Työnantajille

Tarjoamme palvelujamme valtakunnallisesti koko Suomen alueella.

Toimintamme laajentuessa jatkuvasti eri paikkakunnille voimme palvella asiakkaitamme kattavasti ja ammattitaitoisesti.

Meillä on laajat hakukanavat, joita rekrytoinnissa käytämme parhaiden ja soveltuvimpien työnhakijoiden löytämiseksi. Haluamme taata asiakkaillemme laadukkaan rekrytointiprosessin alusta alkaen ja näin vahvistaa hyvää ja asiakaspalveluhenkistä työnantajamielikuvaamme.

Tunnemme työmarkkinat ja yritysten toimintaympäristön. Käytössämme ovat modernin rekrytoinnin video- ja esittelytyökalut.

Hakijatietokantamme päivittyy jatkuvasti, joten meillä on hyvin potentiaalisia hakijoita aina kyseessä olevaan työtehtävään ja pystymme myös laajasti hyödyntämään eri verkostoja ja kohderyhmiä.

Kartoitamme aluksi asiakkaan kanssa lähtötilanteen ja hoidamme rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisesti ja ammattitaitoisesti olipa kyseessä sitten pitkäaikainen tai lyhytaikainen tarve esimerkiksi sairaslomien, ruuhkahuippujen tai kesälomien ajaksi.

Meillä löytyy osaamista myös vaativissa ja haasteellisissa rekrytoinneissa. Myös lyhyissä, äkillisissä tarpeissa palvelemme teitä joustavasti eri kellonaikoina. Näin asiakasyrityksemme voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja me hoidamme työntekijätarpeet ammattitaitoisesti ja luotettavasti, sillä työntekijäpoolistamme löytyy tekijät jo valmiina.

Meillä on myös mahdollista työllistää työtekijä toiseen yritykseen, mikäli asiakasyrityksellämme ei ole juuri sillä hetkellä mahdollista tarjota työtä. Poolistamme löytyy monen eri alan osaajia rakennustyömiehistä tuotantoinsinööreihin.

Panostamme jatkuvasti asiakaspalvelun laadun ja toiminnan kehittämiseen, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Haluamme hoitaa asiakassuhteet sekä asiakkaisiimme että työntekijöihimme niin hyvin, että he viihtyvät meillä sekä myös asiakasyrityksissämme.

Asiakasyrityksemme voi ottaa riskittömästi työntekijän esimerkiksi puoleksi vuodeksi vuokratyöntekijäksi, jonka jälkeen asiakkaamme voi palkata työntekijän omille kirjoilleen veloituksetta. Saatte työntekijän käyttöönne juuri siksi aikaa kun tarvitsette ja säästätte myös aikaa, sillä me hoidamme koko rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisesti sekä huolehdimme työntekijän työsuhdeasioista kuten työsopimuksen teosta, palkanmaksusta ja vakuutuksista. Meillä on myös vahva lainsäädännön ja eri työehtosopimusten tuntemus.

Haluamme aina toimia asiakasyrityksemme ja työntekijöidemme etua ajatellen.

Päätoimipiste Tampere

Hämeenkatu 28,
33200 Tampere

Olemme avoin arkisin klo 9–17.

puh. +358 44 337 4707
puh. yrityksille +358 44 337 4707

Laskutus: laskutus@rekrydiili.fi
puh. +358 40 841 7444

Sosiaalinen media