Sami Hedberg + RekryDiili = Rekrytoinnin nappisuoritus!
Blogi - 30.12.2022 - Asiakastarina

Sami Hedberg + RekryDiili = Rekrytoinnin nappisuoritus!

Etsinnässä vastaava tuottaja ja assistentti

RekryDiili auttoi Hedberg Entertainmentia etsimään kahta työntekijää: vastaavaa tuottajaa sekä johdon assistenttia.

”Ulkopuolinen apu helpottaa todella paljon rekrytoinnissa, kun itsellä on niin kova kiire, ettei ehdi edes palkkaamaan lisäkäsiä helpottamaan työtaakkaa”, Hedberg toteaa.

"Hedberg Entertainmentille etsin vastaavaa tuottajaa, joka voisi ottaa isompaa vastuuta tapahtumatuotannosta sekä erilaisista projekteista. Lisäksi tarvitsemme johdon assistentin, joka pystyy pitämään tuhat erilaista lankaa käsissään sekä hoitamaan yrityksen kaikki menot ja melskeet”, Hedberg jatkaa.

RekryDiili säästää aikaa

”Yhteistyö RekryDiilin kanssa on sujunut tosi hyvin”, Hedberg kertoo tyytyväisenä. Rekrytointiprosessi on aikaa vievä tapahtumaketju, jossa on monta liikkuvaa osaa sekä yllättäviä muuttujia. Ulkoistamalla rekrytoinnin asiantuntijoille työnantaja säästää rutkasti aikaa ja hermoja, jolloin aikaa jää muuhun yritystoimintaa kehittävään työhön.

”Hakemusten vastaanottaminen ja läpikäyminen on aikaa vievää työtä ja on hyvä, että joku hoitaa sen puolestamme ja tekee rekrytoinnin ennakkotyön”, hän lisää.

RekryDiilin henkilökunta kävi Hedbergin kanssa yhdessä läpi, millaisia henkilöitä Hedberg Entertainmentiin etsittiin, loi avoimista paikoista helposti jaettavat ilmoitukset sekä hoiti kattavan markkinoinnin. Hakemuksia tuli paljon kumpaankin työtehtävään ja RekryDiili kävi ne kaikki huolellisesti läpi. Hakemusten pohjalta RekryDiili oli yhteydessä hakijoihin ja haastatteli heitä puhelimitse. Keskustelujen pohjalta valikoitui tehtävään parhaiten sopivat työnhakijat edelleen Hedbergin haastateltaviksi.

Yksikään hakija ei jää pimentoon

RekryDiili huolehti kaiken tiedottamisen avoimiin toimiin liittyen.

”Itse en haluaisi jättää työntekijöitä pimentoon hakuprosessiin liittyen, mutta ei vain ole ollut aikaa olla yhteydessä niin paljon kuin haluaisinkin”, Hedberg harmittelee.

Yksi RekryDiilin perusperiaatteista on avoin viestintä ja rehellinen kommunikointi. Pyrimme pitämään jokaisen hakijan ajan tasalla rekrytoinnin etenemisestä läpi koko prosessin.

”Onneksi RekryDiilistä ollaan aktiivisesti yhteydessä sekä minuun että hakijoihin. Tiedottaminen prosessista on toiminut tosi hyvin, ja he vastaavat yhteydenottoihin nopeasti niin, ettei kukaan jää pimentoon. Kaikki on käynyt tosi sukkelasti”, Hedberg lisää loppuun.


Muita blogikirjoituksia

Avoimet työpaikat