5 parasta syytä käyttää rekrytointipalveluita!
Blogi - 4.6.2024 - Yrityksille

5 parasta syytä käyttää rekrytointipalveluita!

1. Voit rauhassa keskittyä ydinliiketoimintaasi!

Sinun ei tarvitse murehtia työsuhteen ylläpitoon liittyvistä velvoitteista, kuten sopimuksista, vakuuksista, palkanmaksusta tai työterveydenhuollosta. Huolehdimme kaikesta työsuhteeseen liittyvistä asioista. Vuokratyövoiman ehdoton etu on sen kustannustehokkuus, riskittömyys ja vaivattomuus. Työnantajana sinä voit keskittyä muihin olennaisiin töihin sillä välin, kun me hoidamme rekrytointiprosessin kokonaan puolestasi. Näin saat yrityksellesi riskitöntä työvoimaa, joka on osoitettu päteväksi ja työtehtävään sopivaksi RekryDiilin teettämien haastatteluiden ja soveltuvuusarviointitestien myötä.

2. Meillä on useita eri hakukanavia!

Laajan hakijakantamme ja kattavan hakukanavamme avulla löydämme yrityksellesi niin pitkäaikaiset työntekijät kuin sesonkityöntekijät lyhyemmille ajanjaksoille. Aloitamme perusteellisen rekrytointiprosessin tarkalla ja huolellisella työnkuvan määrittelyllä, jotta löytäisimme juuri sinulle täydellisen tiimipelaajan. Työnkuvan ollessa selkeä tiedämme, millaista tekijää yrityksesi kaipaa ja millaisia taitoja etsimme tulevasta työntekijästäsi. Tarvittaessa toimimme asiakkaidemme kumppanina jo osaamisprofiilin ja työvoimatarpeen selvittämisessä.

3. Avullamme voit kartoittaa työntekijän sopivuuden työhön!

Virherekrytointi tulee kalliiksi. Saadessamme työtehtävän vaatimukset, aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ja varmistamme, että esim. tarpeelliset ammattikortit ovat voimassa. Työnkuvan ollessa selkeä tiedämme, millaista tekijää yrityksesi kaipaa ja millaisia taitoja etsimme tulevasta työntekijästäsi. Tarvittaessa toimimme asiakkaidemme kumppanina jo osaamisprofiilin ja työvoimatarpeen selvittämisessä.

4. Avoimuus!

Toimimme selkeästi ja oikeudenmukaisesti, unohtamatta reilua ja positiivista työilmapiiriä. Läpinäkyvyys on avain onnistuneeseen rekrytointiin ja me haluamme avoimuudellamme varmistaa, että jokainen osapuoli on tyytyväinen koko rekrytointiprosessin läpi. Viestimme avoimesti ja rehellisesti kaikista rekrytointiprosessin aikana esiin nousseista kysymyksistä, jotta jokainen hakija ja asiakasyritys saa tarvittavan tiedon suoraan meiltä.

5. Työntekijöitä joko lyhyeen tai pitkään työsuhteeseen!

Jos olet epävarma tarvitsemasi työvoiman laajuudesta, voit rekrytointimme kautta saada juuri sopivan mittaiseen työsuhteeseen tekijän. Voit aloittaa henkilövuokrauksella ja myöhemmin siirtyä pidemmän tähtäimen ratkaisuihin. Autamme tarvittaessa myös kiireellisissäkin toimeksiannoissa, jotta sinulle ja yrityksellesi löytyy ammattitaitoinen tekijä mahdollisimman vaivattomasti kiireen yllättäessä.

Lisäksi autamme rekrytoinnissa myös aukioloaikojemme ulkopuolella ja toimistomme työntekijät osaavat kieliä monipuolisesti esim. venäjää, ukrainaa, ranskaa ja espanjaa. 😊

Tehdään yhdessä huippudiili!


Muita blogikirjoituksia

Avoimet työpaikat