Valitse mihin haluat kirjautua

RekryDiili

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää. Autamme sinua löytämään sen oikean, etsitpä sitten uutta työtä tai työntekijää. Meissä yhdistyvät tunneäly sekä laaja asiantuntemus eri toimialoilta. Niiden avulla tunnistamme osaamisen ja tarpeen, jotka johdatamme toistensa luo. Ovi luoksemme on aina auki, kun edessäsi on työelämän muutoksia. Me huolehdimme, että kaikki menee hyvin.

Tähänastinen matkamme
2019
Heidi Saarijärvi lopettaa franchising-yrittäjyyden ja päättää perustaa oman henkilöstöratkaisuyrityksen, joka kantaa nimeä RekryDiili.
2020
RekryDiilin toiminta kasvaa ja laajenee kiihtyvällä tahdilla. Saatamme päivästä toiseen tekijöitä etsiviä työnantajia ja aktiivia työnhakijoita yhteen.
2021
Palvelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme laadukkaasti ympäri Suomen. Olemme avanneet Tampereelle jo toisen toimipisteemme Hämeenkadulle, aivan ydinkeskustan tuntumaan. Uudet tuulet puhaltavat, kun RekryDiili aloittaa kansainvälisen rekrytointinsa.
2022
Yrityksemme kansainvälistyminen jatkuu menestyksekkäästi ja olemme tuoneet työntekijöitä Ukrainasta Suomeen. Palveluntarjontamme laajenee muun muassa koulutuksiin. Koulutustarjonnastamme löytyy lukuisia eri alojen lyhytkursseja, joilla työntekijät voivat syventää omaa osaamistaan ja oppia uusia taitoja tueksi työnhakuun.
2023
Otamme käyttöön kaksi erikoistunutta tiimiä, jotka hoitavat keskitetysti teollisuus- ja rakennusalan sekä palvelualojen rekrytointia. Jatkamme yrityksemme sisäistä kehitystyötä oman asiakasrajapinnan ja työtekijöidemme viihtyvyyden varmistamiseksi. Tiimimme jatkaa kehitystään entistä kansainvälisemmäksi, ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme useilla eri kielillä.
Arvomme
Luotettavuus
Meille on tärkeää, että jokaisella osapuolella on turvallinen ja luottavainen olo koko rekrytointiprosessin läpi. Välitämme asiakasyrityksistämme sekä työntekijöistämme vastuullisesti ja toimimme kaikkien asiakkaidemme kanssa luottamuksellisesti. Vastuullisena työnantajana ja henkilöstötalona huolehdimme kaikista työntekijän työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten palkanmaksusta, työterveydenhuollosta, lomakorvauksista sekä mahdollisista sairaslomakorvauksista.
Avoimuus
Me RekryDiilillä panostamme avoimeen viestintään ja johtamiseen. Pyrimme toimimaan selkeästi ja oikeudenmukaisesti, unohtamatta reilua ja positiivista työilmapiiriä. Läpinäkyvyys on avain onnistuneeseen rekrytointiin ja me haluamme avoimuudellamme varmistaa, että jokainen osapuoli on tyytyväinen koko rekrytointiprosessin läpi. Viestimme avoimesti ja rehellisesti kaikista rekrytointiprosessin aikana esiin nousseista kysymyksistä, jotta jokainen hakija ja asiakasyritys saa tarvittavan tiedon suoraan meiltä.
Laadukas asiakaspalvelu
Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme on valmis auttamaan ongelmassa kuin ongelmassa. Kohtaamme jokaisen asiakasyrityksen ja työntekijän lämpimällä ja avuliaalla asenteella ammattitaidosta tinkimättä. Voit luottaa siihen, että jokainen mieltäsi painava työelämän kysymys tai ongelma tulee ratkaistuksi ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta.