Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Eikö kysymystäsi löydy tältä sivulta? Siinä tapauksessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (+358 44 702 8966) tai sähköpostilla osoitteesta info@rekrydiili.fi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Miten kirjaan työtunnit?

Tekemäsi työtunnit kirjataan Like It -järjestelmään. Huolehdi, että tekemäsi tunnit on merkattu järjestelmään oikein ja täsmällisesti.

Koska saan palkkaa?

Palkanmaksupäivät ovat tuntityöntekijöille kaksi kertaa kuussa - joka kuun 15. päivä sekä kuun viimeinen päivä. Mikäli sinulla on kuukausipalkka, voit itse valita maksetaanko sinulle palkka kerran vai kaksi kertaa kuussa.

Tarvitsen työvaatteita. Miten toimin?

Me autamme sinua työvaatteiden ja muiden työssä vaadittavien varusteiden kanssa. Ota yhteyttä RekryDiilin asiakaspalvelunumeroon (+358 44 702 8966) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@rekrydiili.fi.

Missä RekryDiilin työterveyspalvelut ovat?

Meidän lakisääteiset työterveyspalvelumme sijaitsevat Pihlajalinnassa. Työterveydessä sinua auttavat terveydenhoidon asiantuntijat. Pihlajalinnaan voit olla yhteydessä puhelimitse tai heidän verkkosivujensa kautta. Työterveyden ajanvaraus onnistuu tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mitä teen, jos sairastun?

Sairastapauksen sattuessa sinun tulee ilmoittaa asiasta RekryDiilin tiimille mahdollisimman pian. Ota yhteyttä asiakaspalvelunumeroomme (+358 44 702 8966) ja toimita sairaslomatodistus meille.

Minulle sattui työtapaturma. Miten toimin?

Tapaturman sattuessa sinun tulee ilmoittaa asiasta välittömästi asiakaspalvelijoillemme. Tehokkaimmin tavoitat heidät asiakaspalvelunumerostamme (+358 44 702 8966). Kun olet asioinut työterveyden kanssa, toimita sairaslomatodistuksesi meille.

Pitääkö poissaoloista ilmoittaa myös RekryDiilille?

Kyllä, jokaisesta poissaolosta tulee ilmoittaa myös meille. Näin pysymme ajan tasalla työntekijöistämme ja vältymme monimutkaisilta selvittelyiltä jälkikäteen.

Mistä löydän palkkalaskelmani?

Palkkalaskelma löytyy Like It -järjestelmästä. Palkkalaskelmasta on myös hyvä tarkistaa, että tehdyt työtunnit on merkitty tarkasti ja palkka on laskettu niiden mukaan oikein.

Mitä teen, jos olen unohtanut Like It -tunnukseni?

Käyttäjätunnuksemme ovat muodossa etunimi.sukunimi. Voit tarvittaessa myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme (+358 44 702 8966).

Täytyykö minun toimittaa verokorttini RekryDiilille?

Ei tarvitse, sillä saamme verokorttisi suoraan verottajalta. Joudut toimittamaan verokorttisi RekryDiilille vain silloin, jos teet muutosverokortin.

Millainen irtisanomisaika minulla on?

Irtisanomisaika saattaa vaihdella alakohtaisesti, mutta saat helpoiten vastauksen kysymykseesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (+358 44 702 8966) tai info@rekrydiili.fi.

Millaista palkkaa saan?

Palkka saattaa vaihdella työnantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan, mutta jokaisessa tarjoamassamme työpaikassa noudatetaan vähintään kyseisen alan työehtosopimuksen mukaista palkkausta.

Voinko hakea työpaikkaa, vaikkei minulla ole työhön tarvittavaa lupakorttia?

Jotkut työnantajat saattavat vaatia työntekijöiltään erilaisia lupakortteja, kuten tulityökorttia tai hygieniapassia. RekryDiili pyrkii kouluttamaan uusia työntekijöitä mahdollisuuksien mukaan, jotta kyseiset lupakortit saataisiin suoritettua. Koulutuksista voit kysyä asiakaspalvelunumerostamme (+358 44 702 8966) tai sähköpostilla osoitteesta info@rekrydiili.fi.

Voinko tehdä työsopimuksen, vaikka minulla on jo sopimus toisen vuokratyöfirman kanssa?

Kyllä voit, työsopimuslain mukaan työntekijällä ei ole velvollisuutta ilmoittaa työnantajalle sivutoimisesta työstä. Muista kuitenkin huolehtia omasta jaksamisestasi, äläkä unohda levätä työvuorojesi välissä!
Avoimet työpaikat