Valitse mihin haluat kirjautua

Arvot & missio

Toimialan suunnannäyttäjä
RekryDiili luo henkilöstöalalle uudenlaista, ihmisistä välittävää tekemisen mallia. Murramme vanhoja ajatusmalleja vuokratyövoiman käytöstä sekä kaavoja, joilla isot toimijat tekevät rekrytointia. Tavoitteemme on luoda jotain sellaista, mistä muut alan toimijat voivat ottaa mallia.
Taito tunnistaa piilevä osaaminen
Meillä on ainutlaatuinen kyky kysyä ja kuunnella työnhakijoita. Tämän ansiosta löydämme piilotettua osaamista, joka on hyödyksi työnhaussa. Me RekryDiilillä emme usko ristikuulusteluihin, vaan hyvässä hengessä tapahtuvaan rentoon keskusteluun, jonka aikana löydämme piilevänkin potentiaalin. Näin saamme työpaikat ja työntekijät kohtaamaan!
Silta yrityksen ja työnhakijan välillä
Aina työn ja tekijän kohtaaminen ei suju niin helposti kuin sen toivoisi. Meidän tehtävämme on auttaa työnantajat ja työntekijät löytämään toisensa. Parhaassa tapauksessa asiakasyritys haluaa palkata työntekijän vakituiseen työsuhteeseen omille listoilleen. Tällöin olemme onnistuneet työssämme erityisen hyvin!
Kaikki lähtee vuorovaikutuksesta
Me teemme töitä ihmiseltä ihmiselle. Tavoitteenamme on kohdata asiakkaamme kasvotusten, jotta oppisimme tuntemaan heidät parhaiten yksilöinä. Näin voimme tarjota heille vain parhaita ratkaisuja työelämän haasteisiin. Yhtä lailla panostamme yrityksemme ja työnhakijoidemme keskinäiseen vuorovaikutukseen ja avoimeen kommunikaatioon.
Ovet aina avoinna
Toivotamme jokaisen tervetulleeksi RekryDiiliin! Uskomme, että parhaita tuloksia syntyy, kun osapuolet istuvat alas saman pöydän ääreen keskustelemaan tulevista suunnitelmista kahvikupin kera. Näin vältyt sähköpostien lähettämiseltä ja lomakkeiden täyttämiseltä, ja pääset jakamaan ajatuksiasi chat-robotin sijasta aitojen ihmisten kanssa.
Arvomme
Luotettavuus
Meille on tärkeää, että jokaisella osapuolella on turvallinen ja luottavainen olo koko rekrytointiprosessin läpi. Välitämme asiakasyrityksistämme sekä työntekijöistämme vastuullisesti ja toimimme kaikkien asiakkaidemme kanssa luottamuksellisesti. Vastuullisena työnantajana ja henkilöstötalona huolehdimme kaikista työntekijän työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten palkanmaksusta, työterveydenhuollosta, lomakorvauksista sekä mahdollisista sairaslomakorvauksista.
Avoimuus
Me RekryDiilillä panostamme avoimeen viestintään ja johtamiseen. Pyrimme toimimaan selkeästi ja oikeudenmukaisesti, unohtamatta reilua ja positiivista työilmapiiriä. Läpinäkyvyys on avain onnistuneeseen rekrytointiin ja me haluamme avoimuudellamme varmistaa, että jokainen osapuoli on tyytyväinen koko rekrytointiprosessin läpi. Viestimme avoimesti ja rehellisesti kaikista rekrytointiprosessin aikana esiin nousseista kysymyksistä, jotta jokainen hakija ja asiakasyritys saa tarvittavan tiedon suoraan meiltä.
Laadukas asiakaspalvelu
Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme on valmis auttamaan ongelmassa kuin ongelmassa. Kohtaamme jokaisen asiakasyrityksen ja työntekijän lämpimällä ja avuliaalla asenteella ammattitaidosta tinkimättä. Voit luottaa siihen, että jokainen mieltäsi painava työelämän kysymys tai ongelma tulee ratkaistuksi ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta.