Valitse mihin haluat kirjautua

RekryDiili henkilöstövuokrauksen asiantuntijana

Mitä hyötyä henkilöstövuokrauksesta on?

Vuokratyövoiman ehdoton etu on sen kustannustehokkuus, riskittömyys ja vaivattomuus. Työnantajana sinä voit keskittyä muihin olennaisiin töihin sillä välin, kun me hoidamme rekrytointiprosessin kokonaan puolestasi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia laisinkaan vuokratyöntekijöihin liittyvistä velvoitteista, kuten palkanmaksusta, työntekijän palkan sivukuluista, työajanlyhennyspäivistä, mahdollisista sairaspoissaoloista sekä työterveyshuollosta. Näin saat yrityksellesi riskitöntä työvoimaa, joka on osoitettu päteväksi ja työtehtävään sopivaksi RekryDiilin teettämien haastatteluiden ja soveltuvuusarviointitestien myötä.
Pitkäaikainen työntekijä vai kausityöntekijä auttamaan kiireisiin?
Autamme tarvittaessa myös kiireellisissäkin toimeksiannoissa, jotta sinulle ja yrityksellesi löytyy ammattitaitoinen tekijä mahdollisimman vaivattomasti kiireen yllättäessä. Henkilöstövuokraus eroaa perinteisestä rekrytoinnista siten, että henkilöstövuokrauksella haetaan tekijää silloin, kun olet epävarma tarvitsemasi työvoiman laajuudesta. Mikäli haet osaajia lyhyempiin työsuhteisiin tai et osaa ennakkoon kartoittaa työntekijöiden tarvetta tulevaisuudessa, voit aloittaa henkilöstövuokrauksella ja myöhemmin siirtyä pidemmän tähtäimen ratkaisuihin.
Laajan hakijakantamme ja kattavan hakukanavamme avulla löydämme yrityksellesi niin pitkäaikaiset työntekijät kuin sesonkityöntekijät lyhyemmille ajanjaksoille. Aloitamme perusteellisen rekrytointiprosessin tarkalla ja huolellisella työnkuvan määrittelyllä, jotta löytäisimme juuri sinulle täydellisen tiimipelaajan. Työnkuvan ollessa selkeä tiedämme, millaista tekijää yrityksesi kaipaa ja millaisia taitoja etsimme tulevasta työntekijästäsi. Tarvittaessa toimimme asiakkaidemme kumppanina jo osaamisprofiilin ja työvoimatarpeen selvittämisessä.
Takuulla laadukasta rekrytointia
Joskus asiat eivät mene täysin suunnitelmien mukaisesti, ja niin saattaa käydä työelämässäkin. Vuokratyövoimaan liittyen tarjoamme tyytyväisyystakuun. Jos et olekaan tyytyväinen tarjoamaamme osaamiseen, etsimme toisen työntekijän veloituksetta. Haluamme näin varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun jokaista rekrytointia koskien.
RekryDiiliin rekrytointiprosessi
Henkilöstövuokrauksen edut
  • Voit hankkia vuokratyöntekijän niin lyhyt- kuin pitkäkestoiseenkin työsuhteeseen tarpeidesi mukaan.
  • Sopiva työntekijä löytyy nopeallakin aikataululla.
  • Yrityksen resurssien hallinta on tehokkaampaa, kun voit mitoittaa ne tarkasti työn määrän mukaan.
  • RekryDiili kartoittaa puolestasi työntekijän pätevyyden, osaamisen ja taidot.
  • Sinun ei tarvitse murehtia työsuhteen ylläpitoon liittyvistä velvoitteista, kuten sopimuksista, vakuutuksista, palkanmaksusta tai työterveydenhuollosta.
  • RekryDiili huolehtii siitä, että henkilöstövuokraus tapahtuu reilusti ja oikeudenmukaisesti niin, että jokainen osapuoli voi olla tyytyväinen lopputulokseen.
  • Ulkoistamalla henkilöstövuokrauksen saat enemmän aikaa yrityksesi ydinosaamiselle, kun RekryDiili hoitaa potentiaalisten hakijoiden kartoituksen, haastattelun ja soveltuvuusarvioinnit.