Valitse mihin haluat kirjautua

RekryDiilin rekrytointipalvelut yrityksille

RekryDiilin palvelut työnantajille

Ota yhteyttä
Palvelu josta olen kiinnostunut
Yhteystiedot

Miksi valita meidät?

Me RekryDiilillä välitämme työntekijöistämme, asiakasyrityksistämme sekä oman talomme henkilökunnasta. Haluamme varmistaa, että rekrytointiprosessi on kaikille osapuolille merkityksellinen ja sujuva askel kohti ihanteellista työyhteisöä. Varmistamme, että jokainen RekryDiilin kanssa asioiva taho saa ensiluokkaista asiakaspalvelua, jossa korostuu ihmisläheinen avoimuus sekä luotettavan työnhaun elementit.
Rekrytointiprosessi on yrityksille melkoinen taakka, mikäli tarve työntekijälle on kiireellinen. Asiantuntijamme pyrkivät löytämään työhön kuin työhön ammattitaitoisen osaajan, joka vastaa yrityksen tarpeita ja odotuksia. Juuri lanseeraamamme osaajapankin ansiosta työnantaja voi henkilökohtaisesti perehtyä kunkin kandidaatin osaajaprofiiliin, josta selviää tämän tiedot, osaaminen sekä työhistoria. Tämä mahdollistaa työntekijän rekrytoimisen ripeälläkin aikataululla, mikäli tilanne vaatii nopeita ratkaisuja.
Arvomme
Luotettavuus
Meille on tärkeää, että jokaisella osapuolella on turvallinen ja luottavainen olo koko rekrytointiprosessin läpi. Välitämme asiakasyrityksistämme sekä työntekijöistämme vastuullisesti ja toimimme kaikkien asiakkaidemme kanssa luottamuksellisesti. Vastuullisena työnantajana ja henkilöstötalona huolehdimme kaikista työntekijän työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten palkanmaksusta, työterveydenhuollosta, lomakorvauksista sekä mahdollisista sairaslomakorvauksista.
Avoimuus
Me RekryDiilillä panostamme avoimeen viestintään ja johtamiseen. Pyrimme toimimaan selkeästi ja oikeudenmukaisesti, unohtamatta reilua ja positiivista työilmapiiriä. Läpinäkyvyys on avain onnistuneeseen rekrytointiin ja me haluamme avoimuudellamme varmistaa, että jokainen osapuoli on tyytyväinen koko rekrytointiprosessin läpi. Viestimme avoimesti ja rehellisesti kaikista rekrytointiprosessin aikana esiin nousseista kysymyksistä, jotta jokainen hakija ja asiakasyritys saa tarvittavan tiedon suoraan meiltä.
Laadukas asiakaspalvelu
Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme on valmis auttamaan ongelmassa kuin ongelmassa. Kohtaamme jokaisen asiakasyrityksen ja työntekijän lämpimällä ja avuliaalla asenteella ammattitaidosta tinkimättä. Voit luottaa siihen, että jokainen mieltäsi painava työelämän kysymys tai ongelma tulee ratkaistuksi ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta.