Vastuullisuus

Vastuullisuus

Vastuullisuus RekryDiilissä

RekryDiili haluaa olla vastuullinen yritys, kumppani ja työnantaja. Pidämme erityistä huolta työntekijöidemme työoloista ja oikeuksista. Arvoihimme kuuluvat luotettavuus ja avoimuus, ja näiden avulla pyrimme kohti vastuullisempaa työelämää. Arvolupauksemme näkyvät jokapäiväisessä toiminnassa ja rekrytointiprosesseissa. Tavoitteemme on avoin kommunikaatio ja vuorovaikutus, jotta työnhaku sujuisi mahdollisimman sulavasti. Tiedotamme rehellisesti haettavista tehtävistä ja rekrytointiprosessin vaiheista.

Turvalliset työolot ja yksilön arvostus

Huolehdimme työntekijöidemme työturvallisuudesta ja tarjoamme ohjeistusta työtapaturmien varalle. Työterveyshuoltomme toimii yhteistyössä Pihlajalinnan kanssa, ja kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa. Kohtelemme kaikkia työnhakijoita kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti. Emme syrji ketään sukupuolen, iän, alkuperän tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Tavoitteenamme on löytää jokaiselle hakijalle sopivin työpaikka.

Henkilötietojen luottamuksellinen käsittely

Käsittelemme työntekijöidemme ja työnhakijoidemme tiedot luottamuksellisesti. Noudatamme tiukkaa vaitiolokäytäntöä ja säilytämme tiedot järjestelmässämme kahden vuoden ajan. Työnhakijat voivat pyytää tietojensa poistamista milloin tahansa. Näin varmistamme, että henkilötietojen käsittely on turvallista ja luotettavaa kaikille osapuolille.
Heidi Saarijärvi
"RekryDiilissä vastuullisuus on ydinarvo, joka ohjaa kaikkea toimintaamme. Pidämme erityistä huolta työntekijöidemme työoloista ja oikeuksista, ja arvolupauksemme näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme. Sitoudumme avoimeen kommunikaatioon ja rehellisyyteen, jotta työnhakuprosessi olisi mahdollisimman sujuva ja luotettava kaikille osapuolille."
Heidi Saarijärvi, Toimitusjohtaja - RekryDiili
Arvomme
Luotettavuus
Rekrytointiprosessimme takaa turvallisuuden ja luottamuksen kaikille osapuolille. Toimimme vastuullisesti ja luottamuksellisesti asiakasyritystemme ja työntekijöidemme kanssa. Huolehdimme työsuhteeseen liittyvistä asioista, kuten palkanmaksusta ja työterveydestä, tehden meistä luotettavan kumppanin.
Avoimuus
Panostamme avoimeen viestintään ja oikeudenmukaiseen johtamiseen reilun työilmapiirin luomiseksi. Läpinäkyvyys rekrytointiprosessissa on meille tärkeää, ja haluamme kaikkien osapuolten olevan tyytyväisiä. Viestimme rehellisesti kaikista prosessin aikana esiin tulevista kysymyksistä.
Laadukas asiakaspalvelu
Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa ongelmissa. Kohtaamme asiakasyritykset ja työntekijät lämpimästi ja ammattitaitoisesti. Voit luottaa siihen, että kaikki työelämän kysymykset ratkeavat meidän avullamme.
Avoimet työpaikat