaamme haluavat vielä itse haastatella hakijoitamme. Rekrytointi prosessin jälkeen hakijamme ja asiakkaamme tekevät työsopimuksen ja laskutamme sovitun rekrytointi palkkion.
Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, sen vuoksi pidämme säännöllisesti yhteyttä asiakkaaseemme.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan rekrytointiprosessi kestää? Rekrytointiprosessin kesto vaihtelee tarpeidenne ja toimialan mukaan, mutta tavoitteenamme on löytää oikea henkilö mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.
Voitteko auttaa rekrytoinneissa kaikilla toimialoilla? Kyllä, RekryDiili tarjoaa rekrytointipalveluja kaikille toimialoille ja yrityksille. Meillä on kokemusta laajasta kirjosta eri sektoreita.
Miten varmistatte työnhakijan ja työpaikan yhteensopivuuden? Käytämme soveltuvuusarviointitestejä ja perusteellisia haastatteluita varmistaaksemme, että työnhakijan taidot, kokemukset ja persoonallisuus sopivat täydellisesti työpaikkaanne.
Mitä erityisiä palveluja tarjoatte rekrytointiprosessin tukemiseksi? RekryDiili tarjoaa useita erityispalveluja rekrytointiprosessin tukemiseksi, kuten työpaikkailmoitusten laatiminen ja julkaiseminen, esivalintojen tekeminen, soveltuvuusarviointitestit, taustatarkistukset sekä perusteelliset haastattelut. Lisäksi tarjoamme konsultointia rekrytointistrategian kehittämiseksi ja autamme onboarding-prosessissa, jotta uusi työntekijä integroituu sujuvasti organisaatioonne.
Arvomme
Luotettavuus
Rekrytointiprosessimme takaa turvallisuuden ja luottamuksen kaikille osapuolille. Toimimme vastuullisesti ja luottamuksellisesti asiakasyritystemme ja työntekijöidemme kanssa. Huolehdimme työsuhteeseen liittyvistä asioista, kuten palkanmaksusta ja työterveydestä, tehden meistä luotettavan kumppanin.
Avoimuus
Panostamme avoimeen viestintään ja oikeudenmukaiseen johtamiseen reilun työilmapiirin luomiseksi. Läpinäkyvyys rekrytointiprosessissa on meille tärkeää, ja haluamme kaikkien osapuolten olevan tyytyväisiä. Viestimme rehellisesti kaikista prosessin aikana esiin tulevista kysymyksistä.
Laadukas asiakaspalvelu
Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa ongelmissa. Kohtaamme asiakasyritykset ja työntekijät lämpimästi ja ammattitaitoisesti. Voit luottaa siihen, että kaikki työelämän kysymykset ratkeavat meidän avullamme.
Avoimet työpaikat