Tietoa RekryDiilistä

Tietoa RekryDiilistä

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää. Etsitpä sitten uutta työtä tai työntekijää, autamme sinua löytämään sen oikean. Meissä yhdistyvät tunneäly sekä laaja asiantuntemus eri toimialoilta, joiden avulla tunnistamme osaamisen ja tarpeen ja johdatamme ne toistensa luo. Ovi luoksemme on aina auki, kun edessäsi on työelämän muutoksia. Huolehdimme siitä, että kaikki menee hyvin.

Tähänastinen matkamme

2018
Heidi Saarijärvi lopettaa franchising-yrittäjyyden ja päättää perustaa oman henkilöstöratkaisuyrityksen, joka kantaa nimeä RekryDiili.
2019
Päätämme laajentaa toimintaamme eri paikkakunnille. Kasvamme voimakkaasti, voitettuamme useita hankintakilpailutuksia ja saimme luotua pitkäaikaisia asiakkuuksia ja työsopimuksia työntekijöillemme.
2020
RekryDiilin toiminta kasvaa ja laajenee kiihtyvällä tahdilla. Saatamme päivästä toiseen tekijöitä etsiviä työnantajia ja aktiivia työnhakijoita yhteen.
2021
Palvelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme laadukkaasti ympäri Suomen. Toimipisteemme sijaitsee Lapinniemenrannassa, aivan Tampereen ydinkeskustan tuntumassa. Uudet tuulet puhaltavat, kun RekryDiili aloittaa kansainvälisen rekrytointinsa.
2022
Yrityksemme kansainvälistyminen jatkuu menestyksekkäästi ja olemme tuoneet työntekijöitä Ukrainasta Suomeen. Palveluntarjontamme laajenee muun muassa koulutuksiin. Koulutustarjonnastamme löytyy lukuisia eri alojen lyhytkursseja, joilla työntekijät voivat syventää omaa osaamistaan ja oppia uusia taitoja tueksi työnhakuun.
2023
Otamme käyttöön kaksi erikoistunutta tiimiä, jotka hoitavat keskitetysti teollisuus- ja rakennusalan sekä palvelualojen rekrytointia. Jatkamme yrityksemme sisäistä kehitystyötä oman asiakasrajapinnan ja työtekijöidemme viihtyvyyden varmistamiseksi. Tiimimme jatkaa kehitystään entistä kansainvälisemmäksi, ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme useilla eri kielillä.
2024
Brändimme ja tunnettuutemme kehittyvät. Haluamme olla alan edelläkävijä ja otimme käyttöön erilaisia tekoälytyökaluja toimintaamme. Uskomme, että kaikki työ on merkityksellistä ja sen myötä tarjoamme monipuolisesti eri tasoisia rekrytointeja.
Tulevaisuuden visiomme
Koko Suomen laajuisena toimijana tiedämme ja näemme, kuinka työllistyminen ja työkulttuurit kehittyvät koko Suomessa ja eri toimialoilla.

Yrityksellämme on vahva kansainvälinen osaaminen sekä kielitaito. Tämän myötä haluamme jatkaa onnistuneita rekrytointeja hakijan kansallisuudesta riippumatta.

”Välitämme työntekijöitä ja välitämme työntekijöistämme”, ei ole vain slogan vaan koko yritystämme eteenpäin vievä ajatus sekä toimintaohje. Tämän myötä pidämme kaikkea työtä merkityksellisenä ja keskustelemme hakijoidemme ja yritysasiakkaidemme kanssa avoimesti, oikeudenmukaisesti ja välittävästi.

Työllistämme kaikenikäisiä työntekijöitä, kuitenkin Suomen väestö tulee vanhenemaan tulevaisuudessa. Tämän myötä haluamme edistää myös ikääntyneemmän työväestön työllistymisen, koska uskomme heidän kokemuksensa voimaan. Tällä tavoin saamme nuorten potentiaalin ja työelämässä jo kokeneiden osaamisen viemään yhteiskuntamme työelämää eteenpäin.

Haluamme löytää hakijoistamme piilevänkin potentiaalin, jonka avulla saamme työpaikat ja työntekijät kohtaamaan!
Uusimmat blogikirjoitukset
Kilpailuetua ja menestystä: näin henkilöstöpalvelumme auttavat yritystänne saavuttamaan huippusuoritukset!
17.07.2024 - Yrityksille
Kilpailuetua ja menestystä: näin henkilöstöpalvelumme auttavat yritystänne saavuttamaan huippusuoritukset!
Nykyisessä kilpailuhenkisessä liiketoimintaympäristössä henkilöstöpalvelumme ovat nousseet keskiöön, tarjoten ratkaisevia etuja yrityksille. Meidän avullamme yrityksenne voi keskittyä ydinliiketoimintaanne, samalla kun me huolehdimme kaikista niistä yksityiskohdista, jotka tekevät työskentelystä sujuvaa ja turvallista. Katso blogitekstistä 6 tärkeää kilpailuetuanne parantavaa tekijää!
Lue lisää
Henkilöstöpalveluyritykset ja oikeudenmukainen palkka – Mitä sinun tulisi tietää?
01.07.2024 - Työnhakijoille
Henkilöstöpalveluyritykset ja oikeudenmukainen palkka – Mitä sinun tulisi tietää?
Työnteosta tulee saada palkkaa. Lue tästä blogitekstistä tarina, jossa käy ilmi nykyajan työnhakijoiden ajatuksia palkkaukseen ja sen merkitykseen elämissämme!
Lue lisää
Varaudu henkilöstöpalveluidemme avulla syksyn sesonkeihin
20.06.2024 - Yrityksille
Varaudu henkilöstöpalveluidemme avulla syksyn sesonkeihin
Vaikka kesä on nyt parhaimmillaan, kannattaa syksyn tuleviin sesonkihuippuihin valmistautua. Meidän henkilöstöpalveluidemme avulla varmistat, että yrityksesi saa parhaimmat tekijä!
Lue lisää
Kolme tarinaa: miksi hakea vuokratöitä?
13.06.2024 - Asiakastarina
Kolme tarinaa: miksi hakea vuokratöitä?
Kuvittele työ, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uuden haasteen ja mahdollisuuden oppia. Vuokratyössä monipuolisuus on valttikorttisi. Tämä on tilaisuutesi kasvaa ammattilaisena ja löytää se oma juttusi monipuolisen työskentelyn kautta. Unohda viikkojen odottaminen – vuokratyön kautta voit aloittaa uuden työn jopa samana päivänä.
Lue lisää
Arvomme
Luotettavuus
Rekrytointiprosessimme takaa turvallisuuden ja luottamuksen kaikille osapuolille. Toimimme vastuullisesti ja luottamuksellisesti asiakasyritystemme ja työntekijöidemme kanssa. Huolehdimme työsuhteeseen liittyvistä asioista, kuten palkanmaksusta ja työterveydestä, tehden meistä luotettavan kumppanin.
Avoimuus
Panostamme avoimeen viestintään ja oikeudenmukaiseen johtamiseen reilun työilmapiirin luomiseksi. Läpinäkyvyys rekrytointiprosessissa on meille tärkeää, ja haluamme kaikkien osapuolten olevan tyytyväisiä. Viestimme rehellisesti kaikista prosessin aikana esiin tulevista kysymyksistä.
Laadukas asiakaspalvelu
Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa ongelmissa. Kohtaamme asiakasyritykset ja työntekijät lämpimästi ja ammattitaitoisesti. Voit luottaa siihen, että kaikki työelämän kysymykset ratkeavat meidän avullamme.
Avoimet työpaikat