Valitse mihin haluat kirjautua

Helpota työtaakkaasi, turvaudu RekryDiiliin!

Uutta työntekijää palkatessa saattaa siihen uppoavan työn määrä käydä ylitsepääsemättömäksi. Jotta sinä voisit keskittyä tärkeimpään eli omaan ydintoimintaasi, voit helposti ulkoistaa rekrytoinnin meille. RekryDiili etsii osaavan tekijän täyttämään tarpeesi alasta tai yrityksestä riippumatta. Me erotumme eduksemme muista rekrytointialan yrityksistä, sillä meillä on todellinen halu auttaa, ja me välitämme aidosti niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämmekin. Tavoitteenamme on yhdistää asiakasyrityksemme oikeanlaisen osaamisen kanssa sekä luoda pitkäaikaisia ja sitoutuneita kumppanuuksia työpaikoille. Mikä parasta, kaikki tämä onnistuu rekrytointiprosessimme ja ammattitaitoisen tiimimme avulla käden käänteessä!
Soveltuvuusarviointitestit tukena kattavaa rekrytointia
Me RekryDiilillä hyödynnämme soveltuvuusarviointitestejä haastatteluiden tukena. Testien pohjimmainen tarkoitus on selvittää, millainen työnhakija on ja miten hyvin hän soveltuu kyseiseen työhön ja työpaikkaan. Näin tunnistamme työntekijöiden vahvuudet ja kehittämiskohteet. Kattavien soveltuvuusarviointitestien avulla saamme tietoa muun muassa työnhakijoiden työkäyttäytymismalleista, motivaatiotekijöistä sekä kyvyistä ja taidoista. Tarpeen mukaan voimme räätälöidä yksilöllisen soveltuvuusarviointitestin, jotta rekrytointi olisi nappisuoritus jokaisella kerralla.
RekryDiiliin rekrytointiprosessi
Miksi rekrytointi kannattaa ulkoistaa RekryDiilille?
 • Rekrytointiprosessi tehdään laadukkaasti alusta loppuun.
   
  Ulkoistamalla työnhaun alaan erikoistuneelle yritykselle saat vastineeksi laadukkaasti tuotetun rekrytointiprosessin. Jokainen rekrytointi tehdään perusteellisesti, vastuullisesti ja avoimesti.
 • Sinulle jää enemmän aikaa ydinosaamisen hyödyntämiseen.
   
  Rekrytointiprosessiin kuuluva energia ja aika on tehokkaampaa suunnata yrityksen menestyksen vahvistamiseen sen sijaan, että kuluttaisit päiväsi istumalla työhaastatteluissa.
 • Hakija on varmasti oikea kyseiseen työtehtävään.
   
  Selvitämme ja tarkastelemme hakijoiden pätevyyttä koulutuksen, kokemuksen ja yksilöllisten ominaisuuksien perusteella. Näitä aspekteja puntaroimalla löydämme juuri sinun yritykseesi sopivan osaajan.
 • Hyödynnämme kattavia verkostojamme ja kanaviamme hakijoiden kartoituksessa.
   
  RekryDiilin laajoja verkostoja ja perusteellisia kanavia hyödyntäen löydämme tehokkaasti potentiaalisia hakijoita avoinna olevaan työtehtävään.
 • Uusi tekijä löytää nopeasti tiimiisi.
   
  RekryDiili tarjoaa apua rekrytointiin, vaikka tarve uudelle työntekijälle olisikin kiireellinen. Me hoidamme haastattelut ja soveltuvuusarviot viipymättä, ja yrityksesi uusi osaaja pääsee aloittamaan työsuhteensa alta aikayksikön.
 • Lähes riskitön vaihtoehto rekrytoinnille.
   
  Miltä kuulostaisi rekrytointiprosessi ilman riskejä? Sinun ei tarvitse murehtia työsuhteen ylläpitoon liittyvistä seikoista, sillä me hoidamme ne puolestasi. Tähän sisältyy muun muassa palkanmaksu, työterveydenhuolto, lomakorvaukset sekä mahdolliset sairaslomakorvaukset.