Arvot & missio

Arvot & missio

Toimialan suunnannäyttäjä ja vuorovaikutuksen edelläkävijä

RekryDiili luo henkilöstöalalle uudenlaista, ihmisistä välittävää tekemisen mallia. Tavoitteenamme on luoda jotain sellaista, mistä muut alan toimijat voivat ottaa mallia. Me teemme töitä ihmiseltä ihmiselle, ja tavoitteenamme on kohdata asiakkaamme kasvotusten, jotta oppisimme tuntemaan heidät parhaiten yksilöinä. Yhtä lailla panostamme yrityksemme ja työnhakijoidemme keskinäiseen vuorovaikutukseen ja avoimeen kommunikaatioon.

Taito tunnistaa piilevä osaaminen ja silta työn ja tekijän välillä

Meillä on ainutlaatuinen kyky kuunnella työnhakijoitamme. Me RekryDiilillä emme usko ristikuulusteluihin, vaan hyvässä hengessä tapahtuvaan rentoon keskusteluun, jonka aikana löydämme piilevänkin potentiaalin. Näin saamme työpaikat ja työntekijät kohtaamaan! Aina työn ja tekijän kohtaaminen ei suju niin helposti kuin sen toivoisi. Meidän tehtävämme on auttaa työnantajat ja työntekijät löytämään toisensa. Parhaassa tapauksessa asiakasyritys haluaa palkata työntekijän vakituiseen työsuhteeseen omille listoilleen. Tällöin olemme onnistuneet työssämme erityisen hyvin!

Ovet aina avoinna

Toivotamme jokaisen tervetulleeksi RekryDiiliin! Uskomme, että parhaita tuloksia syntyy, kun osapuolet istuvat alas saman pöydän ääreen keskustelemaan tulevista suunnitelmista kahvikupin kera. Näin vältyt sähköpostien lähettämiseltä ja lomakkeiden täyttämiseltä, ja pääset jakamaan ajatuksiasi chat-robotin sijasta aitojen ihmisten kanssa.
Heidi Saarijärvi
"RekryDiili luo henkilöstöalalle uudenlaista, ihmisistä välittävää tekemisen mallia. Tavoitteenamme on kohdata asiakkaamme kasvotusten ja oppia tuntemaan heidät yksilöinä, mikä mahdollistaa piilevän potentiaalin löytämisen. Me uskomme avoimeen vuorovaikutukseen ja siihen, että parhaat tulokset syntyvät, kun osapuolet istuvat saman pöydän ääreen keskustelemaan."
Heidi Saarijärvi, Toimitusjohtaja - RekryDiili
Arvomme
Luotettavuus
Rekrytointiprosessimme takaa turvallisuuden ja luottamuksen kaikille osapuolille. Toimimme vastuullisesti ja luottamuksellisesti asiakasyritystemme ja työntekijöidemme kanssa. Huolehdimme työsuhteeseen liittyvistä asioista, kuten palkanmaksusta ja työterveydestä, tehden meistä luotettavan kumppanin.
Avoimuus
Panostamme avoimeen viestintään ja oikeudenmukaiseen johtamiseen reilun työilmapiirin luomiseksi. Läpinäkyvyys rekrytointiprosessissa on meille tärkeää, ja haluamme kaikkien osapuolten olevan tyytyväisiä. Viestimme rehellisesti kaikista prosessin aikana esiin tulevista kysymyksistä.
Laadukas asiakaspalvelu
Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa ongelmissa. Kohtaamme asiakasyritykset ja työntekijät lämpimästi ja ammattitaitoisesti. Voit luottaa siihen, että kaikki työelämän kysymykset ratkeavat meidän avullamme.
Avoimet työpaikat