Hotelli- ja ravintola-ala

Hotelli- ja ravintola-ala

Hotelli- ja ravintola-ala on dynaaminen ja monipuolinen sektori, joka tarjoaa elämyksiä ja palveluita matkailijoille ja paikallisille asiakkaille. Alalla yhdistyvät majoitus- ja ruokapalvelut, ja se kattaa laajan kirjon toimintoja aina luksushotelleista ja fine dining -ravintoloista pienempiin majataloihin ja kahviloihin
Tämä ala on keskeinen osa matkailuteollisuutta ja vaikuttaa merkittävästi paikalliseen talouteen ja työllisyyteen.
Voit aina myös lähettää meille avoimen hakemuksen, jossa voit kertoa sinua kiinnostavista työtehtävistä. Liittymällä Talent Communityymme jää tietosi meidän järjestelmäämme, josta voimme sinut löytää, kun sinua kiinnostavia työpaikkoja aukeaa meille.

Asiakaspalvelutaidot ovat erittäin tärkeitä

Työntekijöiltämme hotelli- ja ravintola-alalla vaadimme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta ja kykyä työskennellä paineen alla. Usein työskentely tapahtuu kiireisessä ympäristössä, joten organisointikyky ja tehokas ajanhallinta ovat tärkeitä. Lisäksi arvostamme tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Kielitaito on myös usein eduksi, erityisesti kansainvälisissä kohteissa.

Elämäntilanteeseesi sopivaa työtä

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia hotelli- ja ravintola-alalla. Tehtäviämme ovat esimerkiksi vastaanottovirkailijat, tarjoilijat, kokit, siivoojat ja hotellipäälliköt. Kauttamme työnhakijat löytävät sekä vakituisia että määräaikaisia työpaikkoja, jotka sopivat heidän erilaisiin elämäntilanteisiinsa ja uratavoitteisiinsa.

Työajat voivat sijoittua mihin aikaan vain

Työ hotelli- ja ravintola-alalla kauttamme on usein vuorotyötä, mikä tarjoaa joustavuutta mutta vaatii myös valmiutta työskennellä iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Työn luonteeseen kuuluu jatkuva vuorovaikutus asiakkaiden kanssa, mikä tekee työstä sosiaalista ja vaihtelevaa. Ala tarjoaa mahdollisuuden kehittää taitojaan ja edetä uralla, ja se sopii erityisesti henkilöille, jotka nauttivat ihmisten parissa työskentelystä ja haluavat luoda unohtumattomia asiakaskokemuksia.

6 avointa työpaikkaa löytyi hakukriteereillä

A la carte tarjoilija
A la carte tarjoilija

Pirkanmaa
Hotelli- ja ravintola-ala
Ammattitaitoinen à la carte tarjoilija Tampereen ytimeen Oletko ravintola-alan palvelutaituri, joka nauttii asiakkaiden ilahduttamisesta ja työskentelystä vauhdikkaassa ympäristössä? Haemme nyt...
Hae viimeistään 09.07.
Kokkeja Lappiin kaudelle 2025 - 2026
Kokkeja Lappiin kaudelle 2025 - 2026

Lappi
Hotelli- ja ravintola-ala
Kokkeja ja keittiömestareita Lapin taianomaiseen kauteen Rovaniemelle ja Levillä! Etsimme nyt intohimoisia ja ammattitaitoisia kokkeja ja keittiömestareita täydentämään tiimiämme tulevalla...
Hae viimeistään 03.07.
Ohjelmapalveluoppaita tulevalle talvikaudelle 2025 - 2026!
Ohjelmapalveluoppaita tulevalle talvikaudelle 2025 - 2026!

Lappi
Hotelli- ja ravintola-ala
Ohjelmapalveluopas – talvikausi 2025–2026 Etsimme asiakkaallemme innokkaita ja energisiä ohjelmapalveluoppaita luomaan unohtumattomia elämyksiä Lapin upeissa maisemissa! Jos rakastat luontoa, olet...
Hae viimeistään 03.07.
Asiakas-host talvisesonkiin 2025 - 2026
Asiakas-host talvisesonkiin 2025 - 2026

Lappi
Hotelli- ja ravintola-ala
Hosteja sesonkityöhön – Tervetuloa luomaan unohtumattomia asiakaskokemuksia! Etsimme energisiä ja palveluhenkisiä hosteja toimimaan asiakkaidemme luottohenkilöinä sekä varmistamaan heidän...
Hae viimeistään 03.07.
Kokki
Kokki

Satakunta
Hotelli- ja ravintola-ala
Ammattitaitoinen kokki Porin sydämeen – tule osaksi huipputiimiä! Etsimme nyt intohimoista ja ammattitaitoista kokkia arvostettuun a la carte -ravintolaamme Poriin. Jos rakastat laadukasta ruokaa,...
Hae viimeistään 22.06.
Kokki
Kokki

Varsinais-Suomi
Hotelli- ja ravintola-ala
Kokkeja kesäksi Turun Ruissaloon – Upea mahdollisuus keittiöalan ammattilaisille! Etsimme nyt innokkaita ja osaavia kokkeja liittymään tiimiimme kesäksi Turun kauniiseen Ruissaloon! Tämä on...
Hae viimeistään 17.07.
Avoimet työpaikat